Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    20. Siječanj 2024. 22:13

Eonaria

Mareeeee3112

Eonaria

Pozdrav žene, nadam se da ćemo se svi lijepo odmoriti preko vikenda. 🥰
    Puno toga sam propustila, samo sam na brzinu preletjela…
    Imam pitanje… Kad ste počele osjećati Braxton Hicksove kontrakcije?
    Već ih nekih tjedan dana osjećam, brinem da nije prerano…

Hej da li si vec rodila prije ili? Mozes li opisat te kontrakcije?

Ne, prva trudnoća, i nemam pojma jel i ovo što mislim točno. 🙈
    Pa povremeno mi se stegne trbuh na pola minute, minut, postane baš tvrd i onda se opet opusti, uglavnom dok sam na leđima.

Je je to je to...ja aam s prvom trudnocom osjetila oko 30 tj mozda koji tj ranije tako da sam u soku da si ti tako rano...
    Promjeni polozaj tjela kad ti krene mozda ti ne odgovara...pi vise tekucine i svakako nemoj trpit wc znaci piskanje na vrijeme😁sve to ima utjecaj... 
    I pij magnezij... svakako sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Eonaria
    20. Siječanj 2024. 22:19

Mareeeee3112

Eonaria

Mareeeee3112

Eonaria

Pa povremeno mi se stegne trbuh na pola minute, minut, postane baš tvrd i onda se opet opusti, uglavnom dok sam na leđima.

Je je to je to…ja aam s prvom trudnocom osjetila oko 30 tj mozda koji tj ranije tako da sam u soku da si ti tako rano…
    Promjeni polozaj tjela kad ti krene mozda ti ne odgovara…pi vise tekucine i svakako nemoj trpit wc znaci piskanje na vrijeme😁sve to ima utjecaj…
    I pij magnezij… svakako sretno

Hvala ti 🥰
    Čitala sam da se mogu osjećati od šestog tjedna, ali po iskustvima drugih mi se čini prerano, a kako mi je cerviks na prošloj kontroli bio kraći (35mm) i uz to imam spotting/krvarenja onda me sve dodatno brine. 🙈

Mareeeee3112
    20. Siječanj 2024. 22:26

Eonaria

Mareeeee3112

Eonaria

Mareeeee3112

Eonaria

Je je to je to…ja aam s prvom trudnocom osjetila oko 30 tj mozda koji tj ranije tako da sam u soku da si ti tako rano…
    Promjeni polozaj tjela kad ti krene mozda ti ne odgovara…pi vise tekucine i svakako nemoj trpit wc znaci piskanje na vrijeme😁sve to ima utjecaj…
    I pij magnezij… svakako sretno

Hvala ti 🥰
    Čitala sam da se mogu osjećati od šestog tjedna, ali po iskustvima drugih mi se čini prerano, a kako mi je cerviks na prošloj kontroli bio kraći (35mm) i uz to imam spotting/krvarenja onda me sve dodatno brine. 🙈

Vjerujem ti probaj se opustiti i ne stresirati... sve ti to utjece na bebicu... samo polako sve ce biti ok... omaraj i probaj spavat na boku... s jastukom izmedu nogu bit ce ti poslije lakse ... svakako... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

ElisaDay
    21. Siječanj 2024. 00:20

zeka123

Jutro svima 😁

Ja bi napisala i pitala nešto nadam se da me neće bombardirat. Inače sam pušać , u prve dvije trudnoće su mi se cigarete zgadile i nisam cijele trudnoće pušila. Sad kad sam ostala trudna zgadilo mi se ali evo prije nekih tjedan dana sam iz nekog razloga zapalila i sad tu i tamo uz kavu zapalim. Imam grižnju savjest ali jednostavno ne mogu prestat trenutno.
    Ima li neka ženica ovdje da koju zapali ? Ne pušim puno , samo uz kavu 😔

Ja sam pušila prije trudnoće i prestala sam čim sam saznala da sam trudna. Prije par dana sam bila toliko nervozna cijeli dan da sam zapalila jednu ali samo par dimova, odmah sam ugasila. I otad više ne dolazim u napast. 

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

• manu11
    21. Siječanj 2024. 01:22

Hvala puno curke 🌸♥️
    Haru joj 😍😍po ovoj slatkoj pozi stvarno mora da je djevojcica, koju ce njen braco cuvat najbolje 🙈

Pijem antibiotike i ne pomazu mi znacajno, malo mi je bolje al mislim da nije od njih nego od ostalih mjera koje poduzimam 😅 bojim se da je kod mene u pitanju virusna infekcija a ne bakterijska ali u svakom slucaju ispit cu ih kad sam pocela... 
    Ovo blazeno stanje je sve osim blazenog,ali nekako sve su to pripreme za mamice u nama koje se iznova probude sa svakom bebom... posebno sa prvom 🙈 iskreno ne mogu si trenutno predociti nista osjetljivije i njeznije od sebe tih prvih par mjeseci s mojom bebom i naseg odnosa... posebno se radujem dojenju pa i svakoj neprospavanoj noci gdje ce tata brzo utonut u san i pustit mamu da zbrine stvar 🙈 mislim da su oni najveci Bozji dar i sve te pripreme koje nas ponekad stresiraju (barem mene) i razmisljanja hocemo li imati sve na vrijeme su nevazne jer onoga najpotrebnijeg nasim bebicama, ljubavi, smo sigurno pune i cekamo ih💓

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• LauraUna327
    21. Siječanj 2024. 10:11

Pitanje... Je li netko stavljao vaginalno Utogestan i pio Duphaston? I ako jeste koje doze? 

It's a girl 💕

Sreca3
    21. Siječanj 2024. 11:40

Cure, da li nekog voli zeludac u trudnoci? Zadnja dva dana su mi se smanjile muke ali..... kad rucam ili veceram zeludac mi totalno zablokira i doslovno me boli.
    I vraca mi se kiselina iz zeludca.
    Bas neprijatno.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Gabby
    21. Siječanj 2024. 12:59

Sreca3

Cure, da li nekog voli zeludac u trudnoci? Zadnja dva dana su mi se smanjile muke ali….. kad rucam ili veceram zeludac mi totalno zablokira i doslovno me boli.
    I vraca mi se kiselina iz zeludca.
    Bas neprijatno.

Oo kiselina… skoro ne prode dan da se ne diže. Uzela sam si ove Tablete https://www.phama.hr/product/8529/neobianacid-tablete-protiv-zelucane-kiseline-i-refluksa-45-tableta
    Poslije jela pocuclam jednu ili kad osjetim i to je jedino sta mi pomogne.. 

👩‍🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
    Poliklinika IVF
    03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
    02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙

Gabby
    21. Siječanj 2024. 13:03

LauraUna327

Pitanje… Je li netko stavljao vaginalno Utogestan i pio Duphaston? I ako jeste koje doze?

Jesam ja. 3x dnevno i jedno i drugo.. u 12. Tjednu ginek ukinuo Duphaston, a utrogestan pomalo smanjujemo. Sad sam 18+4, uzimam jos samo 1x utrogestan.

👩‍🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
    Poliklinika IVF
    03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
    02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙

Eonaria
    21. Siječanj 2024. 13:11

LauraUna327

Pitanje… Je li netko stavljao vaginalno Utogestan i pio Duphaston? I ako jeste koje doze?

Nisam tu kombinaciju, ali uzimam Cyclogest 2x400 mg (vaginalno) i Utrogestan 3x200 mg (oralno). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.