Cure jeli ste vi dobile trudničku knjižicu i kada? Vodim trudnoću kod privatnika i nisu mi to još spomenuli pa ni ne znam jeli to još aktualno? Da se ne osramotim s pitanjem ako to više ne postoji
Meni su rekli da to više nije praksa.
Cure jeli ste vi dobile trudničku knjižicu i kada? Vodim trudnoću kod privatnika i nisu mi to još spomenuli pa ni ne znam jeli to još aktualno? Da se ne osramotim s pitanjem ako to više ne postoji
Ja sam je dobila odma na prvom pregledu, isto sam kod privatnika. Ne znam jel od ginekologa do ginekologa, ali meni ju je bas nekako drago imat. Ne znam zašto😂 i tamo mi piše koje sve pretrage imam
Ja sam proslu trudnoću ( doduše prije 4 god) vodila kod privatnika i dobila sam trudnicku nakon pregleda u 12.tj. Sad sam kod soc.gin. i spomenuo je da cu je dobiti na sljedećem pregledu ( ako sve bude ok).
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja sam kod soc. ginekologa i rekli su mi da na sljedeći pregled (tad ću biti u 17. tjednu) donesem tj. kupim trudničku pa da će mi odsad sve voditi u njoj da bude na jednom mjestu.
Do sada bi svaki put dobila nalaz na papiru plus sličicu s uzv-a.
Ja sam isto kod privatnika i rekla mi je dat iduci put kad joj donesem i sve nalaze 🙈
Mislim, imam ja fasciklu sa svim nalazima ali nekako u toj knjižici je sve bitno na 1 mjestu a i fora mi je očito negdje daju negdje ne, pitat ću u utorak. Hvala
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure, moze mala pomoc oko nalaza?
Radila sam urinokulturu u sklopu sireg broja pretraga i dobila sam ovaj nalaz https://ibb.co/dkV41vR
Nisam dugo to radila, al sjecam se da bi prije pisalo da je uzorak sterilan ili da je prisutna neka bakterija. Ovako mi se cini kao da su samo na ove dvije stvari testirali.
Zabrijavam?
Cure, moze mala pomoc oko nalaza?
Radila sam urinokulturu u sklopu sireg broja pretraga i dobila sam ovaj nalazhttps://ibb.co/dkV41vR
Nisam dugo to radila, al sjecam se da bi prije pisalo da je uzorak sterilan ili da je prisutna neka bakterija. Ovako mi se cini kao da su samo na ove dvije stvari testirali.
Zabrijavam?
Meni na nalazu urina pise sve, od volumena, boje, leukocita, eritrocita, proteina, možda 10ak stvari, napamet govorim. I dolje kao opaska da je urin bez osobitosti i sve u redu. Nisam ovakav nalaz viđala, možda još nešto dođe naknadno
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ja isto nemam trudnicku knjizicu,nego sve nalaze drzim u fascikli,vodim trudnocu kod gin u domu zdravlja.
Od vecih stvari nismo nista kupovali jer cemo vecinu toga dobiti od prijatelja,rodbine,a kupila sam nesto robice i jos tih nekih sitnica.
Sortiraj odgovore
Najstariji