Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    15. Siječanj 2024. 09:23

korni

Jutro, sretno na pregledima danas 🍀🥰
    Meni su jucer cijeli dan usnice bile jako suhe, i danas se probudim s tri mala herpesa 🥴

I meni, u petak jedan, u nedjelju drugi.   Kaže muž hormoni ti divljaju,  brineš se, normalno je to 🥰

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

pistacija13
    15. Siječanj 2024. 09:41

Srceko23

mima95 hvala ti na linku!😊
    .
    I jos jedno pitanje- ima li koja poremecaje u radu srca, kao da nekad brze kuca ili lagano preskoci? Svakako moze biti i od briga i anksioznosti, ali me cisto zanima ako koja zna ima li trudnoca utjecaj i na srce?

Nemoj se brinuti ako je tako povremeno, nije poremećaj nego jednostavno povećana količina/volumen krvi u organizmu pa srce (kao i brojni drugi organi) mora raditi više. Ja sam neki dan mijenjala posteljinu i taj posao od nekih ajmo reć 5-10 minuta mi je ubrzao rad srca na oko 130 otkucaja (imam pametni sat pa vidim). Praktički kao da sam mini trening odradila 😂
    Nemoj se samo previše naprezati, lagana aktivnost i odmor kad ti treba...

M-P
    15. Siječanj 2024. 10:43

Jutro cure. 
    Nisam se javila poslije pregleda ali 
    sam u sub bila i sve je super..
    Malo mi je upalila 3 d al je posteljica naprijed pa se u biti vidi glava 😂. za 4 tj anomaly. Imam jako bolove jer se sve siri ali kaze normalno je to sve. 
    Evo slicica hahaha nemojte se uplasit svemirca
    https://ibb.co/k4yYQfk

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Sreca3
    15. Siječanj 2024. 10:48

Srceko, ja sam ceo zivot u treningu, iskreno nemoj jos raditi pogotovo plenk, sad ti je najvaznija beba, imaju bas vezbe za trudnice to svakako mozes ali nemoj nista na svoju ruku. 
    Ja necu do 12 tj . A posle cu ici na grupne treninge za trudnice i vezbe koje su dozvoljene.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Leeloo101
    15. Siječanj 2024. 12:55

M-P

Jutro cure.
    Nisam se javila poslije pregleda ali
    sam u sub bila i sve je super..
    Malo mi je upalila 3 d al je posteljica naprijed pa se u biti vidi glava 😂. za 4 tj anomaly. Imam jako bolove jer se sve siri ali kaze normalno je to sve.
    Evo slicica hahaha nemojte se uplasit svemirca
    https://ibb.co/k4yYQfk

Divan svemirac💝

korni
    15. Siječanj 2024. 14:39

Leeloo ma da, ali me baš iritiraju :D
    M-P braov za dobar pregled, slika je divnaaaa  kakve bolove imaš? ti si malo ispred mene, pa da znam šta mogu očekivati.. :D
    što se tiče pulsa, isto imam pametan sat, i od početka trudnoće mi je viši. Inače mi je puls bio oko 63 u stanju mirovanja, a od trudnoće je prosjek 73. i ovo što kaže Pistacija neki poslovi mi baš ubrzaju puls, ali se brzo primiri.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell
    15. Siječanj 2024. 14:40

Srceko i meni je neku večer preskakalo srce, mislim da je to sve pod normalno. 
    M P preslatko malo stvorenje 😍

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    15. Siječanj 2024. 14:42

Sto se trajnog i gela tiče, ja isto redovno idem na gel na rukama. Skinuti ću tamo mjesec pred porod na rukama. 
    A na nogama idem na trajni uvijek od 5ogmj do 10mj 
    Tako da ću i ove godine tako, mislim da na nogama nije problem 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

zeka123
    15. Siječanj 2024. 15:07

Ćao cure ! Bila sam malo odsutna , haos mi je doma. Dvoje djece , kuhaj , peri , čisti..
    Muž radi po cijele dane. Čitam kad stignem.
    Ja sam dobila nalet energije , mučnine otišle u zaborav.
    Što se tiče pulsa meni u svakoj trudnoći nakon neke male aktivnosti počne srce jako lupat i otkucaji su visoki. Nekad mi i preskače srce. U prvoj sam trudnoći mislila da sam razvila tahikardiju 😂..al sve je ok.

Sve vas pozdravljam 🤗🤗🤗

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Leeloo101
    15. Siječanj 2024. 15:07

laurell

Sto se trajnog i gela tiče, ja isto redovno idem na gel na rukama. Skinuti ću tamo mjesec pred porod na rukama.
    A na nogama idem na trajni uvijek od 5ogmj do 10mj
    Tako da ću i ove godine tako, mislim da na nogama nije problem

Mislim da njima treba noge ili ruke... jer se na njima (ako se ne varam) najprije vidi gubitak kisika ili tako nešto u tijelu... mogu oni i ispitivati u nedajboze slučaju, ali ovo je brže...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.