Faith divna sličica ❤️
nada bravo za dobar pregled 🙂 ja sam na 12+0 imala pregled, pa vadjenje krvi za panoramu. S obzirom da je išlo jedno za drugim, gin je isto rekao da nema potrebe radit mini anomaly, jer da ce nipt pokazati ako nešto nije kako treba.. No, ja sam ipak rekla da bih odradila mini anomaly bez obzira šta slijedi nipt, i bez problema je odradio 🙂 tako da ako želiš (za svoj mir) zatraži i neka ti odradi 🙂
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
A za vjezbanje mi je rekao da sačekam idući pregled (na 20+0) i da će mi onda ovisno o cerviksu reći da li mogu, a da se do tada još pričuvam i radim samo ono šta i do sad. Ali dobro, ja sam babac pa je možda zato oprezniji 😅
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hvala Purple i Korni.
Vidjet ću, još ću razmisliti. Bilo bi super da mi je pregled u 12.tj.kad i vađenje krvi za nipt pa bi to onda isto tako sve obavila odjednom. Ali dobro, možda bolje da se ne zamaram previše s tim.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
https://ibb.co/5LqsJt2 današnji pregled 🥰 nifty stiže za tjedan dana. Ali je doktor bio baš grub 🙄 toliko mi je stiskao trbuh da me baš boljelo 😔
Čestitam na urednom pregledu. Bas se lijepo bebica vidi. ❤️ 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Faith i nada, čestitam na odličnim pregledima!
Faith predivna sličica. ☺️
.
Ja sam sam radila Nifty i prije vađenja krvi mi je doktorica odradila uzv. To je sve bilo privatno.
Kod svog doktora sam mini anomaly na kojem mi je mjerio i nuhalni nabor imala 5 dana nakon Niftya.
Ne znam kakva je inače praksa . 😬
'21. 💙
'24. 💛
Cure, evo prijavljujem uredan pregled. Ipak sam danas bila umjesto sutra. U srijedu radim Veritas Superior test. Naručena sam za sljedeći pregled za 4 tjedna, 19.2. E sad, zanima me da li ste vi koje ste radile Nipt testove bile i na uzv u 12.tj.radi mjerenja nuhalnog nabora? Moj gin.kaze da nije potrebno ukoliko se radi test, a opet bi mi bilo draže i to provjeriti.
Ja sam ga tražila da ipak izmjeri i nuhalni nabor, ali mi je rekao da je beba nekako okrenuta pa ne može izmjeriti i da ce svakako nipt test sve pokazati. I meni bi bilo draze da je i to napravio. Do kad se može mjeriti nuhalni nabor?
12/23 UZV ♥️✔️
Cure želim vam svima lijep tjedan. Ni ja ne uspijem sve poruke popratiti. Je li bila koja od vas nedavno na anomaly scanu? Ne mini, već baš anomaly scan što se radi izmedu 18 i 22 tjedna. Ja sam u srijedu naručena pa me zanima traje li isto 20 sekundi kao mini anomaly scan ili dulje? Isto se ide vadit krv poslije ili ne te treba li se biti natašte? Hvala 😊
Cure želim vam svima lijep tjedan. Ni ja ne uspijem sve poruke popratiti. Je li bila koja od vas nedavno na anomaly scanu? Ne mini, već baš anomaly scan što se radi izmedu 18 i 22 tjedna. Ja sam u srijedu naručena pa me zanima traje li isto 20 sekundi kao mini anomaly scan ili dulje? Isto se ide vadit krv poslije ili ne te treba li se biti natašte? Hvala 😊
Ja cu ga tek raditi na idućem pregledu, na 20+0, rekao mi je da pregled traje duže, jer se mjere svi organi, ali nije spominjao vadjenje krvi 🤷
Tko mi može pojasniti, za mjerenje nuhalnog nabora, to se radi kod svojeg ginekologa ili u sklopu nekog testa?
👰 1991.
PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
15.11.23.➕
1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️
Cure, evo prijavljujem uredan pregled. Ipak sam danas bila umjesto sutra. U srijedu radim Veritas Superior test. Naručena sam za sljedeći pregled za 4 tjedna, 19.2. E sad, zanima me da li ste vi koje ste radile Nipt testove bile i na uzv u 12.tj.radi mjerenja nuhalnog nabora? Moj gin.kaze da nije potrebno ukoliko se radi test, a opet bi mi bilo draže i to provjeriti.
Ja sam ga tražila da ipak izmjeri i nuhalni nabor, ali mi je rekao da je beba nekako okrenuta pa ne može izmjeriti i da ce svakako nipt test sve pokazati. I meni bi bilo draze da je i to napravio. Do kad se može mjeriti nuhalni nabor?
Mislim da se nuhalni nabor mjeri do 13.tj.,ali je valjda najidealniji 12.tj.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji