Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    19. Siječanj 2024. 09:00

Znam da su zaista dobronamjerni i nemojte ovo uzeti kao napad, ali bude mi malo krivo vidjeti ove komentare u smjeru "nemoj se zamarati glupostima, evo vidiš što je najvažnije". Jer da, sve mi znamo što je najvažnije, ali opet, sve nas zaokupe nekad i "manje važne" sitnice, pa i to je sasvim ljudski i normalno. Da se ovdje priča samo o tim najvećim strahovima i crnim scenarijima, pa foruma ne bi ni bilo, jer tu se razglaba stvarno o svemu i svačemu 😊
    .
    To me malo podsjeti na one izjave i izvan trudnoće: "djeca u Africi su gladna, a ti se živciraš oko neke gluposti". Mislim da većini nas to ne pomogne da se prestanemo živcirati, kao što nam ne pomogne ni smiriti se kad nam netko kaže "smiri se" 😄 Svakome je njegov problem/situacija u tom trenutku aktualna, i na neki način je to i zaštitno, jer gdje bi stigli da baš stalno razmišljamo o tome koliko gore može biti i koliko je nekim drugima lošije nego nama. Da ponekad, za osjetiti zahvalnost, za odzoomirati sliku, apsolutno. Ali ne možemo stalno tako.

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

pistacija13
    19. Siječanj 2024. 09:05

M-P

Nemoj se puno opterecivat takvim stvarima. Vjeruj mi da ti nitko nikad nece rec jao vidi dobila si striju. Ako ti i kazu to zaista nije netko tko ti treba. Mozda umjesto na fizickom da ako ti tak tesko pada to sve s trudnocom: strije, mucnine, poradis na psihickom stanju. (Ne kazem da trebas ic psihijatru), ali imas puno i za procitati o tome i kako se pomiriti s time. Istina je da strije nece nestat, izblijedit ce. Istina je i da se treba mackati, ali je velika istina i da punooo toga ovisi o genetici.
    Ne mislim da si namjerno previdjela, ali tocno iznad tvog komentara je mammy napisala bas tuznu vijest. E to je nesto od ceg strahuje jako puno njih zaista,i kasnije se neces ni sjecat mucnina ni strija nego ces samo razmisljat jesi danas osjetila bebu, ako nisi jel sve okej.
    Znam da svatko ima svoje brige, ali ovo je zaista nesto sto mozes pokusat sprijecit, ali ne znaci da se nece pojaviti.
    Svakako sretno

Bože dragi, pitala sam iskustva za kapilare i za prevenciju. Uz izjavu da mi se ne sviđaju na meni. Neke cure su ponudile savjete i za strije. Zašto se na tako banalna pitanja mora propitivati nečije psihičko stanje i još to ovako napisati... 
    Pa ovo je forum, mjesto na kojem brbljamo o svemu od A do Ž, ja prva volim ako mogu dati svoje iskustvo ili primjer i volim kada ja nešto pitam dobiti neki konkretan odgovor. Ako ne znam što reći i nemam konkretan odgovor preskočim i to je to...
    Osobno mi je ovaj forum jako pomogao jer jako brzo možeš dobiti informaciju o bilo čemu i to od više žena. Naravno, neke teme su ozbiljnije i osjetljivije, neke su glupkaste i smiješne i tako i treba biti - balans. Ako ćemo svačiju napisanu riječ propitivati i "hodati po jajima", (pogotovo jer se već dugo znamo i pišemo, čak i s drugih tema, dakle nitko od nas nije trol), ja prva odoh...
    .
    Neću više ništa reći po ovom pitanju, ako još netko ima savjete za mazanje ili neka iskustva pišite, vjerujem da će pomoći i drugima ✌️ E i da, La piel od Lane Jurčević ima neke mama pakete piling+mlijeko+ulje, ali nisam probala ništa od tog brenda

M-P
    19. Siječanj 2024. 09:13

pistacija13

M-P

Nemoj se puno opterecivat takvim stvarima. Vjeruj mi da ti nitko nikad nece rec jao vidi dobila si striju. Ako ti i kazu to zaista nije netko tko ti treba. Mozda umjesto na fizickom da ako ti tak tesko pada to sve s trudnocom: strije, mucnine, poradis na psihickom stanju. (Ne kazem da trebas ic psihijatru), ali imas puno i za procitati o tome i kako se pomiriti s time. Istina je da strije nece nestat, izblijedit ce. Istina je i da se treba mackati, ali je velika istina i da punooo toga ovisi o genetici.
    Ne mislim da si namjerno previdjela, ali tocno iznad tvog komentara je mammy napisala bas tuznu vijest. E to je nesto od ceg strahuje jako puno njih zaista,i kasnije se neces ni sjecat mucnina ni strija nego ces samo razmisljat jesi danas osjetila bebu, ako nisi jel sve okej.
    Znam da svatko ima svoje brige, ali ovo je zaista nesto sto mozes pokusat sprijecit, ali ne znaci da se nece pojaviti.
    Svakako sretno

