Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    27. Siječanj 2024. 20:29

Leptirko22

Kad ste imale prvi odnos nakon sto ste saznale da ste trudne? 🤔⏳️

Cca 2.5mj 🤣😅🤣

Sve sam bježala od njega nekako...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leptirko22
    27. Siječanj 2024. 20:43

Ma jasno mi je da se muskarci generalno boje jer misle da ce nastetit bebi, dodirnut bebu🤣🤣 i sta ja znam...
    Ja sam posustala danas 🤣🤣🤣 a on i dalje u strahu pa je strah mrvicu presao na mene, ali koliko sam citala, dok je trudnoca uredna - nema nikakvih zapreka

zeka123
    27. Siječanj 2024. 21:09

Leptirko22 ako je uredna trudnoća samo naprijed 😅 !  Doduše ja u trudnoćama samo prakticiram da sam na boku , pa to bude tako...sastrane 😂

Muž se u prvoj trudnoći bojao da ne probi vodenjak 😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• mia10
    27. Siječanj 2024. 21:16

Leptirko22

Kad ste imale prvi odnos nakon sto ste saznale da ste trudne? 🤔⏳️

Uh, svaki dan, jadan moj dragi sa mnom. Mislim da nikad nisam bila luđa po tom pitanju nego sad, valjda hormoni pucaju🤣🤣

Leptirko22
    27. Siječanj 2024. 21:26

Cini mi se da sam dobru temu potaknula 🤣🤣 odma ste se aktivirale hahaha.

Perpetua
    27. Siječanj 2024. 21:36

Ja vam mašem samo brzinski u prolazu, mi smo trenutno u Nizozemskoj u potrazi za stanom pa ne stignem baš puno do foruma, jer smo stalno ili u gradu ili kći traži svoje 😄
    Evo mene na pola trudnoće, zadnjih par tjedana mi čak i ide nekako brže što se toga tiče, ne žalim se. Prije par dana sam prvi put osjetila udarac bebača i izvana, i muž je uspio uhvatiti, to mi je bilo baš nekako milo 🥰 Drago mi je što ga osjetim sve više, odmah je ipak lakše.
    Preletjela sam par zadnjih stranica, čestitke svima koje ste saznale spol i imale super preglede, neka samo tako ide dalje 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

zeka123
    27. Siječanj 2024. 21:41

Leptirko22

Cini mi se da sam dobru temu potaknula 🤣🤣 odma ste se aktivirale hahaha.

Bome primjećuje se 😂😂😅

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Reserved123
    28. Siječanj 2024. 08:37

Jutro cure,
    Nadam se da ste sve dobro a vidim da se je bome povecao broj 🥰🥰
    Za cerviks se "tolerira" da je nizi do 20og tj
    Ali isto pomalo sve beez dizanja teskih predmeta.

A hormonka sam kako koji dan. Neki dan je muz bio na rucak u neki restoran i jeli su ribu a ja sam pocela plakat jer mi se nije dalo pripremat nego sam samo sendvic pojela 😂😂
    A zivot nije fer jer je on bio u restoranu gdje nije morao nista pripremat 😅

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

zeka123
    28. Siječanj 2024. 10:21

Jutro žene mile.

Ja imam pitanje u vezi 💩 😂😂 , zadnje vrijeme često idem na wc obavljat veliku  nuždu. Crijeva su mi počela radit ko luda. Inače sam u trudnoćama a i ovoj na početku više bila prijatelj sa zatvorom 🤔..pa me interesuje dali još neko je u ovakoj situaciji ? 😅

Leptirko22
    28. Siječanj 2024. 10:40

zeka123

Jutro žene mile.

Ja imam pitanje u vezi 💩 😂😂 , zadnje vrijeme često idem na wc obavljat veliku nuždu. Crijeva su mi počela radit ko luda. Inače sam u trudnoćama a i ovoj na početku više bila prijatelj sa zatvorom 🤔..pa me interesuje dali još neko je u ovakoj situaciji ? 😅

Ja sam u kontra situaciji 🤣 od pocetka zatvor, prosli tjedan sam uhvatila neki ritam, ne znam s cim ( i bas sam bila sretna jer sam to dovela u red) , i sad opet evo vec 3 dana nista 🤔🫠

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI