Ne znam kome odgovaram, pa ovako po temama:
*Umor*, cini mi se da mi je lakse nego u pocetku, ali i dalje na poslu iza rucka jedva drzim oci otvorene. Puno mi je lakse kad radim od doma i onda sam super. Inace, odem prosetat 15 min na poslu da dodjem malo sebi. Nadam se da ce doci bolji period.
*Kreme za strije*, negdje mi je ostalo u glavi da su dobra ulja s bademom (nemojte odmah skakat ako sam napisala glupost). Mislim da weleda ima neko takvo ulje pa cu probat. Al nisam jos nista.
*Crne misli*, aktivno se micem od losih vijesti zato se i ne ukljucujem previse kad su te stvari u pitanju. Jako tesko mi pada ovo prvo razdoblje trudnoce. Iako smo to jako htjeli, iako realno nismo imali nikakvih problema da dodjemo do ove faze, bez obzira na to psihicki mi je bilo tesko. Tako je kako je i svacije iskustvo je validno. Tu smo da se podrzimo oko svih tema, tko kako moze. Meni forum puno znaci jer mi jako malo ljudi zna za trudnocu i ovo mi je ispusni ventil. Neka tako svima bude ☺️
*Nifty*, ja sam dala krv jucer. Nekako sam zabrijala da minimalno 7 dana moram cekat. Sto su vama rekli?
Zelim vam ugodan vikend ⭐️
Meni su rekli i do 10 dana jer je guzva, a na kraju stiglo sve za 5 dana. 😍 iskreno, tako je i bolje ispalo jer se nisam nadala da ce tako brzo..
💙5/24💙
Leeloo, zeka, kati_kaya držim fige da nalazi dođu brzo 🤞 biti će dobri 🍀🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Katy točno 7 do 10 dana se čeka. Neka zna doći mail da je išlo u ponovnu provjeru, ali su rekli da ako to bude da se ne brinem, jer nasumice neke provjeravaju dva puta, čisto da imaju neku random provjeru, ne jer misle da je nešto loše bilo prvi put...
Držim fige da brzo dođe i tebi i nama i da budu low risk 💝
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
I ja iščekujem nalaze Niftya. Vadila sam u ponedjeljak krv. Valjda će stići rezultati u ponedjeljak ili utorak. Čekam s vama cure! 🤞🏻🙂
'21. 💙
'24. 💛
Držim fige svima koje čekate nalaze da vam to vrijeme prođe što brže, znam kako je teško dočekati ih 🫂 I vjerujem da će biti super nalazi svima 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Cure koje imate Baby watcher, koliko često ga upotrebljavate? Znam da nije dobro previše ga koristiti, kako sam prošla 12-i tjedan danas sam prvi put isprobala. Znam da su preko 110 otkucaji bebini ali da nije bilo toga ne bi znala raspoznati koji je moj a koji bebin 🙈
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Bok curke,
Moje stanje se nije poboljsalo, bolovi u celjusti i desnima su me budili sinoc vise puta pa sam danas bila kod ORL...
prvo je otpuhivala i rekla ne znam sta bih ti rekla, imas upalu i od tog velikog zahvacenog zivca me onda boli pola glave.
dala mi je ampicilin 500 antibiotik, 4x4, kad sam vidjela da ima 16 tableta smucilo mi se 😕😕😕 bas mi se ne sopa bebu sa 16 tableta, i jos nisam odlucila hocu li ih pocet pit ili se strpit jos koji dan ne bi li mi bilo bolje ...
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
I da, mislim da na ovom forumu trebamo biti podrska jedna drugoj a ne ismijavati se ☺️ ako nemate sto lijepo reci, i "glupo" vam je to sto procitate mozda bolje da se prebacite na neko znanstveno stivo ☺️
Vecina nas je imala iskustva sa spontanim pobacajima, ja sam imala 1 i tesko mi je pao pa mogu zamisliti kako je kad prodjes kroz to vise puta. Svakoj od nas trudnica je to tuzno za procitati. Nekada rijeci na forumu zvuce isprazno i nisu utjeha, mozda je cura kojoj se to sad desilo samo htjela izbaciti iz sebe da joj bude lakse a svi smo mi svjesni da je prava utjeha u obitelji i s bliskim osobama. Ipak je ovo samo forum gdje ne trebamo vagat svaku rijec ♥️
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
I da, mislim da na ovom forumu trebamo biti podrska jedna drugoj a ne ismijavati se ☺️ ako nemate sto lijepo reci, i "glupo" vam je to sto procitate mozda bolje da se prebacite na neko znanstveno stivo ☺️
Vecina nas je imala iskustva sa spontanim pobacajima, ja sam imala 1 i tesko mi je pao pa mogu zamisliti kako je kad prodjes kroz to vise puta. Svakoj od nas trudnica je to tuzno za procitati. Nekada rijeci na forumu zvuce isprazno i nisu utjeha, mozda je cura kojoj se to sad desilo samo htjela izbaciti iz sebe da joj bude lakse a svi smo mi svjesni da je prava utjeha u obitelji i s bliskim osobama. Ipak je ovo samo forum gdje ne trebamo vagat svaku rijec ♥️
A joj, bas te to sad dobro uhvatilo. Ipak je možda bolje popiti antibiotik da se ni bi pogorsalo. Neće bebi nista biti. ❤️
A ovo drugo sto si napisala sve potpisujem.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Bok curke,
Moje stanje se nije poboljsalo, bolovi u celjusti i desnima su me budili sinoc vise puta pa sam danas bila kod ORL…
prvo je otpuhivala i rekla ne znam sta bih ti rekla, imas upalu i od tog velikog zahvacenog zivca me onda boli pola glave.
dala mi je ampicilin 500 antibiotik, 4x4, kad sam vidjela da ima 16 tableta smucilo mi se 😕😕😕 bas mi se ne sopa bebu sa 16 tableta, i jos nisam odlucila hocu li ih pocet pit ili se strpit jos koji dan ne bi li mi bilo bolje …
Joj zvuci bas gadno.. Kontam da ti ne bi dali antibiotike da ih ne smijes uzimati i da stete bebi. Nekako sumnjam da ce proci samo od sebe, vec duze traje.. 😔😔
💙5/24💙
Sortiraj odgovore
Najstariji