Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sreća2012
    22. Siječanj 2024. 12:07

Meni ne idu ovi potpisi😂

pistacija13
    22. Siječanj 2024. 12:16

Srceko23

Hej, hej cure! Zanima me ima li koja trudnica da je pocela ili nije ni prestala vjezbati u trudnoci? Danas sam po prvi put odradila tuuurbo lagani trening, bez ikakvih utega, samo malo aktivnosti..ali nakon njega imam osjecaj griznje savjesti hoce li to nastetiti bebici. Gin mi je dao zeleno svjetlo i rekao da je cak i preporucljivo malo aktivnosti, ali me zanimaju i vasa misljenja jer ce me izluditi ovaj strah nakon treninga i mozganje jesam li nastetila bebi.

Nemoj se brinuti ako si dobila zeleno svjetlo. Ja sam trenirala dok mi nisu pocela povracanja i jedva cekam da stanu da se mogu malo gibati, jako mi nedostaje trening 🥲
    Meni je gin rekla da bih trebala nastaviti zivjeti kako sam i do sada, malo eventualno prilagoditi po osjecaju i ne pretjerivati, ali da nema razloga da prestanem s treningom. Naravno, moj slucaj je, kao i kod tebe, da je dr dao zeleno svjetlo, da nema komplikacija i sl. Jos ako se ti osjecas dobro, ma nema bolje. Uzivaj u treninzima 😍

• Srceko23
    22. Siječanj 2024. 12:31

pistacija13

Srceko23

Hej, hej cure! Zanima me ima li koja trudnica da je pocela ili nije ni prestala vjezbati u trudnoci? Danas sam po prvi put odradila tuuurbo lagani trening, bez ikakvih utega, samo malo aktivnosti..ali nakon njega imam osjecaj griznje savjesti hoce li to nastetiti bebici. Gin mi je dao zeleno svjetlo i rekao da je cak i preporucljivo malo aktivnosti, ali me zanimaju i vasa misljenja jer ce me izluditi ovaj strah nakon treninga i mozganje jesam li nastetila bebi.

Nemoj se brinuti ako si dobila zeleno svjetlo. Ja sam trenirala dok mi nisu pocela povracanja i jedva cekam da stanu da se mogu malo gibati, jako mi nedostaje trening 🥲
    Meni je gin rekla da bih trebala nastaviti zivjeti kako sam i do sada, malo eventualno prilagoditi po osjecaju i ne pretjerivati, ali da nema razloga da prestanem s treningom. Naravno, moj slucaj je, kao i kod tebe, da je dr dao zeleno svjetlo, da nema komplikacija i sl. Jos ako se ti osjecas dobro, ma nema bolje. Uzivaj u treninzima 😍

Hvala puno na dijeljenju iskustva, odmah mi je lakse. Do sad sam imala bas jake mucnine i povracanja i sad je sve to iza mene pa sam se zato i upustila danas napokon u neki lagani trening. Ali nakon njega odmah u glavi sto pitanja s onim “sta ako..”. Najvise sam se zabrinula jer me tu i tamo od pocetka trudnoce pikne donji dio trbuha, ali mislim da je to do sirenja svega, a ne do jednog treninga🙈

• Faith1509
    22. Siječanj 2024. 12:40

https://ibb.co/5LqsJt2 današnji pregled 🥰 nifty stiže za tjedan dana. Ali je doktor bio baš grub 🙄 toliko mi je stiskao trbuh da me baš boljelo 😔 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

laurell
    22. Siječanj 2024. 12:43

Faith1509

https://ibb.co/5LqsJt2 današnji pregled 🥰 nifty stiže za tjedan dana. Ali je doktor bio baš grub 🙄 toliko mi je stiskao trbuh da me baš boljelo 😔

Jaoooo prekrasno 🥰🥰🥰 
    moj pregled je danas popodne, javljam 😅

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Faith1509
    22. Siječanj 2024. 12:55

Sreća i ja imam navečer mučnine. Sinoć se taman namjestila u krevet i na kraju ispovraćala. A taman sam mislila kako je taj period prošao jer nisam povraćala 10 dana 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

Leeloo101
    22. Siječanj 2024. 15:42

Srceko23

Meni je u planu, ali nikako se nakaniti

🙃

Ako nisu neke hard core vježbe, plankovi i trbusnjaci... i ako si vježbala prije pa znaš kako izvoditi vježbe. Ne vidim problem

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    22. Siječanj 2024. 15:43

Sreća2012

Meni ne idu ovi potpisi😂

Što te muči 😆😅😁

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

nada23
    22. Siječanj 2024. 16:25

Cure, evo prijavljujem uredan pregled. Ipak sam danas bila umjesto sutra. U srijedu radim Veritas Superior test. Naručena sam za sljedeći pregled za 4 tjedna, 19.2. E sad, zanima me da li ste vi koje ste radile Nipt testove bile i na uzv u 12.tj.radi mjerenja nuhalnog nabora? Moj gin.kaze da nije potrebno ukoliko se radi test, a opet bi mi bilo draže i to provjeriti. 

Sto se treninga tiče, i ja imam zeleno svjetlo, ali zbog mucnina i umora jednostavno još ne mogu.. Jedva čekam da malo zivnem pa da krenem. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

purple13
    22. Siječanj 2024. 17:00

Faith1509

Super slicica! Ne razumijem te doktore, cemu grubost?
    Cestitam tebi i nada23 na super pregledu i drzim fige da budu uredni nifty i veritas. 🤩

💙5/24💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.