Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    12. Siječanj 2024. 15:52

katy_kaya

Cure, moze mala pomoc oko nalaza?
    Radila sam urinokulturu u sklopu sireg broja pretraga i dobila sam ovaj nalazhttps://ibb.co/dkV41vR
    Nisam dugo to radila, al sjecam se da bi prije pisalo da je uzorak sterilan ili da je prisutna neka bakterija. Ovako mi se cini kao da su samo na ove dvije stvari testirali.
    Zabrijavam?

Ja mislim da bi ovo trebao biti uredan nalaz koji ukazuje na to da nema odstupanja nego je mikrobiota fiziološka kakva bi trebala i biti. 🤷‍♀️

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

katy_kaya
    12. Siječanj 2024. 15:55

Perpetua

katy_kaya

Cure, moze mala pomoc oko nalaza?
    Radila sam urinokulturu u sklopu sireg broja pretraga i dobila sam ovaj nalazhttps://ibb.co/dkV41vR
    Nisam dugo to radila, al sjecam se da bi prije pisalo da je uzorak sterilan ili da je prisutna neka bakterija. Ovako mi se cini kao da su samo na ove dvije stvari testirali.
    Zabrijavam?

Ja mislim da bi ovo trebao biti uredan nalaz koji ukazuje na to da nema odstupanja nego je mikrobiota fiziološka kakva bi trebala i biti. 🤷‍♀️

Hvala! Zvala sam na kraju laboratorij. Nije mi vrag dao mira 😂 Tocno je kako si napisala. Uredan nalaz. Samo se ja nisam do sad susrela s ovim formatom. 

Perpetua
    12. Siječanj 2024. 16:20

Cestitam svima na saznavanju spola, i bome držim fige da mučnine produ brzo, pogotovo vama kojima toliko traju već! 🫂
    .
    Trudničku knjižicu nisam imala ni u prvoj trudnoći ni sad, vodim privatno. Mislim da većina mojih frendica isto nije imala, u raznim kombinacijama. 

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• LauraUna327
    12. Siječanj 2024. 20:33

Trudničku knjižicu možete same kupiti u Narodnim novinama .. i date svom ginekologu da vam ispunjava kod svakog pregleda. 
    Košta oko 1,70 eur. 
    Ja sam svoju kupila i donijela ginici i ona mi uredno nakon svakog pregleda popuni. 

It's a girl 💕

korni
    13. Siječanj 2024. 07:07

Jutro cure, uživajte u vikendu 🫠

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Hellobaby
    13. Siječanj 2024. 07:46

Jutro cure 😁 
    Nadam se da ste dobro ☺ 
    Kod nas je veselo rano ujutro, polovica dječice je budna, ostatak spava 😅 
    Što se tiče trudničke knjižice u 3 trudnoće sam ju imala a evo prošlu i ovu nemam.. 🤷‍♀️ ali evo držim nalaze u fasciklu i to je to. Ionako ginekologu ne trebaju nalazi nego ima sve u kompjutere, tako da ih ne nosim sa sobom na preglede. 
    Još nismo nikome rekli za trudnoću, samo najstarijoj kćeri i ja dvjema najbližim prijateljicama. Možda vam je čudno što "skrivamo" ali bit će neki glupi komentari poput: opet?, pa tebe će srce od tolikih poroda, to je sigurno bilo slučajno, što će vam toliko djece, tebi ne treba vremena za sebe?..i takve razne gluposti, pa što ih kasnije slušam to bolje... 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

korni
    13. Siječanj 2024. 08:04

Hellobaby ništa čudno da skrivate, ako možete očekivati takve komentare.. iako stvarno ne mogu razumijeti ljude koji si daju toliko za pravo komentirati tuđi život, a takvih ima na svakom koraku. Svatko živi svoj život i na način koji želi (naravno, govorim o ovakvim stvarima na koje sami utječemo, sami donosimo odluke i koje ne ugrozavaju ama baš nikoga). Mislim da je baš lijepo imati tako brojčanu obitelj, i da je danas za to potrebno i puno volje, želje, vremena, odricanja.. i svaka vam čast na tome ❤️❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Faith1509
    13. Siječanj 2024. 08:41

Jutro cure, nadam se da već uživate u vikendu. Mene jučer ulovila prehlada i danas radim korona test, pozitivan 😪😪 je li neka od vas imala koronu da me umiri da se bebi neće ništa desiti? 😫 Baš sam zabrinuta

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Srceko23
    13. Siječanj 2024. 08:53

Jutro zenske! Mene zatezanje u donjem dijelu drzi vec par dana, ne kroz cijeli dan, ali par puta dnevno me krene zatezat. Nije to bol ili grcenje, nego bas osjetim kao neko rastezanje u cijelom donjem dijelu trbuha. I tako par dana drzi pa onda prode kao da nista nije bilo. Da li se i vama tako desi ponekad i da li je to normalno i za 12/13 tjedan?

• LauraUna327
    13. Siječanj 2024. 09:05

Srceko23 koliko sam čitala to je normalno. Jer se sve rasteže. Tako je i meni. 
    Cure, ima tko neko iskustvo s krvarenjem u trećem tromjesječju? Ujutro sam išla na wc i na gačicama sviježa krv. Malo već krug. Kod brisanja isto sviježa krv. 
    Otišla sam na hitnu (sveti duh), beba je hvala bogu okej i srce kuca ... Čak je po uzv 12+5. 
    Tamo sam išla na wc ... Nije bilo više sviježe krvi, bilo je kao više smeđkasto, ali onako ful blago. 
    Na papagajkama je bilo skroz malo krvi (ali nije bila sviježa) (iako me doktor izmasakrirao; baš ih je gurnu). 
    Ne znaju zašto se to desilo, navodno ništa se ne vidi. 
    Jeste li vi imale slični situaciju s tako izoliranim krvarenjem? Jeste li dobile neki info zašto? 

It's a girl 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.