Samo da popravim prosjek sve je super
Stiže braco😍
Bravo! 💙

'21. 💙
'24. 💛
Cestitam curkeeeeeeee❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Elica, Mareee čestitam na dečkićima 🥰

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Kako se borite s glavoboljama? Mene već 3 dana rastura glava, popijem 2 paracetamola dnevno ali brzo počne opet bol 😭 ima li nešto drugo što mogu koristiti a da nisu tablete?

Cestitam Mareee na decku 🫶
Nama stigao Nifty, sve uredno, stize nam curica 💕👧🥰🫶
Aaaaaaaaaa koja sreća

Kako se borite s glavoboljama? Mene već 3 dana rastura glava, popijem 2 paracetamola dnevno ali brzo počne opet bol 😭 ima li nešto drugo što mogu koristiti a da nisu tablete?
Evo mene već 4.dan, popustilo tek popodne ali i dalje kad se sagnem ili nasmijem osjećam, znači pri bilo kakvom naporu. Nemam ništa pametno od savjeta, meni je mrvicu pomogao lekadol ali najviše kad bi ugasila svjetlo i mirovala.

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
E da, i navodno kava i limun pomažu, to nisam još probala jer imam visoki tlak pa izbjegavam kavu.

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Aaaaaaaaaa koja sreća
Čestitam na curici 🥰

Gorka kava i limun , možda pomogne 🤞😔
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Aaaaaaaaaa koja sreća
Čestitke 💗
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji