Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Faith1509
    21. Siječanj 2024. 18:22

Leeloo101

Zeka ne znam odgovor. Nažalost… Ali ja sam uvijek kao da me netko tuce

Nama stigao nifty - low risk

And its a

Čestitam 🥰

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

laurell
    21. Siječanj 2024. 18:40

Lelo čestitke 🩷🌸

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    21. Siječanj 2024. 18:41

Ako se ne varam, cure su u vodstvu zasad???😅

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

nada23
    21. Siječanj 2024. 18:44

Leeloo101

Zeka ne znam odgovor. Nažalost… Ali ja sam uvijek kao da me netko tuce

Nama stigao nifty - low risk

And its a

Divno, čestitam 💖🎉💞

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

ElisaDay
    21. Siječanj 2024. 19:10

Cure jel ima koja problem s jakim glavoboljama u trudnoći? Ne znam jesam li već postavila to pitanje ali lagano me već brine, jer ovo je treći put otkad sam trudna da me uhvatilo toliko da bi najradije lupala glavom o zid. Ovaj put mi traje čak od jučer, jutros sam se probudila i nisam mogla vjerovati da nije prošlo, inače kad odspavam i popijem lekadol bude bolje. Nikad prije nisam imala problema s glavoboljom.

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

Leeloo101
    21. Siječanj 2024. 19:11

Hvala cure

Zeka, katy nadam se da će I vaši uskoro... sa jednakim rezultatima što se anomalija tiče.. 
    Ovo drugo... kako god...

Laurell mogle bi se prebrojiti 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

korni
    21. Siječanj 2024. 19:17

Leeloo bravooo, čestitam 🩷
    Laurell i meni se čini da je trenutno više curica 🤭🩷
    ElisaDay ja sam imala na početku samo par dana glavobolje, tako da ti ne mogu pomoći, osim da piješ dovoljno vode.. Nadam se da će neka cura imati savjet 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leptirko22
    21. Siječanj 2024. 19:26

Leeloo101

Hvala cure

Zeka, katynadam se da će I vaši uskoro… sa jednakim rezultatima što se anomalija tiče..
    Ovo drugo… kako god…

Laurellmogle bi se prebrojiti

Cestitke na curkiii 🥰🩷

pistacija13
    21. Siječanj 2024. 19:27

Leeloo, cestitam 😍😍
    Elisa, da, imam ja i bas danas. Mislim da mi je to cetvrta-peta glavobolja u trudnoci. Popila sam lupocet od 1000 i nije prestala bol, ali se smanjila. Ja to povezujem s povracanjem, nisam prestala povracati od jucer ujutro i od sinoc mi na svako povracanje krece i krv na nos. Valjda od previse pritiska. Ako se nastavi ici cu na hitnu. Ne znam sta bih ti rekla i kako utjesila kada ni sebe ne mogu, a vise se ne volim i necu tu zaliti jer... pa sve ste procitale prije par dana. Ali razumijem te i saljem podrsku, nisi sama! 🫶

Leptirko22
    21. Siječanj 2024. 19:29

Laurell kakvo je stanje s mucninama? 😭

Evo kod mene vec danima od jutra do mraka. Dobro mi je samo dok spavam. Vec lagano pocinjem bit depresivna i ocajna, bas mi tesko to durat po cijele dane. 

Nadam se da ce sto prije proc i da ce me obasjat trudnicki sjaj 🤣

Vec sam odustala i od badema i limuna i svega, vise apsolutno nista ne pokusavam, jer ocito nema pomoci. Cekat da prodje faza i to je to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.