Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srceko23
    13. Siječanj 2024. 12:17

E cure, sad nesto razmisljam..pretpostavljam da ima puno vas kojima se broj tjedana razlikuje ovisno gleda li se po zadnjoj M ili po duljini bebe pa me zanima racunaju li se tjedni po UZV ili zadnjoj M?

Leeloo101
    13. Siječanj 2024. 12:30

Srceko23

E cure, sad nesto razmisljam..pretpostavljam da ima puno vas kojima se broj tjedana razlikuje ovisno gleda li se po zadnjoj M ili po duljini bebe pa me zanima racunaju li se tjedni po UZV ili zadnjoj M?

Meni računa po zadnjoj m. I mjere odgovaraju

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Martina1931
    13. Siječanj 2024. 13:59

Srceko23

Meni je beba veca za nekih tjedan ipol cca od datuma zadnje menge kao. Al nije mi dr obracala pozornost na to, samo kaze uredno sve

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

nada23
    13. Siječanj 2024. 14:01

Leptirko22

nada23

Bas sam se nasmijala sto se tice gospođe 😂 I meni je sve dole povećano 😂 Nisam Jos imala odnose s muzem od zadnjeg dobitnog. Nemam volje zbog mucnina, a on je pomalo nestrpljiv. Zanima me hoće li on primjetiti trenutno stanje dole kada krenemo opet …

Ni ja isto jos nisam, nekako me strah. Cini mi se da cu cekat 12, 13tt. Ali moj je toliko pazljiv i brizan i s obzirom da imamo vrlo otvoren odnos, ja sam ga pitala sta, kako, jel mu fali.

Rekao je da cak i nije jer smo se nekako bas uzivili u trudnocu i stalno mazi trbuh i prica s bebom pa da uopce ne razmislja o tome.

Sto je sigurno je sigurno 😊 I ja mislim da je bolje pričekati dok ne dođu sigurniji tjedni. Super da je muž pun razumijevanja i pažnje. Ja sam svome objasnila da mi trenutno nije do toga pa eto neka pričeka još malo 😆 Naravno, isto me razumije, a i vidi koliko se patim. Samo neka prođe ovo kritično razdoblje i da sve bude ok pa će sve biti lakše poslije ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leptirko22
    13. Siječanj 2024. 14:04

nada23

Leptirko22

nada23

Bas sam se nasmijala sto se tice gospođe 😂 I meni je sve dole povećano 😂 Nisam Jos imala odnose s muzem od zadnjeg dobitnog. Nemam volje zbog mucnina, a on je pomalo nestrpljiv. Zanima me hoće li on primjetiti trenutno stanje dole kada krenemo opet …

Ni ja isto jos nisam, nekako me strah. Cini mi se da cu cekat 12, 13tt. Ali moj je toliko pazljiv i brizan i s obzirom da imamo vrlo otvoren odnos, ja sam ga pitala sta, kako, jel mu fali.

Rekao je da cak i nije jer smo se nekako bas uzivili u trudnocu i stalno mazi trbuh i prica s bebom pa da uopce ne razmislja o tome.

Sto je sigurno je sigurno 😊 I ja mislim da je bolje pričekati dok ne dođu sigurniji tjedni. Super da je muž pun razumijevanja i pažnje. Ja sam svome objasnila da mi trenutno nije do toga pa eto neka pričeka još malo 😆 Naravno, isto me razumije, a i vidi koliko se patim. Samo neka prođe ovo kritično razdoblje i da sve bude ok pa će sve biti lakše poslije ❤️

Ma naravno da ce bit sve u redu 🙈🙈
    Vidim mi se pratimo u 10ak dana🤭

marta96
    13. Siječanj 2024. 14:08

Ej cure, kod nas dani prolaze sve sam više ne strpljiva do idućeg pregledati da vidimo hoćemo li saznati spol🙏 budim se umorna, u glavi koma pa mjerim tlak, ajde ok je, ali osjećam se uzasno doslovno. Jos nisam osjetila udarce bebe osim da se nagura u jednu stranu to osjetim i bude mi tvrdo na toj strani. Prehlađena sam i dalje stalno pušem nos, kašljem, onda me i presječe nekad, a nekad me samo sve čudno boli da moram ležati na leđima ravno 😶 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Leptirko22
    13. Siječanj 2024. 14:09

Jos sam htjela prokomentirati da je meni lice zadnja 3 dana katastrofalno puno pristica i to onih vodenih ogromnih kvrga koje ne mozes istisnut. Katastrofa, samim tim mi je i raspolozenje palo jer sam si sva nikakva 🤦🏼‍♀️

Jel se to organizam privikava na ogromne hormonalne i tjelesne promjene ili je moguce da netko vec krade maminu ljepotu 🤷🏼‍♀️🤣
    🩷? 

nada23
    13. Siječanj 2024. 14:09

Srceko23

Računaju se po zadnjoj m bez obzira na veličinu bebe. Naravno, sve ovisi kad je bila ovulacija...

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    13. Siječanj 2024. 14:29

Leptirko22

nada23

Leptirko22

nada23

Ma naravno da ce bit sve u redu 🙈🙈
    Vidim mi se pratimo u 10ak dana🤭

Da da, blizu smo 🤗

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• plave_okice
    13. Siječanj 2024. 15:54

Bok svima! Želim vam lijep vikend. Da se sve dobro osjećate. ❤️

Imam pitanje vezano uz kolica. Malo još je prerano, ali eto danas bili u Svijetu beba i prodavačica nam sugerirala Nunu. Tako nam sve lijepo pokazala i objasnila da su nam zapela za oko. Radi se o modelu Nina Triv next. Gledali smo košaru uz to i jaje koje bismo prvih godinu dana koristili umjesto autosjedalice. 

Ima li ijedna od vas ta kolica od prethodne djece ili neko iskustvo od nekog drugog. Zadovoljstvo njima? Što mislite? Jeste vi neka odreďena kolica gledali?

Bitno nam je da se lako sklapaju. A tutleki smo za ta kolica jer ipak prvo dijete 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.