Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LauraUna327
    14. Siječanj 2024. 08:22

korni

LauraUnažao mi je zbog krvarenja, mogu mislit kako si se prepala.. nadam se da se više neće ponoviti! Znam da je puno cura znalo krvariti, a da se razlog nije ustanovio. Bitno da je beba dobro. Kako ti je bilo kroz dan? Odmaraj i mazi bušu 🥰
    Laurell nadam se da će ti mučnine brzo proći!
    Srceko evo još jedne pljačljivice 🙋 i na sretno, i na tužno, i na svakojake gluposti, i to me od početka drži.
    Eonaria hahah 😂

korni dok sam dosla u bolnicu više nije bilo sviježe krvi. Dan sam provela ležečki i isto je sve bilo i bez smeđeg i bez krvi. Nisam imala niti bolova niti grčeva. Hvala bogu. Mislim da je to bilo ničim izazvano, ali u ponedjeljak ću otići kod svoje ginice. 

It's a girl 💕

• LauraUna327
    14. Siječanj 2024. 08:26

Faith1509

Leptirko22

Jos sam htjela prokomentirati da je meni lice zadnja 3 dana katastrofalno puno pristica i to onih vodenih ogromnih kvrga koje ne mozes istisnut. Katastrofa, samim tim mi je i raspolozenje palo jer sam si sva nikakva 🤦🏼‍♀️

Jel se to organizam privikava na ogromne hormonalne i tjelesne promjene ili je moguce da netko vec krade maminu ljepotu 🤷🏼‍♀️🤣
    🩷?

Joj i kod mene isto tako, ali mi pomaže la roche posay toleriane linija i dodatno cicaplast na te dosadne prištiće.
    Hvala cure, umirile ste me. Trenutno se borim s temperaturom da ne pređe 38, nadam se da će sve ubrzo proći.

Leptirko22 i meni su izbili prištići. Izgledam ko tinejđerka, ali smo dobili potvrdu da je curka pa su očito priče istinite. 

Ja trenutno koristim Skintegru i okej mi je. 

It's a girl 💕

korni
    14. Siječanj 2024. 09:35

LauraUna327

korni

LauraUnažao mi je zbog krvarenja, mogu mislit kako si se prepala..
    korni dok sam dosla u bolnicu više nije bilo sviježe krvi. Dan sam provela ležečki i isto je sve bilo i bez smeđeg i bez krvi. Nisam imala niti bolova niti grčeva. Hvala bogu. Mislim da je to bilo ničim izazvano, ali u ponedjeljak ću otići kod svoje ginice.

Super! Odmori i danas, i sutra pregled i druzenje s curkom 🤗 i ja sam imala prištiće, i isto je curka. Prištići se povukli pred neka 2 tjedna, i sad mi je lice baš čisto i okej 😁

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leptirko22
    14. Siječanj 2024. 10:50

Znaci istina je za pristice i curke 🤣🤭

Ja od sinoc muku mucim, 4 dana mi je bilo stvarno super, ekstra sam se osjecala i sinoc samo odjednom mucnina. 2x sam povracala,unistilo me to. Odmah sam izgubila volju za hranom, picem. Dobro mi je samo dok spavam.

Haru
    14. Siječanj 2024. 11:09

Ako ću vjerovati u priče o prištićima čeka me još jedan dječak! 😅 Isto tako mi je bilo i u prvoj trudnoći. Lice bez prištića iako je i inače ok. 🫣

'21. 💙
    '24. 💛

Leptirko22
    14. Siječanj 2024. 11:16

Haru

Ako ću vjerovati u priče o prištićima čeka me još jedan dječak! 😅 Isto tako mi je bilo i u prvoj trudnoći. Lice bez prištića iako je i inače ok. 

Ma ja se samo zezam s tim babskim pricama. Vazno mi je samo da je zivo i zdravo ❤️ i da sve prodje ok

Haru
    14. Siječanj 2024. 11:24

Leptirko22

Haru

Ako ću vjerovati u priče o prištićima čeka me još jedan dječak! 😅 Isto tako mi je bilo i u prvoj trudnoći. Lice bez prištića iako je i inače ok.

Ma ja se samo zezam s tim babskim pricama. Vazno mi je samo da je zivo i zdravo ❤️ i da sve prodje ok

Naravno ☺️

'21. 💙
    '24. 💛

katy_kaya
    14. Siječanj 2024. 11:51

Gabby

Ženice, ako koja radi u javnoj službi, mozda znate a mozda je ovo potpuno novo, Ugl meni prvi glas. Znaci komplikacije su od prvog dana na teret HZZo-a max 565 €, ali kaze kolektivni ugovor da poslodavac mora isplatiti razliku do 85% prosjeka zadnje 3 place i to za prva 42 dana komplikacija.
    Evo tumačenje.. ja sam u domu zdravlja pa cu se svakako informirat
    https://ibb.co/6XGNhCh

Hvala za ovo, nisam imala pojma. Imam frenda koji radi u tim nasim zavodima pa cu ga jos detaljno pitati, ali ne mogu jos dok ne obznanim trudnocu 😀
    Pretpostavljam da je 42 dana doslovno 42 dana, ne 42 radna dana?!

• Vjetra
    14. Siječanj 2024. 12:28

Bog svima,
    u 18. sam tjednu trudnoće i muči me svrbež kože (trbuh, noge, ruke (s unutrašnje strane, oko pazuha i podlaktice). Posebno je izraženo navečer i noću. Koristim eucerinovo ulje, sad vise nisam sigurna da mi odgovara. 
    Je li se neka od vas mozda susrela s istim ili sličnim problemom?
    Kolestaza provjereno nije.

ITM
    14. Siječanj 2024. 13:08

katy_kaya

Gabby

Ženice, ako koja radi u javnoj službi, mozda znate a mozda je ovo potpuno novo, Ugl meni prvi glas. Znaci komplikacije su od prvog dana na teret HZZo-a max 565 €, ali kaze kolektivni ugovor da poslodavac mora isplatiti razliku do 85% prosjeka zadnje 3 place i to za prva 42 dana komplikacija.
    Evo tumačenje.. ja sam u domu zdravlja pa cu se svakako informirat
    https://ibb.co/6XGNhCh

Hvala za ovo, nisam imala pojma. Imam frenda koji radi u tim nasim zavodima pa cu ga jos detaljno pitati, ali ne mogu jos dok ne obznanim trudnocu 😀
    Pretpostavljam da je 42 dana doslovno 42 dana, ne 42 radna dana?!

Umjesto plaće od 0 eura nakon dva mjeseca bolovanja sam dobila tu uplatu. Dakle, na dan kad se kolegama isplaćivala plaća, ja sam dobila tu uplatu.

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.