Zeka ne znam odgovor. Nažalost… Ali ja sam uvijek kao da me netko tuce
Nama stigao nifty - low risk
And its a
Čestitam 🥰
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Lelo čestitke 🩷🌸
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ako se ne varam, cure su u vodstvu zasad???😅
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Zeka ne znam odgovor. Nažalost… Ali ja sam uvijek kao da me netko tuce
Nama stigao nifty - low risk
And its a
Divno, čestitam 💖🎉💞
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure jel ima koja problem s jakim glavoboljama u trudnoći? Ne znam jesam li već postavila to pitanje ali lagano me već brine, jer ovo je treći put otkad sam trudna da me uhvatilo toliko da bi najradije lupala glavom o zid. Ovaj put mi traje čak od jučer, jutros sam se probudila i nisam mogla vjerovati da nije prošlo, inače kad odspavam i popijem lekadol bude bolje. Nikad prije nisam imala problema s glavoboljom.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Hvala cure
Zeka, katy nadam se da će I vaši uskoro... sa jednakim rezultatima što se anomalija tiče..
Ovo drugo... kako god...
Laurell mogle bi se prebrojiti
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Leeloo bravooo, čestitam 🩷
Laurell i meni se čini da je trenutno više curica 🤭🩷
ElisaDay ja sam imala na početku samo par dana glavobolje, tako da ti ne mogu pomoći, osim da piješ dovoljno vode.. Nadam se da će neka cura imati savjet 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hvala cure
Zeka, katynadam se da će I vaši uskoro… sa jednakim rezultatima što se anomalija tiče..
Ovo drugo… kako god…
Laurellmogle bi se prebrojiti
Cestitke na curkiii 🥰🩷
Leeloo, cestitam 😍😍
Elisa, da, imam ja i bas danas. Mislim da mi je to cetvrta-peta glavobolja u trudnoci. Popila sam lupocet od 1000 i nije prestala bol, ali se smanjila. Ja to povezujem s povracanjem, nisam prestala povracati od jucer ujutro i od sinoc mi na svako povracanje krece i krv na nos. Valjda od previse pritiska. Ako se nastavi ici cu na hitnu. Ne znam sta bih ti rekla i kako utjesila kada ni sebe ne mogu, a vise se ne volim i necu tu zaliti jer... pa sve ste procitale prije par dana. Ali razumijem te i saljem podrsku, nisi sama! 🫶
Laurell kakvo je stanje s mucninama? 😭
Evo kod mene vec danima od jutra do mraka. Dobro mi je samo dok spavam. Vec lagano pocinjem bit depresivna i ocajna, bas mi tesko to durat po cijele dane.
Nadam se da ce sto prije proc i da ce me obasjat trudnicki sjaj 🤣
Vec sam odustala i od badema i limuna i svega, vise apsolutno nista ne pokusavam, jer ocito nema pomoci. Cekat da prodje faza i to je to.
Sortiraj odgovore
Najstariji