kratko se javljam, u ponedjeljak su me pustili iz bolnice, na kraju su mi dali tablete jer se krvarenje nije zaustavljalo niti smanjivalo. najgore je toliko dugo ležati tamo a samo želiš kući
sad je sve "čisto" ali savjetuju da u skorije vrijeme napravim laparaskopiju za slučaj da je štogod zaostalo negdje pogotovo ako planiramo novu trudnoću.
slomljena sam i nekako sumnjam da ćemo ići na novu bebu.
svim curama želim puno sreće čuvajte bebice i sebe ponajprije
bas mi je tesko procitati ovakve vijesti 😔
Drzite se i Zelim vam svu snagu svijeta ❤️❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
kratko se javljam, u ponedjeljak su me pustili iz bolnice, na kraju su mi dali tablete jer se krvarenje nije zaustavljalo niti smanjivalo. najgore je toliko dugo ležati tamo a samo želiš kući
sad je sve "čisto" ali savjetuju da u skorije vrijeme napravim laparaskopiju za slučaj da je štogod zaostalo negdje pogotovo ako planiramo novu trudnoću.
Jako mi je zao ❤️ uzmi si vremena koliko trebaš, odtuguj, drži se ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Mammy žao mi je 💔 drži se ❤️
moje cicke buknule s jedinice na trojku, ali zasad nema vidljivih kapilara i strija..
Baš sam jučer malo gledala ta ulja i kreme za mazanje, ali se nisam mogla odluciti. Imate kakvu preporuku ili je sve to isto sr...drugo pakovanje? 😅
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Korni ja trenutno mazem neke hidratantne kremice koje sam bila kupila za lice, ali sam se zeznula i bile su mi premasne za lice. Sada su dosle na svoje pa cu ih potrositi na trbuhu dok jos nije buknuo...
Za kasnije sam mislila Bio Oil, vidjela sam da to dosta zena koristi ali htjela bih jos nesto ispod ulja. Neku kremu, balzam, serum, sta god i onda gore neko ulje da to sve zakljuca 😅
S druge strane neke zene se kunu u to da se mazanjem nista ne postize i da sve ovisi o kozi (koliko je elasticna, koliko kolagena imas, genetika...) 🤔
Mammy žao mi je 💔 drži se ❤️
moje cicke buknule s jedinice na trojku, ali zasad nema vidljivih kapilara i strija..
Baš sam jučer malo gledala ta ulja i kreme za mazanje, ali se nisam mogla odluciti. Imate kakvu preporuku ili je sve to isto sr…drugo pakovanje? 😅
Ja sam si uzela od balee neko ulje baš za mame, i od biobaze neke gluposti mama 🙈 meni je okej, a sada
kako god, ili će ih bit ili neće, ne zamaram se time, nosit ću ih ponosno 🤗 bitno da se nečim trackam..
Ja imam vidljive kapilare na cickama, i imam strije još od prijašnje trudnoce na njima. Doduše bijele su. Neka ih ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Korni ja trenutno mazem neke hidratantne kremice koje sam bila kupila za lice, ali sam se zeznula i bile su mi premasne za lice. Sada su dosle na svoje pa cu ih potrositi na trbuhu dok jos nije buknuo…
Za kasnije sam mislila Bio Oil, vidjela sam da to dosta zena koristi ali htjela bih jos nesto ispod ulja. Neku kremu, balzam, serum, sta god i onda gore neko ulje da to sve zakljuca 😅
S druge strane neke zene se kunu u to da se mazanjem nista ne postize i da sve ovisi o kozi (koliko je elasticna, koliko kolagena imas, genetika…) 🤔
Istina da, ima smisla da više faktora utječe, ali pokušati cu makar kremicama malo utjecati na to 😁 hvala ti 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutro cure!
Mammy baš mi je žao 😔 drži se!
korni ja se još uvijek ne mažem ničim, počnem tamo negdje sa 20tt. Cice nisam nikad mazala i sa njima je sve ok, a trbuh kasnije mažem uljem za trudnice, kupim u dm-u
Ja pak imam problema sa kapilarama i venama na nogama. Pitala sam prošli put ginekologa, ali kao nakon toliko trudnoća nije ni čudno 🙄
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Lista pregleda:
Dalmatinka_u_zg - 19.1.
Mommyof3 - 19.1.
Haru - 20.1.
laurell - 22.1.
Arianne - 22.1.
Faith1509 - 22.1.
Mareeeee - 23.1.
plave_okice -23.1.
Nada23 - 23.1.
zeka123 - 24.1.
NPelica - 24.1.
Melian - 24.1.
ElisaDay - 25.1.
LauraUna327 - 26.1.
Lela91 - 26.1.
Hellobaby - 29.1.
Leptirko22 - 29.1.
Gabby - 29.1.
Eonaria - 29.1.
marta96 - 31.1.
purple13 - 1.2.
korni - 5.2.
Sreća2012 - 6.2.
Faith1509 - 6.2.
M-P - 6.2.
pistacija13 - 9.2.
Dalmatinka_u_zg - 12.2.
mia_ - 14.2.
katy_kaya - 14.2.
deedee1405 - 15.2.
Perpetua - 16.2.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Korni ja trenutno mazem neke hidratantne kremice koje sam bila kupila za lice, ali sam se zeznula i bile su mi premasne za lice. Sada su dosle na svoje pa cu ih potrositi na trbuhu dok jos nije buknuo…
S druge strane neke zene se kunu u to da se mazanjem nista ne postize i da sve ovisi o kozi (koliko je elasticna, koliko kolagena imas, genetika…) 🤔
Nemoj se puno opterecivat takvim stvarima. Vjeruj mi da ti nitko nikad nece rec jao vidi dobila si striju. Ako ti i kazu to zaista nije netko tko ti treba. Mozda umjesto na fizickom da ako ti tak tesko pada to sve s trudnocom: strije, mucnine, poradis na psihickom stanju. (Ne kazem da trebas ic psihijatru), ali imas puno i za procitati o tome i kako se pomiriti s time. Istina je da strije nece nestat, izblijedit ce. Istina je i da se treba mackati, ali je velika istina i da punooo toga ovisi o genetici.
Ne mislim da si namjerno previdjela, ali tocno iznad tvog komentara je mammy napisala bas tuznu vijest. E to je nesto od ceg strahuje jako puno njih zaista, i kasnije se neces ni sjecat mucnina ni strija nego ces samo razmisljat jesi danas osjetila bebu, ako nisi jel sve okej.
Znam da svatko ima svoje brige, ali ovo je zaista nesto sto mozes pokusat sprijecit, ali ne znaci da se nece pojaviti.
Svakako sretno
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jako mi je žao, želim ti puno snage da to prebrodi 😪
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji