Kad ste imale prvi odnos nakon sto ste saznale da ste trudne? 🤔⏳️
Cca 2.5mj 🤣😅🤣
Sve sam bježala od njega nekako...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ma jasno mi je da se muskarci generalno boje jer misle da ce nastetit bebi, dodirnut bebu🤣🤣 i sta ja znam...
Ja sam posustala danas 🤣🤣🤣 a on i dalje u strahu pa je strah mrvicu presao na mene, ali koliko sam citala, dok je trudnoca uredna - nema nikakvih zapreka
Leptirko22 ako je uredna trudnoća samo naprijed 😅 ! Doduše ja u trudnoćama samo prakticiram da sam na boku , pa to bude tako...sastrane 😂
Muž se u prvoj trudnoći bojao da ne probi vodenjak 😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Kad ste imale prvi odnos nakon sto ste saznale da ste trudne? 🤔⏳️
Uh, svaki dan, jadan moj dragi sa mnom. Mislim da nikad nisam bila luđa po tom pitanju nego sad, valjda hormoni pucaju🤣🤣
Cini mi se da sam dobru temu potaknula 🤣🤣 odma ste se aktivirale hahaha.
Ja vam mašem samo brzinski u prolazu, mi smo trenutno u Nizozemskoj u potrazi za stanom pa ne stignem baš puno do foruma, jer smo stalno ili u gradu ili kći traži svoje 😄
Evo mene na pola trudnoće, zadnjih par tjedana mi čak i ide nekako brže što se toga tiče, ne žalim se. Prije par dana sam prvi put osjetila udarac bebača i izvana, i muž je uspio uhvatiti, to mi je bilo baš nekako milo 🥰 Drago mi je što ga osjetim sve više, odmah je ipak lakše.
Preletjela sam par zadnjih stranica, čestitke svima koje ste saznale spol i imale super preglede, neka samo tako ide dalje 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Cini mi se da sam dobru temu potaknula 🤣🤣 odma ste se aktivirale hahaha.
Bome primjećuje se 😂😂😅
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Jutro cure,
Nadam se da ste sve dobro a vidim da se je bome povecao broj 🥰🥰
Za cerviks se "tolerira" da je nizi do 20og tj
Ali isto pomalo sve beez dizanja teskih predmeta.
A hormonka sam kako koji dan. Neki dan je muz bio na rucak u neki restoran i jeli su ribu a ja sam pocela plakat jer mi se nije dalo pripremat nego sam samo sendvic pojela 😂😂
A zivot nije fer jer je on bio u restoranu gdje nije morao nista pripremat 😅

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Jutro žene mile.
Ja imam pitanje u vezi 💩 😂😂 , zadnje vrijeme često idem na wc obavljat veliku nuždu. Crijeva su mi počela radit ko luda. Inače sam u trudnoćama a i ovoj na početku više bila prijatelj sa zatvorom 🤔..pa me interesuje dali još neko je u ovakoj situaciji ? 😅
Jutro žene mile.
Ja imam pitanje u vezi 💩 😂😂 , zadnje vrijeme često idem na wc obavljat veliku nuždu. Crijeva su mi počela radit ko luda. Inače sam u trudnoćama a i ovoj na početku više bila prijatelj sa zatvorom 🤔..pa me interesuje dali još neko je u ovakoj situaciji ? 😅
Ja sam u kontra situaciji 🤣 od pocetka zatvor, prosli tjedan sam uhvatila neki ritam, ne znam s cim ( i bas sam bila sretna jer sam to dovela u red) , i sad opet evo vec 3 dana nista 🤔🫠
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji