Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    19. Siječanj 2024. 15:06

Ja inače koristim dosta biobazinih proizvoda...i svi su mi super..

Ali mi dobro zvuči i ovaj melem...

Što se umora tiče, ja sam već bolje, ovisno koliko radim, sa 15h, premješta se na 20-21 što mi je skroz ok..
    Ali zadnja dva dana dok sam zube prala imala sam nagon za povraćanje, nisam povratila... neću valjda sad početi 🫣🫣🫣
    I malo me počeo proganjati nalaz niftya... neće prije srijede nalaz... a ja već kontempliram,  pa se pokušavam zabaviti netflixom ili knjigom

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

ericaa
    19. Siječanj 2024. 15:20

Leeloo101

Ja inače koristim dosta biobazinih proizvoda…i svi su mi super..

Ali mi dobro zvuči i ovaj melem…

Što se umora tiče, ja sam već bolje, ovisno koliko radim, sa 15h, premješta se na 20-21 što mi je skroz ok..
    Ali zadnja dva dana dok sam zube prala imala sam nagon za povraćanje, nisam povratila… neću valjda sad početi 🫣🫣🫣
    I malo me počeo proganjati nalaz niftya… neće prije srijede nalaz… a ja već kontempliram, pa se pokušavam zabaviti netflixom ili knjigom

I ja već mail provjeravam a prije utorka nema šanse da bude nalaz. I to najoptomističnije. Uvijek mi je par dana do roka užas, uhvati me nervoza i nestrpljenje...

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Leeloo101
    19. Siječanj 2024. 15:27

ericaa

Leeloo101

Ali zadnja dva dana dok sam zube prala imala sam nagon za povraćanje, nisam povratila… neću valjda sad početi 🫣🫣🫣
    I malo me počeo proganjati nalaz niftya… neće prije srijede nalaz… a ja već kontempliram, pa se pokušavam zabaviti netflixom ili knjigom

I ja već mail provjeravam a prije utorka nema šanse da bude nalaz. I to najoptomističnije. Uvijek mi je par dana do roka užas, uhvati me nervoza i nestrpljenje…

Mislim da će za vikend biti najgore... ovako sam pola dana na poslu pa ne stignem misliti...

purple13
    19. Siječanj 2024. 15:41

Ma cure, vjerujem da ce vam nalaz biti dobar! 🩷🩵
    Al, brze nekako prođe vrijeme ak skrenete misli na nesto drugo. 🤭😅

💙5/24💙

zeka123
    19. Siječanj 2024. 15:42

Cure ne znam jesam već bila pitala ako jesam izvinite ! Meni je lice sačuvaj bože. Akne da bog sačuva. Ima ko još problema sa tim ?
    Bojim se stavljat neke proizvode ( mišjenja da će se sve pogoršat ) a ne mogu samo to tako ostavit. Perem lice i imam hidratantnu kremu. 
    Ne znam dal je ok da uzmem neke maske ipak ili šta ? Hvala svima unaprijed

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

pistacija13
    19. Siječanj 2024. 15:51

Mazalice - hvala svima na prijedlozima, poharat će se DM 😅
    Umor - ja sam sad bas na prijelazu iz prvog u drugo tromj. pa mozda nisam relevantna, ali u prvom me patila nesanica. Od prije par dana popodne moram prilec jer me bas skrsi. Tako da je kod mene obrnuto 🤪
    .
    Zeka, a kakvu kozu inace imas? Masniju, suhu? Iz svog iskustva mogu preporuciti niacinamid (recimo Nacomi ili Avene) on ti sluzi za stiskanje pora i malo iskontrolira sebum ako je masnija koza. Takodjer mijenjanje jastucnice svaka 2-3 dana moze pomoci. Ali opet generalno, rijec je o hormonalnim aknicama pa je moguce da nista nece djelovati do kraja, sto je smola, znam 👎

ericaa
    19. Siječanj 2024. 15:59

Leeloo101

ericaa

Leeloo101

I ja već mail provjeravam a prije utorka nema šanse da bude nalaz. I to najoptomističnije. Uvijek mi je par dana do roka užas, uhvati me nervoza i nestrpljenje…

Mislim da će za vikend biti najgore… ovako sam pola dana na poslu pa ne stignem misliti…

Istina😁 
    Vezano za kreme,mozemo sve sastojke osim salicilne kiseline i retinola. Ima dosta krema koju su protiv akni pa ovisno o koži,probaj. 
    Ja imam od Skintegre i Some by me za problematicnu kozu i guramo,za sada 🫣

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Leeloo101
    19. Siječanj 2024. 16:13

zeka123

Cure ne znam jesam već bila pitala ako jesam izvinite ! Meni je lice sačuvaj bože. Akne da bog sačuva. Ima ko još problema sa tim ?
    Bojim se stavljat neke proizvode ( mišjenja da će se sve pogoršat ) a ne mogu samo to tako ostavit. Perem lice i imam hidratantnu kremu.
    Ne znam dal je ok da uzmem neke maske ipak ili šta ? Hvala  

Glikolna kiselina je dopuštena u trudnoci, imaš od the ordinarya... samo treba provjeriti ostale sastojke
    Ili još bolje na instagramu imaš skincare akademiju i martina dearskin
    Obje su pričale što se smije i za što u trudnoći koristiti🙃

zeka123
    19. Siječanj 2024. 16:25

Pistacija13 a nemam masnu kožu a ni suhu , inače sam nešto između 😂..ali inače mi je lico čisto. Jedino znam na nosu ima mitesere.
    Hvala na savjetu 😁

Leeloo101 hvala budem baš škicnula 😊

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

katy_kaya
    19. Siječanj 2024. 17:01

Ne znam kome odgovaram, pa ovako po temama:

*Umor*, cini mi se da mi je lakse nego u pocetku, ali i dalje na poslu iza rucka jedva drzim oci otvorene. Puno mi je lakse kad radim od doma i onda sam super. Inace, odem prosetat 15 min na poslu da dodjem malo sebi. Nadam se da ce doci bolji period. 

*Kreme za strije*, negdje mi je ostalo u glavi da su dobra ulja s bademom (nemojte odmah skakat ako sam napisala glupost). Mislim da weleda ima neko takvo ulje pa cu probat. Al nisam jos nista. 

*Crne misli*, aktivno se micem od losih vijesti zato se i ne ukljucujem previse kad su te stvari u pitanju. Jako tesko mi pada ovo prvo razdoblje trudnoce. Iako smo to jako htjeli, iako realno nismo imali nikakvih problema da dodjemo do ove faze, bez obzira na to psihicki mi je bilo tesko. Tako je kako je i svacije iskustvo je validno. Tu smo da se podrzimo oko svih tema, tko kako moze. Meni forum puno znaci jer mi jako malo ljudi zna za trudnocu i ovo mi je ispusni ventil. Neka tako svima bude ☺️

*Nifty*, ja sam dala krv jucer. Nekako sam zabrijala da minimalno 7 dana moram cekat. Sto su vama rekli?

Zelim vam ugodan vikend ⭐️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.