Ja sam imala jucer pregled i sve je ok.
11 mm i kuca srce, jucer mi je bilo 6 + 5.
Dao mi je ginekolog za svaki slucaj Duphastone, iz opreza (zbog prethodnog blighted ovuma) i rekao da ce mi mucnine bit jos gadnije, ali da su dobar znak.
Iduci pregled je 12.02.

It's a boy 💙
Dao mi je ginekolog za svaki slucaj Duphastone, iz opreza (zbog prethodnog blighted ovuma) i rekao da ce mi mucnine bit jos gadnije, ali da su dobar znak.
Iduci pregled je 12.02.
Bravo, neka i dalje bude sve super!

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Zeka,Korni, hvala cure .....hvala hvala, e sad ide Verified.....aki danas necu misliti o tome.😎

09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Neka svima budu super pregledi❤️....
Zeka …. obzirom da si pominjala Medigroup.... da ti kazem da kod njih privatno vodim trudnoću i da su savršeni te sam sa njima potpisala ugovor i porodicu se u njihovoj privatnoj bolnici. Iskustva su za sada na svakom ocekivanom maksimalnom nivou. O svemu brinu. Osecam se sigurno i u dobrim rukama.
Sve preporuke za njih❤️❤️❤️

Iduci pregled je 12.02.
Super za pregled
Sretno s mucninama🤟🤞

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Neka svima budu super pregledi❤️….
Zeka …. obzirom da si pominjala Medigroup…. da ti kazem da kod njih privatno vodim trudnoću i da su savršeni te sam sa njima potpisala ugovor i porodicu se u njihovoj privatnoj bolnici. Iskustva su za sada na svakom ocekivanom maksimalnom nivou. O svemu brinu. Osecam se sigurno i u dobrim rukama.
Sve preporuke za njih❤️❤️❤️
Draga hvala ti puno što si samnom podjelila ovo. Moram priznat da sam nakon onog slučaja koji se u Sremskoj mitrovici dogodio porodilji ( ako si čula ) htjela otić u Hr rodit.
Bez obzira i na privatnu bolnicu koju smo odabrali. Pošto kažeš da je sve super onda vjerujem da neće bit problema ako ostanem i rodim tamo u privatnoj ☺
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Jesam , procitala sam i u soku sam .Za ovde sada paze na svaki detalj a obzirom da sam VTO trudnica i da su mi doktori u Pragu ne preporucili nego ZAMOLILI da sve idem i rodim privatno, za sad je stvarno sve OK.
Pitaj sta trebas slobodno. ❤️

Došla Panorama, sve je low risk i stiže dečko.

💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Došla Panorama, sve je low risk i stiže dečko.
Super Erica... neka ide mirno dalje 🤟💝
Znači 11:9 za cure

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji