Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katy_kaya
    17. Siječanj 2024. 18:29

Vratili smo se s pregleda i presretni smo ❤️. Srce kuca ko veliko, mjere su nam sve kako treba, nuhalni 0.8. Kamen mi je pao sa srca. Dala sam krv za nifty. I to je to. Napokon se malo lakse dise. 
    Moram poceti dodatno zeljezo uzimati, na granici je. Ali kaze bolje za dalje uzeti. 🤩🤩
    Zelim vam svima uredne preglede 😎❤️❤️🥰

korni
    17. Siječanj 2024. 18:32

katy_kaya

Vratili smo se s pregleda i presretni smo ❤️. Srce kuca ko veliko, mjere su nam sve kako treba, nuhalni 0.8. Kamen mi je pao sa srca. Dala sam krv za nifty. I to je to. Napokon se malo lakse dise.
    Moram poceti dodatno zeljezo uzimati, na granici je. Ali kaze bolje za dalje uzeti. 🤩🤩

Bravoooo ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leptirko22
    17. Siječanj 2024. 18:39

katy_kaya

Bravo, bravooooo 🥰

MarTina=)
    17. Siječanj 2024. 18:45

M-P meni vode jer mi je ovulacija bila kasno, 21. dan, na prvom uzv-u su vidjeli da moraju odmah korigirati i točno po ovulaciji se poklopilo s veličinom bebe. Od tad vode isključivo taj datum, jedino na prvom nalazu je napomenu da je termin po zm 18.07., i to više nigdje nije prepisano, stalno mi vode 25.07. Kad je beba bila veća, bila je kao za 2 dana, a na trećem uzv-u nije bila veća. 

Za indukciju isto nisam znala,  rekla je jedna doula čije sam predavanje slušala, da se često događa u Zagrebu kod prvorotki, upravo jer ne znaju točan termin, kažu im da su već prenijele i ponude inducirani porod onda kad je u bolnici manja gužva. Ona to zamjera dosta Zg bolnicama, upućuje da se oko toga trudnice educiraju. 

👰 1991.
    PCOS; ciklusi: 26-35 / AMH: 26,3 /
    15.11.23.➕
    1.12. 6+1 srčeko kuca ❤️

purple13
    17. Siječanj 2024. 20:02

LauraUna327

I još jedno pitanje za cure koje su u većim tjednima .. s koliko ste tjedana osjetile da se nešto miče u trbuhu? 🙈🥰

Ja kad stavim ruku kao osjetim nešto .. muž ništa ne osjeti pa mislim da je možda u mojoj glavi. 😂😂 Imate li o vi taj problem?

I da, stalno tražim puls s baby watcherom 🙈 poludit ću do idućeg pregleda 🙈

Pocela sam osjecati kao nekakve mjehurice prije tjedan dana mozda.. duze mi je trebalo da shvatim da je to beba hahah. Doktorica mi je na zadnjem pregledu prije dva tjedna rekla da je beba premala da bi osjetila pokrete te da je za ocekivati oko 20og tjedna

💙5/24💙

• Faith1509
    17. Siječanj 2024. 20:16

katy_kaya

Odlično 🥰

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

M-P
    17. Siječanj 2024. 20:43

Leeloo101

Je l ovo ok cijena za baby watcher

https://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-ultragel-za-ultrazvuk-250-ml-4578/

Ja imam masov i super je .. ali imas na facebooku na marketplaceu cure prodaju za 25,30 eura. Mozda ces
    Morat samo gel kupiti jer neki nemaju. 

Korni 
    Ja isto osjetim treperenje, u biti kada legnem navece i onak se umirm . Bas neki osjecaj novi koji nije dosad bio. Jedva cekam da Osjetim prave udarce 😂 iako da ti mogu pokazat snimku s ultrazvuka zasnjeg sve bi ti bilo jasno .. 😂 sigurno bi osjetila ali mislim da je jos malen. Cekam do 20. Tj 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

korni
    17. Siječanj 2024. 20:49

M-P

Leeloo101

Je l ovo ok cijena za baby watcher

https://ljekarnanatura.hr/proizvod

Korni
    Ja isto osjetim treperenje, u biti kada legnem navece i onak se umirm . Bas neki osjecaj novi koji nije dosad bio. Jedva cekam da Osjetim prave udarce 😂 iako da ti mogu pokazat snimku s ultrazvuka zasnjeg sve bi ti bilo jasno .. 😂 sigurno bi osjetila ali mislim da je jos malen. Cekam do 20. Tj

Da, baš neki novi osjećaj. I naša je bila baš aktivna na zadnja dva uzv-a, bacanje na sve strane, kao da je na nekom rock koncertu 🙈❤️ i ja jedva čekam, isto mi je rekao da bi se moglo osjetiti oko 20tt. 🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell
    17. Siječanj 2024. 21:09

katy_kaya

Bravo bravo 🙏🏼🩷

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Leeloo101
    18. Siječanj 2024. 07:59

katy_kaya

Super... super...

Posavjetuj se, ali uz željezo bi trebalo uzimati vit C da te dodatno ne zatvori... 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.