Pozz svima. Javljam se jednom dnevno jer me povraćanja i mučnine jednostavno odvaljuju od života! Blago rečeno!!!
Danas sam već dva puta povracala. Umorna sam vise. Bas sam katastrofalno i jedva izdrzavam. Dosta sam smršavila.
.
Sto se odnosa tiče ni mi ih još ne prakticiramo. Nisu mi ni na kraj pameti. A muž je razuman sto se toga tiče.
A “Gospođicu” još nisam detaljno pogledala 🫣😂
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Cure, da li se rasplacete samo odjednom oko sitnice, i onda me uhvati krivnja radi bebe sto placem pa mi na kraju bude smijesno jer inace nisam placljivica..jesam jedina koju tako pucaju hormoni? Jedino mi tesko pada ta krivnja i kasnije cjelodnevno mozganje kako to plakanje utjece na bebu🤷🏻♀️
Cure, da li se rasplacete samo odjednom oko sitnice, i onda me uhvati krivnja radi bebe sto placem pa mi na kraju bude smijesno jer inace nisam placljivica..jesam jedina koju tako pucaju hormoni? Jedino mi tesko pada ta krivnja i kasnije cjelodnevno mozganje kako to plakanje utjece na bebu🤷🏻♀️
Ja vičem na muza kako je nepravedno da oni ništa ne prolaze ni upola ko mi 🤣🤣🤣🤣 i onda placem . Ne mislim da utječe puno na bebu takvo neko plakanje, eventualno ako se bas bas sekiras i nerviraš Da si razbijaš glavu oko nečeg i stvaraš nervozu u tijelu
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Pozz svima. Javljam se jednom dnevno jer me povraćanja i mučnine jednostavno odvaljuju od života! Blago rečeno!!!
Danas sam već dva puta povracala. Umorna sam vise. Bas sam katastrofalno i jedva izdrzavam. Dosta sam smršavila.
.
Sto se odnosa tiče ni mi ih još ne prakticiramo. Nisu mi ni na kraj pameti. A muž je razuman sto se toga tiče.
A “Gospođicu” još nisam detaljno pogledala 🫣😂
Bas mi je zao da te toliko ubijaju mucnine i povracanje. Nadam se da ce sto prije proc ili barem smanjit intenzitet. Samo se sjeti zbog koga prolazis kroz to i mozda bude lakse ❤️❤️
Iskreno nekad pomislim da je prosao kroz 50trudnoca s obzirom koliko razumijevanja ima 🤣🙈
Nisu sigurno, sve nas puca u nekoj mjeri.
Ja plačem i na lijepe stvari, seriju koju volim, pjesme koju volim...
Neki dan muž gledao tekmu, ja bila kraj njega da me mazi i povremeno pogledala što se događa. Počela sam plakati jer je neki mladi dečko ušao kao zamjena i promašio siguran gol jer je sigurno daleko od obitelji, usamljen, nitko ga ne razumije i sigurno je zbog pritiska promašio gol. 😂😂😂
Nisu sigurno, sve nas puca u nekoj mjeri.
Ja plačem i na lijepe stvari, seriju koju volim, pjesme koju volim…
Neki dan muž gledao tekmu, ja bila kraj njega da me mazi i povremeno pogledala što se događa. Počela sam plakati jer je neki mladi dečko ušao kao zamjena i promašio siguran gol jer je sigurno daleko od obitelji, usamljen, nitko ga ne razumije i sigurno je zbog pritiska promašio gol. 😂😂😂
Hahahahaha hvala ti, ovo mi je trebalo!❤️
Odmah mi je lakse da nisam jedina takva cmizdravica. I samo se nadam da beba ne osjeti ta brzinska plakanja😅
LauraUna žao mi je zbog krvarenja, mogu mislit kako si se prepala.. nadam se da se više neće ponoviti! Znam da je puno cura znalo krvariti, a da se razlog nije ustanovio. Bitno da je beba dobro. Kako ti je bilo kroz dan? Odmaraj i mazi bušu 🥰
Laurell nadam se da će ti mučnine brzo proći!
Srceko evo još jedne pljačljivice 🙋 i na sretno, i na tužno, i na svakojake gluposti, i to me od početka drži.
Eonaria hahah 😂
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jos sam htjela prokomentirati da je meni lice zadnja 3 dana katastrofalno puno pristica i to onih vodenih ogromnih kvrga koje ne mozes istisnut. Katastrofa, samim tim mi je i raspolozenje palo jer sam si sva nikakva 🤦🏼♀️
Jel se to organizam privikava na ogromne hormonalne i tjelesne promjene ili je moguce da netko vec krade maminu ljepotu 🤷🏼♀️🤣
🩷?
Joj i kod mene isto tako, ali mi pomaže la roche posay toleriane linija i dodatno cicaplast na te dosadne prištiće.
Hvala cure, umirile ste me. Trenutno se borim s temperaturom da ne pređe 38, nadam se da će sve ubrzo proći.
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Ženice, ako koja radi u javnoj službi, mozda znate a mozda je ovo potpuno novo, Ugl meni prvi glas. Znaci komplikacije su od prvog dana na teret HZZo-a max 565 €, ali kaze kolektivni ugovor da poslodavac mora isplatiti razliku do 85% prosjeka zadnje 3 place i to za prva 42 dana komplikacija.
Evo tumačenje.. ja sam u domu zdravlja pa cu se svakako informirat
https://ibb.co/6XGNhCh
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Srceko23 koliko sam čitala to je normalno. Jer se sve rasteže. Tako je i meni.
Cure, ima tko neko iskustvo s krvarenjem u trećem tromjesječju? Ujutro sam išla na wc i na gačicama sviježa krv. Malo već krug. Kod brisanja isto sviježa krv.
Otišla sam na hitnu (sveti duh), beba je hvala bogu okej i srce kuca … Čak je po uzv 12+5.
Tamo sam išla na wc … Nije bilo više sviježe krvi, bilo je kao više smeđkasto, ali onako ful blago.
Na papagajkama je bilo skroz malo krvi (ali nije bila sviježa) (iako me doktor izmasakrirao; baš ih je gurnu).
Ne znaju zašto se to desilo, navodno ništa se ne vidi.
Jeste li vi imale slični situaciju s tako izoliranim krvarenjem? Jeste li dobile neki info zašto?
Krvarim u raznim količinama, bojama i oblicima od 5 tt trudnoće. Vodim trudnoću na Sv. Duhu i zbog obilnijeg krvarenja sam 3 puta bila i na hitnoj.
Dobila sam pojačanu terapiju progesterona, moram strogo mirovati, a uzroka nikad nitko nije vidio. Više doktora mi je reklo da je to često u prvom tromjesečju i da se najčešće nikad ni ne sazna uzrok.
Držim fige da je to bio izolirani slučaj i da se neće ponavljati! 🤞🏻
Eonaria hvala ti, umirila si me. Na kojoj si terapiji?
It's a girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji