Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katy_kaya
    30. Siječanj 2024. 07:48

Faith, cestitam na decku 🫶❤️ sjajno!
    Laurell, vezano uz simptome. Skroz te razumijem. Ja trenutno nemam nikakve, ni grudi ni veliki trbuh i bas se znam zabrinuti. Ali stvarno je to sve normalno, mijenjaju se simptomi. Imas par stranica prije kad su cure pisali slicna iskustva. Mucnina je dosta dominantan simptom pa vjerujem da je cudno kad nestane. Samo polako. U konacnici, nazovi ginekologa i porazgovaraj. Ja sam jesnom otisla kad sam zabrijala. Sta sad, normalno je i da smo zabrinute. Ako trebas pomoc i neku vrstu potvrde otidji. Ne isplati se sekirat cijelo vrijeme. 

Leptirko22
    30. Siječanj 2024. 10:30

Hellobaby

Jutro cure!
    manu ma predivna sličica ❤
    Faith čestitam na dečkiću 💙
    .
    Ja sam sinoć došla kasno kući pa se nisam stigla javiti. Kod nas je sve super, bebač odgovara tjednima i kontrola za 3 tjedna 🙂
    .
    Danas nitko nema pregled, ali stavljam termine poroda 😀

Nama je jucer stavila sluzbeni termin 30.8.🙈

Sreca3
    30. Siječanj 2024. 11:22

Faith….cestitam na decku!
    Manu….sama lepota🥰
    Ja sam u iscekivanju Verified testa i danas me bas uhvatilo nestrpljenje....drago mi je za sve pozitivne i dobre preglede i uredne trudnoce. 
    Neka se nastavi niz.❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Leeloo101
    30. Siječanj 2024. 12:56

Cure je l vi odspavate noć?  Ja sam se počela buditi, tj biti u nekom polusnu dio noći... onda ako se sjetim otići do wc-a (a nije mi sila). Kad se vratim zaspim... čudno 🙄🫢

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leptirko22
    30. Siječanj 2024. 13:01

Leeloo101

Cure je l vi odspavate noć? Ja sam se počela buditi, tj biti u nekom polusnu dio noći… onda ako se sjetim otići do wc-a (a nije mi sila). Kad se vratim zaspim… čudno 🙄🫢

Pa bar 3x na wc 🤣
    Kako kada, nekad spavam kao mala beba, a nekad mi se kukovi raspadaju od boli jer nisam naucila tako spavat i jos uvijek se privikavam pa po cijele noci se znam okretat.

Kod mene eto kako kad, nema pravila

• LauraUna327
    30. Siječanj 2024. 13:14

Leeloo101

Cure je l vi odspavate noć? Ja sam se počela buditi, tj biti u nekom polusnu dio noći… onda ako se sjetim otići do wc-a (a nije mi sila). Kad se vratim zaspim… čudno 🙄🫢

Ne znam kada sam zadnji put odspavala cijelu noć 😂 3-4 se sigurno dižem na wc, onda se borim s jastucima jer ih imam 150. Ali brzo ponovno zaspim. 
    Danas sam se npr probudila s nelagodom u lijevom kuku i nozi ... Nije bol ali je onak čudno ko da sam hodala 30 km samo s jednom nogom 😂 Mislim da će to pratiti cijeli dan 😂

It's a girl 💕

zeka123
    30. Siječanj 2024. 13:37

Ćao , nisam popamtila tko šta ali čestitam na dečkiću i slikica bebe je predivna 😊

Čitam vas ali imam manjka vremena.
    Leeloo101 spavanje katastrofa ! Brojim ovce često.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Faith1509
    30. Siječanj 2024. 13:40

Hvala cure 🥰
    Spavanje kako koju noć, nekad sam i po 5 puta budna a nekad se samo jednom probudim 😂 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Matka24
    30. Siječanj 2024. 13:47

Hej cure! Usla sam u drugo tromjesecje i naivno mislila da ce sada stati sve moguce senzacije koje su me pratile u prvom. Danas imam osjecaj bockanja u jajnicima i stezanja po donjem dijelu trbuha. Nista jako niti bolno, nego vise provocirajuce. Pa me zanima da li su takvi bolovi moguci i u drugom tromjesecju ili su vama nestali?

purple13
    30. Siječanj 2024. 15:10

Matka24

Hej cure! Usla sam u drugo tromjesecje i naivno mislila da ce sada stati sve moguce senzacije koje su me pratile u prvom. Danas imam osjecaj bockanja u jajnicima i stezanja po donjem dijelu trbuha. Nista jako niti bolno, nego vise provocirajuce. Pa me zanima da li su takvi bolovi moguci i u drugom tromjesecju ili su vama nestali?

Mene zna svasta boljeti, presjeci, al cini mi se manje nego u pocetku. 🤭

💙5/24💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI