Cure, da li nekog voli zeludac u trudnoci? Zadnja dva dana su mi se smanjile muke ali….. kad rucam ili veceram zeludac mi totalno zablokira i doslovno me boli.
I vraca mi se kiselina iz zeludca.
Bas neprijatno.
Oo kiselina… skoro ne prode dan da se ne diže. Uzela sam si ove Tabletehttps://www.phama.hr/product/8529/neobianacid-tablete-protiv-zelucane-kiseline-i-refluksa-45-tableta
Poslije jela pocuclam jednu ili kad osjetim i to je jedino sta mi pomogne..
Hvala ti Gabby kupujem!🌞
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Pozdrav žene, nadam se da ćemo se svi lijepo odmoriti preko vikenda. 🥰
Puno toga sam propustila, samo sam na brzinu preletjela…
Imam pitanje… Kad ste počele osjećati Braxton Hicksove kontrakcije?
Već ih nekih tjedan dana osjećam, brinem da nije prerano…
Hej da li si vec rodila prije ili? Mozes li opisat te kontrakcije?
Ne, prva trudnoća, i nemam pojma jel i ovo što mislim točno. 🙈
Pa povremeno mi se stegne trbuh na pola minute, minut, postane baš tvrd i onda se opet opusti, uglavnom dok sam na leđima.
Je je to je to…ja aam s prvom trudnocom osjetila oko 30 tj mozda koji tj ranije tako da sam u soku da si ti tako rano…
Promjeni polozaj tjela kad ti krene mozda ti ne odgovara…pi vise tekucine i svakako nemoj trpit wc znaci piskanje na vrijeme😁sve to ima utjecaj…
I pij magnezij… svakako sretno
Hvala ti 🥰
Čitala sam da se mogu osjećati od šestog tjedna, ali po iskustvima drugih mi se čini prerano, a kako mi je cerviks na prošloj kontroli bio kraći (35mm) i uz to imam spotting/krvarenja onda me sve dodatno brine. 🙈
Hej, ja sam imala u prvoj dosta ranije, nisam se zbog toga ni otvarala, čak sam prenijela preko termina i jako sporo sam se otvarala na porodu ako ti to išta znači. Sad još nemam kao tada, ali sad pijem više magnezija. Bitno da ne boli. Svakako spomeni to doktorici.
Pozdrav žene, nadam se da ćemo se svi lijepo odmoriti preko vikenda. 🥰
Puno toga sam propustila, samo sam na brzinu preletjela…
Imam pitanje… Kad ste počele osjećati Braxton Hicksove kontrakcije?
Već ih nekih tjedan dana osjećam, brinem da nije prerano…
Hej da li si vec rodila prije ili? Mozes li opisat te kontrakcije?
Ne, prva trudnoća, i nemam pojma jel i ovo što mislim točno. 🙈
Pa povremeno mi se stegne trbuh na pola minute, minut, postane baš tvrd i onda se opet opusti, uglavnom dok sam na leđima.
Je je to je to…ja aam s prvom trudnocom osjetila oko 30 tj mozda koji tj ranije tako da sam u soku da si ti tako rano…
Promjeni polozaj tjela kad ti krene mozda ti ne odgovara…pi vise tekucine i svakako nemoj trpit wc znaci piskanje na vrijeme😁sve to ima utjecaj…
I pij magnezij… svakako sretno
Hvala ti 🥰
Čitala sam da se mogu osjećati od šestog tjedna, ali po iskustvima drugih mi se čini prerano, a kako mi je cerviks na prošloj kontroli bio kraći (35mm) i uz to imam spotting/krvarenja onda me sve dodatno brine. 🙈
Hej, ja sam imala u prvoj dosta ranije, nisam se zbog toga ni otvarala, čak sam prenijela preko termina i jako sporo sam se otvarala na porodu ako ti to išta znači. Sad još nemam kao tada, ali sad pijem više magnezija. Bitno da ne boli. Svakako spomeni to doktorici.
Hoću, hvala na iskustvu. 🥰
Eonaria ja sam u drugoj trudnoći dosta rano počela osjećat te lažne kontrakcije. Negdje od 19.tjedna. Ja sam se rano otvorila. U 26.tjednu sam bila za prst , u 27.tjednu za dva prsta do bebine glavice i plodnih ovoja. Bila u dnevnoj bolnici na inekcijama ali rodila na termin , doduše indukcija.
Ja bi na tvom mjestu spomenula to ginekologu. Sretno 🌻
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Ja sam danas na sebi otkrila jedno 5 , 6 ogormnih masnica i ostala u šoku jer znam da se nigdje nisam udarila.
Dali netko zna ima li to veze sa trudnoćom ? Prvo sam pomislila na nedostatak željeza ali nalazi su svi uredni. Pa sam malo zarbinuta 🤔
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Zeka ne znam odgovor. Nažalost... Ali ja sam uvijek kao da me netko tuce
Nama stigao nifty - low risk
And its a
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Zeka ne znam odgovor. Nažalost… Ali ja sam uvijek kao da me netko tuce
And its a
Jupiiii!! Cestitam 🩷🩷🩷
💙5/24💙
And its a
Cestitam! Divne vijesti ❤️
And its a
Čestitam draga 🤭🤭🤭💗
And its a
Čestitam! ☺️🌸
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji