Pistacija13 ja sam prirodno imala male cice. Prva trudnoća , lubenice , veće od glave. Užas. Rodila smanjile se ali ostale veće nego prije trudnoće. Druga trudnoća opet lubenice. Rodila malo se smanjile. Evo sad opet veće od mene komplet. Ružno izgleda. Smeta mi i meni su ostale kapilare i male strije. Od prve trudnoće. Pa kako u svakoj rastu jače se vide.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Jel jos nekom pucaju kapilarice po grudima 🙁 ne mogu vjerovati sto mi se dogadja s grudima, nikad u zivotu nisam ni mogla sanjati da ce biti tolike… evo iskreno kao zena s malim sisama moram reci da mi je ovo uzasno ruzno i tesko ih je za nositi… Par zena mi je reklo jos davno da bi se odmah mijenale za male grudi i tad mi je to bilo smijesno. Sad kuzim
Povlace li se popucale kapilare poslije trudnoce tj kad sise malo splasnu? Ili sad to imam do kraja zivota 😥 moze li se to nekako prevenirati? Fakat je ruzno. Vene mi ne smetaju, to znam da ce povuci al kapilare 😪
Ajme bas mi je zao. Nemoj sebe smatrat manje lijepom zbog toga. Ja cim sam vidila +, pocela sam mazat i trbuh i sise raznim kremama. S tim da bradavice ne mazem jer svaka krema/ulje udje u pore bradavica pa se beba kasnije muci s dojenjem.
Leptirko22 jel to ozbiljno za mazanje bradavica ? Ja uvijek mažem sve. Dojila bez problema , djeca prihvatila i lijepo sisala od starta.
Nisam to znala...
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Bravo za super preglede 🎉🥰
Ja sam isto pocela osjecati oko 20tt malu ribicu kako se mice u stomaku
I bas sam lose zadnjih 5 dana, prvo prehlada i zacepljen nos pa me od jucer pocela bolit celjust, zubi i usi 😭 katastroficno sam bas, cuvajte se curke
Pijem samo caj, juhe i sl, danas sam popila lekadol jer nisam mogla vise izdrzati…
I mene je od ovog tjedna, zubno meso upaljeno uzas , ali mi je pregledala i bas se zub upalio, nije ga smjela ni taknit. Dobila sam klavocin , iako ja radim sa zubima bilo me strah kakve komplikacije mogu uzrokovati upale zuba pa sam i gin pitala, rekla je da obavezno moram popiti antibiotik. Dobila sam ti preporuku za pastu parodontax, vodicu za ispiranje, ima u ljekarnoj hexoral, i probiotike da ne dobijem gljivice. Ja inace jako pazim na zube ali mi je meso i inace osjetljivo. Imas gengigel, njega smijes koristit, kadulju mi je rekla da ne.
Etoeni se bol isto pocela siriti prema uhu pa ak ti je tak strasno odi do stomatologa. Cesto se upali meso ali je veci problem ako se i zub upalio.
Uf, ovo zvuci bas gadno, nadam se da ces to rijesiti brzo. Meni je i inace znalo krvariti nekad zubno meso, ali koristim paradontax (ili elmex) pa mi je to puno bolje sada.
Imate li kakve nacine za podici si malo zeljezo? Vjerujem da bih mogla dobiti na iducem pregledu neke tablete jer vidim da mi je na donjoj granici..
Najprije izvadi krv, da vidiš koliko je željezo, i nek ti dr da količinu.. ja sam u mpo pila kendural c ide preko recepta.
