Ja bi nadodala da koristim biobazu mama , meni je kremica odlična 😃
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Znaci svatko ima pravo na svoje misljenje ..nema glupih komentara ali ima ocito glupih misljenja...
Ocito kao i neke niste shvatile poantu od M-p i nekih cura ... koje realno sagledaju neke stvar ...
Niti samo koga oslovila niti se referirala na neciji komentar... moje misljenje moja stvar... zast sam to napisala ... a ako ste se nasle prozvane u mom komentaru to zaista onda govori o Vasim komentarima🤣ne mojim... a sad odoh gledat snjeg i pit kavu i uzivat...
Svimm curkama zelim dobre preglede danas i opcenito..💓
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
O Vasim misljenjima ispravak *
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Npelica, Hellobaby, zeka hvala na savjetima :)
Hellobaby meni je umor prisutan, ali stvarno puno manje nego na početku. Slomi me oko 20,21h, ali do tada prilično dobro funkcioniram :) nadam se da će ti uskoro popustiti :)
M-P od jučer osjećam neku laganu bol oko zdjelice, bit će da je počelo :D
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
M-P ja naprimjer nisam odgovorila na njen komentar jer su takve stvari meni u trudnoći jako teške i sretne.Osim šta plačem dobim i strahove , paranoje. Meni je ti jako žao takve stvaei pročitat. To što nisam odgovorila ne znači da me briga 😔
Isti razlog, slažem se ... Već sam to bila i napisala. Zbog svog iskustva, budem mi teško pročitat a kamoli komentirat. Strahovi, paranoje, stalno osluškivanje je li sve uredu.
To sto netko ne komentira ne znači da ga nije briga, nego je i to neka vrsta psihičke zaštite sebe, svoje bebe koja raste i razvija se ...
Ovdje smo da razmijenimo iskustva i da jedna drugoj pomognemo sa savjetima ... Oko jastuka, ulja, paste ..
Trudnoća nije lagana i zato je lijepo imat malu zajednicu koja razumije kroz sta prolaziš.
It's a girl 💕
Ja bi malo promjenila temu i pitala vas cure koje ste u drugom tromjesečju dal vas je prošao umor?
Nekako je on normalan za prvo tromjesečje, ali evo u ostalim trudnoćama sam se u ovim tjednima osjećala super..
Ja danas 13+4 ... I po prvi put mučnina 😂😂 trebam bolje paziti što si želim 🙈 😂
Ugl, gladna ali ništa mi se ne jede. Jedva sam se natjerala da pojedem kruh.
E da, kak ste s bolovima u leđima? Mene jučer počelo, ali ne donji dio leđa nego cca šaka i pol iznad trtice.
It's a girl 💕
Znaci svatko ima pravo na svoje misljenje ..nema glupih komentara ali ima ocito glupih misljenja…
Ocito kao i neke niste shvatile poantu od M-p i nekih cura … koje realno sagledaju neke stvar …
Niti samo koga oslovila niti se referirala na neciji komentar… moje misljenje moja stvar… zast sam to napisala … a ako ste se nasle prozvane u mom komentaru to zaista onda govori o Vasim komentarima🤣ne mojim… a sad odoh gledat snjeg i pit kavu i uzivat…
Svimm curkama zelim dobre preglede danas i opcenito..💓
Ja se nisam našla prozvanom naprimjer nigdje ali mi je malo glupo što one koje nisu prokometirale gubitak ispadnu bezosjećajne ili slično. Ja znam razlog zbog kojeg sam ja recimo izbjegla komentirat i podjelila sam ga. Ali sam došla do zaključka da nekim curama smeta što netko nije napisao neki komentar na to što se ženi dogodilo.
Uvažavam svačije mišljenje ali ne smatram da je svačije i ispravno , naravno.
Ja samo znam da nema ispravnijeg od toga da svaka majka izbjegava ono što je stresira i da uživa usvojoj trudnoći 😊
A kad si već kod snijega i kave da znaš da ja već sad vremena to radim i ne mogu vjerovat da mi cure i dalje spavaju 😂 !
Nadam se da ovaj moj komentar sad ne ostavlja dojam da ispadnem babaroga prema tebi. Vjerujem da ćeš sve sa razumijevanjem pročitat 🌻
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Mene zanima dali neko ima pouzdanu informaciju dali se tigrova mast ili konjska naprimjer smije koristit za bolove ? Ubija me trtica. Ne znam šta će bit poslije ako je sad ovako 😬
Mene zanima dali neko ima pouzdanu informaciju dali se tigrova mast ili konjska naprimjer smije koristit za bolove ? Ubija me trtica. Ne znam šta će bit poslije ako je sad ovako 😬
Moze ...koristi slobodno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Npelica, Hellobaby, zekahvala na savjetima :)
Hellobabymeni je umor prisutan, ali stvarno puno manje nego na početku. Slomi me oko 20,21h, ali do tada prilično dobro funkcioniram :) nadam se da će ti uskoro popustiti :)
M-P od jučer osjećam neku laganu bol oko zdjelice, bit će da je počelo :D
I meni ti je pocelo doslovno onak oad sam se vracala s posla jedan dan a u jutro nije toga bilo. Nadam se da te nece bas tako jako zezat .. ja sam dosta uska
Dolje, pa mi je i gin rekla da je i to moguce ali nije pravilo. Neke boli nekog ne. Samo odmaraj 😀
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji