Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    20. Siječanj 2024. 05:31

manu11

I da, mislim da na ovom forumu trebamo biti podrska jedna drugoj a ne ismijavati se ☺️ ako nemate sto lijepo reci, i "glupo" vam je to sto procitate mozda bolje da se prebacite na neko znanstveno stivo ☺️

Mislim da si sve napisala s time da treba bit podrska. Mozda si jedina djelomicno shvatila poantu.  Dalje necu komentirat to osim sto radim sa zubima pa cu ti za zube reci da je najgore sto mozes ne piti antibiotike, pogotovo ako ti je potvrdila da je upala zivca odnosno zuba. Znaci nije samo meso ..
    Ja sam popila 3 antibiotika i vec mi je bolje. 
    Nije bitno koliko je tableta, bitna je doza. Npr meni te od 16 nista ne pomognu, pomogne mi jedino klavocin. Znaju oni koji antib. Spadaju u B skupinu lijekova i mogu se piti.  I ja sam se lomila, al posto znam do ceg dovodi “obicna” upala zuba, nije mi dugo trebalo (Radije ne citaj po googleu). 
    Potvrdila su mi i tri doktora i moja gin., ali ti garantiram da nece proc bez antibiotika. Ako i nakratko prode vratit ce se. 
    Ovo mi je napisala ginekologica: 
    Uzmite Klavocin, OBAVEZNO!
    Smije se koristiti u trudnoći bez ikakvih opasnosti za bebicu ili Vas.
    Za njegu desni kupite zubnu  pastu Parodontax.
    Iako je čaj kadulje (žalfija) dobar za desni, u trudnoći ga izbjegavamo. Povećajte unos C-vitamina!
    Dobra je tekućina za usta Hexoral za grgljanje.
    Naravno napravi kako ti smatras da je najpametnije i sretno. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

korni
    20. Siječanj 2024. 07:08

Haru držim fige i za tvoje nalaze 🤞🍀
    Faith ja sam ga u zadnje vrijeme često koristila, iako to bude kratko, toliko da čujem malo 🥰 da, bebini otkucaji budu izmedju cca 110 i 160, a pred kraj trudnoće se smanjuju. Ja sam s nekoliko strana dobila info da nije štetan.. šta ti je dr.rekao da nije dobro često koristiti?
    Manu baš zvuči gadno, nadam se da će ti se brzo proći! 🙂 O antibioticima ne znam baš puno, ali vidim da je M-P lijepo napisala. 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

M-P
    20. Siječanj 2024. 07:56

Faith1509

Cure koje imate Baby watcher, koliko često ga upotrebljavate? Znam da nije dobro previše ga koristiti, kako sam prošla 12-i tjedan danas sam prvi put isprobala. Znam da su preko 110 otkucaji bebini ali da nije bilo toga ne bi znala raspoznati koji je moj a koji bebin 🙈

Ja kako kad, nadem otkucaje 140-144 i znam da su bebini. Tolko su bili i na pregledu. U pocetku ih nisam lako nasla al kasnije kad si vise trudna ide lakse. 
    Trazi skoooz nisko na rubu gacica doslovno .. ispod pupka i malo nakosi taj za trazenje, nemoj  ga ravno drzat. I nemoj onak brzo pomicat nego lagano lijevo desno, cut ces kad nade kak kuca 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    20. Siječanj 2024. 08:00

https://ibb.co/Yc7KDjQ

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Hellobaby
    20. Siječanj 2024. 08:15

M-P hvala na pitanju 😀 ma dobro je, ide. Čekam da prođu mučnine i umor jer sam svako popodne nikakva 😅
    LauraUna što se tiče leđa mogu reći da je još ok, a do kada neznam 🙈
    neverland hvala na savjetu za melem mama, mogla bi isprobati 😀
    Cure nadam se da će vam čekanje do rezultata prenatalnih testova što brže proći ❤
    zeka probaj hidratantnu kremu CeraVe. Najstarija kćer koristi. Odemo jednom godišnje zbog madeža kod dermatologa na pregled. Pošto je u pubertetu i rade joj se akne, dr nam je rekla nek koristi njihove proizvode. Na kremi piše da smije i dojenčad pa pretpostavljam da možemo i mi u trudnoći
    manu žao mi je zbog zuba i bolova. Nek što prije prođe! Ja mislim da možeš antibiotike pošto su ti ih dali. 
    .
    Nisam neka da volim komentirati, svađati se prepirati..ja radije prijeđem preko svega. Nekada ni to nije baš dobro, ali lakše tako živim nego npr da se svađam sa mužem.
    Vidim da je ovdje došlo do napetosti međutim ja sam jedna od onih koja misli misli da svaki čovjek živi za sebe i svatko je od nas različit. Jer kada neka od nas cura postavi pitanje to nije zbog toga jer ga zna, već jer joj treba pomoć. Ja volim pomoći ako mogu, ako ne nije da ignoriram komentar već je to zbog toga što nemam ništa pametno za reći. Vodim se primjerom djece. Uvijek su puni pitanja, ali nikada neću pomisliti ajme koje glupo pitanje, nego ću mu nastojati objasniti 🙂 
    a što se tiče loših iskustava, i sama sam to prošla. I stvarno jedino nađeš utjehu od najbližih ljudi, pogotovo od muža.
    Eto toliko od mene i htjela bi da se ne vraćamo na te stvari nego podržimo jedna drugu...
    Meni je ovo 5. trudnoća i opet imam puno pitanja. 
    .
    Kod nas napadao snijeg i djeca jedva čekaju izaći 😃
    I da, Haru sretno danas! 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    20. Siječanj 2024. 08:15

Lista pregleda:

Haru - 20.1.
    laurell - 22.1.
    Arianne - 22.1.
    Faith1509 - 22.1.
    Mareeeee - 23.1.
    plave_okice -23.1.
    Nada23 - 23.1.
    zeka123 - 24.1.
    NPelica - 24.1.
    Melian - 24.1.
    ElisaDay - 25.1.
    LauraUna327 - 26.1.
    Lela91 - 26.1.
    Hellobaby - 29.1.
    Leptirko22 - 29.1.
    Gabby - 29.1.
    Eonaria - 29.1.
    marta96 - 31.1.
    purple13 - 1.2.
    korni - 5.2.
    Sreća2012 - 6.2.
    Faith1509 - 6.2.
    M-P - 6.2.
    ericaa - 8.2.
    pistacija13 - 9.2.
    Dalmatinka_u_zg - 12.2.
    mia_ - 14.2.
    katy_kaya - 14.2.
    deedee1405 - 15.2.
    Perpetua - 16.2. 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Faith1509
    20. Siječanj 2024. 09:17

korni

Harudržim fige i za tvoje nalaze 🤞🍀
    Faithja sam ga u zadnje vrijeme često koristila, iako to bude kratko, toliko da čujem malo 🥰 da, bebini otkucaji budu izmedju cca 110 i 160, a pred kraj trudnoće se smanjuju. Jasam s nekoliko strana dobila info da nije štetan.. šta ti je dr.rekao da nije dobro često koristiti?
    Manubaš zvuči gadno, nadam se da će ti se brzo proći! 🙂 O antibioticima ne znam baš puno, ali vidim da je M-P lijepo napisala. 🤗

Rekla je da ne bi trebalo više od jednom tjedno par minuta 🙈 ali moja mi nije do sada još ni pustila srce da čujem jer kaže da je i to štetno prije 3 mjeseca 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

zeka123
    20. Siječanj 2024. 09:39

Jutro svima 😁

Ja bi napisala i pitala nešto nadam se da me neće bombardirat. Inače sam pušać , u prve dvije trudnoće su mi se cigarete zgadile i nisam cijele trudnoće pušila. Sad kad sam ostala trudna zgadilo mi se ali evo prije nekih tjedan dana sam iz nekog razloga zapalila i sad tu i tamo uz kavu zapalim. Imam grižnju savjest ali jednostavno ne mogu prestat trenutno.
    Ima li neka ženica ovdje da koju zapali ? Ne pušim puno , samo uz kavu 😔

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Leptirko22
    20. Siječanj 2024. 10:04

zeka123

Jutro svima 😁

Ja bi napisala i pitala nešto nadam se da me neće bombardirat. Inače sam pušać , u prve dvije trudnoće su mi se cigarete zgadile i nisam cijele trudnoće pušila. Sad kad sam ostala trudna zgadilo mi se ali evo prije nekih tjedan dana sam iz nekog razloga zapalila i sad tu i tamo uz kavu zapalim. Imam grižnju savjest ali jednostavno ne mogu prestat trenutno.
    Ima li neka ženica ovdje da koju zapali ? Ne pušim puno , samo uz kavu 😔

Ja sam isto pusac i prije nego sam saznala da sam trudna, par dana sam imala strahovitu zelju za cigaretama da je to bilo strasno nesto, s tim da nisam neki prestrastveni pusac. To je trajalo 2,3 dana. Kad sam saznala, iste sekunde sam ih ostavila, evo neotvorena kutija stoji na polici. A isto sam i kavu bacila, jednostavno me ne trazi ni kavu ni cigaru. A bila sam prava kavopija 🤣

Haru
    20. Siječanj 2024. 11:00

Evo da se javim nakon pregleda, sve izgleda dobro! 
    Nuhalni nabor dobar. 🙂 Beba je trenutno po mjerama 13+6. Doktor kaže da je 99% curica, ali pričekat ćemo Nifty. Pokazao mi je što se vidi između nogu i kada usporedim s onim što sam vidjela kod sina u prošloj trudnoći ovo je potpuno drugačije i rekla bih i ja da je curica. 😅
    Nešto me počelo grebati grlo, pijem čaj, Isla pastile i nadam se da me neće uhvatiti nešto. 
    .
    Manu sretno sa zubima, vjerujem da boli i da je grozno. Neka što prije bude bolje i prođe. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.