Bože dragi, pitala sam iskustva za kapilare i za prevenciju. Uz izjavu da mi se ne sviđaju na meni. Neke cure su ponudile savjete i za strije. Zašto se na tako banalna pitanja mora propitivati nečije psihičko stanje i još to ovako napisati…
    Pa ovo je forum, mjesto na kojem brbljamo o svemu od A do Ž, ja prva volim ako mogu dati svoje iskustvo ili primjer i volim kada ja nešto pitam dobiti neki konkretan odgovor. Ako ne znam što reći i nemam konkretan odgovor preskočim i to je to…
    Osobno mi je ovaj forum jako pomogao jer jako brzo možeš dobiti informaciju o bilo čemu i to od više žena. Naravno, neke teme su ozbiljnije i osjetljivije, neke su glupkaste i smiješne i tako i treba biti - balans. Ako ćemo svačiju napisanu riječ propitivati i "hodati po jajima", (pogotovo jer se već dugo znamo i pišemo, čak i s drugih tema, dakle nitko od nas nije trol), 

Dobro si rekla, svatko pise sto zeli, zasto si se nasla uvrijedena? Ovo sam aamo rekla na ljepsi nacin posto mi je bio sok vidjet da nitko osim perpetue do ovih starijih cura na forumu nije odgovorio na komentar od mammy .. eto ak cemo iskreno meni je bilo uzas vidjet tvoj kom ispod
    Toga. Opet kazem pisi ti sta oces, samo od pocetka imam osjecaj da ti sve to jako tesko pada , a na drugoj temi si jedva cekala pa eto nije mi bas jasno. Ali dobrooo.. 
    naravno da svatko treba pisat sta oce samo malo empatije i super 😉

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

zeka123
    19. Siječanj 2024. 09:38

M-P ja naprimjer nisam odgovorila na njen komentar jer su takve stvari meni u trudnoći jako teške i sretne.Osim šta plačem dobim i strahove , paranoje. Meni je ti jako žao takve stvaei pročitat. To što nisam odgovorila ne znači da me briga 😔

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

zeka123
    19. Siječanj 2024. 09:38

Jako teške i stresne* glupi mobitel !!!

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Hellobaby
    19. Siječanj 2024. 09:42

Ja bi malo promjenila temu i pitala vas cure koje ste u drugom tromjesečju dal vas je prošao umor? 
    Nekako je on normalan za prvo tromjesečje, ali evo u ostalim trudnoćama sam se u ovim tjednima osjećala super.. 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    19. Siječanj 2024. 09:47

pistacija ja inače koristim proizvode od Lane Jurčević i svaka preporuka za njih

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Leptirko22
    19. Siječanj 2024. 09:58

Ja moram priznat sam isto bila sokirana nekim napadima na nas koji smo komentirali kreme, strije i slicno. I izjave da gluplje stvari dugo netko nije procitao.
    Svi smo mi u ovome jednom pocetnice, netko sada, netko je bio prije nekoliko godina, naravno kad ste prvi put bile trudne. Zaista sam ovo smatrala super forumom za razmjenu iskustava, pitanja, odgovore, ako nista drugo podrsku jedni drugima.

Naravno da svatko od nas ima neki drugi strah tijekom trudnoce. Kad vidim u opisima profila koliko vas se dugo zaista mucilo da ostane u drugom stanju i kad ste napokon uspjele, pa vjerujem da imate strah svakodnevni oko najbanalnijih stvari jer znate da ste tesko dospjele do ovoga gdje ste danas. I to je sasvim normalno.

Ja sam se naprimjer, kad sam napisala da sam iz prve ostala trudna, toliko grizla cijeli dan sto sam to tako napisala, bas zbog vas kojima je dugo trebalo jer mi je zaista bilo zao. Pretpostavila sam da neke od vas ce mislit kako netko odma, a ja ovoliku muku prolazila.

Slazem se s ovim komentarom od zeka123. Isto kad procitam nesto lose, raspadnem se cijela.

I hellobaby ima koliko trudnoca iza sebe i da je svaki put isto, sigurno ne bi bila ovdje i postavljala pitanja kao i mi.

Evo samo se nadam da se vise slicne stvari nece ponavljat jer i same znate u kakvom smo hormonalnom blenderu i da svaka kriva rijec moze izbacit iz takta.

Saljem ljubav svima ❤️

M-P
    19. Siječanj 2024. 10:10

Hellobaby

Ja bi malo promjenila temu i pitala vas cure koje ste u drugom tromjesečju dal vas je prošao umor?
    Nekako je on normalan za prvo tromjesečje, ali evo u ostalim trudnoćama sam se u ovim tjednima osjećala super..

Uh i je i nije. Nekad super a nekad sam preumorna 😂 
    Ukratko preko tj kad radim sam umorna a vikendom sam super 😁 mozda da prestanem radit?😛
    Vise me bole te kosti sto se sire pa moram dosta mirovat. Ali ovak mi je dobro.. sto se tice bebe jedva cekam da krenem osjecat udarce pa cu biti mirnija 🤭
    Kako si ti ??

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

nada23
    19. Siječanj 2024. 10:11

Mammy, jako mi je zao. Znam kroz sto trenutno prolazis, ali isto tako znam da Ce s vremenom biti lakše i doci će sunce. Isplaci se, odtuguj.... Imaš sad gore malog anđela koji vas sve cuva ❤️

Sto se zadnje teme tice, smatram da nema glupih pitanja niti takvih razmišljanja. Sve smo ovdje da pomognemo jedna drugoj raznim savjetima i to svakoj od nas puno znaci, bez obzira bila nam prva, druga ili treća trudnoća. 

Ja sam u prvoj trudnoći koristila Bio Oil ( kada bi se sjetila). Strije nisam dobila. Opet cu se mazati, svakako ne može odmoci 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.