Uz vit C jer te inače zatvori 💩💩💩
Vadila sam pa vidim da je hemoglobin 119, a to je donja granica pa cu onda vidjeti s doktoricom koliko ce bit potrebno. Nadala sam se da cu moci podici prehranom 🤣🤣🤣🤣 svakako hvala na savjetu i katy_kaya🩷
💙5/24💙
kratko se javljam, u ponedjeljak su me pustili iz bolnice, na kraju su mi dali tablete jer se krvarenje nije zaustavljalo niti smanjivalo. najgore je toliko dugo ležati tamo a samo želiš kući
sad je sve "čisto" ali savjetuju da u skorije vrijeme napravim laparaskopiju za slučaj da je štogod zaostalo negdje pogotovo ako planiramo novu trudnoću.
slomljena sam i nekako sumnjam da ćemo ići na novu bebu.
svim curama želim puno sreće čuvajte bebice i sebe ponajprije
Jako mi je žao. Želim ti puno hrabrosti i snage da to prebrodiš. Daj si malo vremena i nemoj razmišljati ni o čemu unaprijed. Ima vremena za sve.
Poruka svima koji se brinu oko nebitnih stvari u trudnoći. Tek kad se ovako nešto dogodi, shvatiš što je najbitnije. Da su beba i mama zdravi i sretni, a mučnine i ostale brige prođu. Osim strija, one ostaju.
Leptirko22jel to ozbiljno za mazanje bradavica ? Ja uvijek mažem sve. Dojila bez problema , djeca prihvatila i lijepo sisala od starta.
Nisam to znala…
To sam jednom slucajno procitala negdje i prije nego sam ostala trudna i ostalo mi urezano u pamcenje. Je li istina ne znam, ali nije mi tesko zaobic bradavice, ionako nisu male 🤣🤣
Jel jos nekom pucaju kapilarice po grudima 🙁 ne mogu vjerovati sto mi se dogadja s grudima, nikad u zivotu nisam ni mogla sanjati da ce biti tolike… evo iskreno kao zena s malim sisama moram reci da mi je ovo uzasno ruzno i tesko ih je za nositi… Par zena mi je reklo jos davno da bi se odmah mijenale za male grudi i tad mi je to bilo smijesno. Sad kuzim
Povlace li se popucale kapilare poslije trudnoce tj kad sise malo splasnu? Ili sad to imam do kraja zivota 😥 moze li se to nekako prevenirati? Fakat je ruzno. Vene mi ne smetaju, to znam da ce povuci al kapilare 😪
Ajme bas mi je zao. Nemoj sebe smatrat manje lijepom zbog toga. Ja cim sam vidila +, pocela sam mazat i trbuh i sise raznim kremama. S tim da bradavice ne mazem jer svaka krema/ulje udje u pore bradavica pa se beba kasnije muci s dojenjem.
Mislim da ti to baš i nije tako. Žene kad rode mažu Purelan i stavljaju razne komprese na bradavice, a čak možeš i Melem jer nije opasno za bebu, ne mora se ni ispirati. Mislim da se tako lako mlijecni kanalići čepe, da bi ljudski rod davno izumro 😃
Evo ne komentiram inace al vece gluposti u par komentara nisam duze vrijeme procitala ali bar sam se nasmijala🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
kratko se javljam, u ponedjeljak su me pustili iz bolnice, na kraju su mi dali tablete jer se krvarenje nije zaustavljalo niti smanjivalo. najgore je toliko dugo ležati tamo a samo želiš kući
sad je sve "čisto" ali savjetuju da u skorije vrijeme napravim laparaskopiju za slučaj da je štogod zaostalo negdje pogotovo ako planiramo novu trudnoću.
slomljena sam i nekako sumnjam da ćemo ići na novu bebu.
svim curama želim puno sreće čuvajte bebice i sebe ponajprije
Jako mi je žao. Želim ti puno hrabrosti i snage da to prebrodiš. Daj si malo vremena i nemoj razmišljati ni o čemu unaprijed. Ima vremena za sve.
Poruka svima koji se brinu oko nebitnih stvari u trudnoći. Tek kad se ovako nešto dogodi, shvatiš što je najbitnije. Da su beba i mama zdravi i sretni, a mučnine i ostale brige prođu. Osim strija, one ostaju.
Kako si ti ...😊jel sve ok? Ne pratim u zadnje vrijeme kad imam vragolanka doma ....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma ok sve, samo ne stignem čitati toliko stranica dnevno. Bilo bi mi ok kad bi se zadržalo na 4 dnevno, to mogu pohvatati 😁
Još malo na pola puta 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji