Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    14. Siječanj 2024. 20:25

pistacija13

Bok cure, nadam se da uzivate u vikendu 😊
    Imam pitanje vezano za zubara. Trebala bih ovaj mjesec ici na redovni pregled, pa bi mu usput rekla za trudnocu i ako ima kakvih savjeta. Medjutim pocela sam zadnjih dana osjecati jedan zub, sto mi nije cudno zbog povracanja i, sramota me reci ali tako je, rijetkog pranja zubi jer doslovno kada stavim cetkicu u usta krenem bljuvat…
    Ako bi isli na popravljanje, smije li se uzeti ona injekcija/anestezija, sta god vec je, da ne osjetim bol od brusenja? Pretpostavljam da ce mi i on reci sta se smije sta ne, ali svaki savjet i od vas je dobro dosao 🥰

Kao što kažu cure može. 🙂 Ja sam u prošloj trudnoći vadila pod anestezijom sve umnjake. 

'21. 💙
    '24. 💛

Haru
    14. Siječanj 2024. 20:27

I ja idem na gel, isto nikakvih problema nikada. 🙂 Ići ću sve dok ne budem pred termin kada ću ih skinuti. Kod nas se mora doći bez laka i na rukama i nogama, a kamoli gela. Je li tako i kod vas? Iako me prošli porod iznenadio ranije pa sam došla nalakirana skroz kao gospođa i nikome ništa. 🤷🏻‍♀️

'21. 💙
    '24. 💛

Leptirko22
    14. Siječanj 2024. 20:31

Ja isto koliko znam, moze se bez ikakvih problema i na gel i na trajni lak, ali znam da ce mi smetat u bebu pa sam ja odlucila skinut da mi se taman do poroda oporave nokti, da nebi jos i s njima borbu vodila 🤣

Eonaria
    15. Siječanj 2024. 01:31

Martina1931

Eonaria

Možeš anesteziju bez problema.
    I ako netko nije znao, trudnice imaju pravo na besplatne bijele plombe.
    Inače prije koji tjedan, dva sam svaki dan osjećala neki drugi zub, iako je sve s njima u redu. I onda je odjednom prestalo. Sad me više zubno meso zeza, nije da boli ili krvari, ali nekako kao da je oteklo (?). Zubarica kaže da je to sve normalno u trudnoći.

Stvarno? Necu platit bijelu plombu?

Ne bi trebala. Već je par godina praksa da trudnice i dojilje imaju pravo na besplatne bijele plombe.
    Frendica je čak par crnih zamijenila u trudnoći. 

korni
    15. Siječanj 2024. 06:45

Jutro, sretno na pregledima danas 🍀🥰
    Meni su jucer cijeli dan usnice bile jako suhe, i danas se probudim s tri mala herpesa 🥴

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Hellobaby
    15. Siječanj 2024. 07:13

Jutro cure ☺☺☺ 
    Nadam ste da ste lijepo provele vikend.
    Mi se spremamo pa vozim djecu i onda kod none koja ima rođendan danas 😁 
    Danas nemam upisan nijedan pregled.... 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

marta96
    15. Siječanj 2024. 07:49

Jutro cure, nadam se da ste uživale u vikendu. Ja sam i dalje umorna od jutra do navečer bez obzira kakvo je vrijeme i koliko spavam 😶 za vikend mi je čak i mučnina bila nakon svakog jela i navečer žgaravica..
    Elisaday kak si? Tlak?

Nokte imam stalno trajni lak, u prvoj trudnoći nisam imala, sad sam imala prije trudnoće i nastavila, ne znam do kad ću, kad sam rodila bilo je žena u bolnici koje su imale nokte jer su rodile ranije i nisu mogle znati, a na nogama sam imala trajni lak i nikakav problem nije bio, tak ću i sad budući da već bude ljeto praktički. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Srceko23
    15. Siječanj 2024. 07:49

Dobro jutro cure! Imate li koju preporuku ili link za vjezbanje od kuce? I savjete sto se smije, a sto ne..pretpostavljam da se klasicni trbusnjaci ne bi smijeli izvoditi, a sto je s plankovima? Osjecam se puno bolje kako vrijeme odmice pa bih krenula s  laganim vjezbicama cisto da osjetim da sam napravila nesto dobro umjesto dosadasnjeg cjelodnevnog lezanja radi mucnina. 

• mima95
    15. Siječanj 2024. 08:03

Srceko23

Dobro jutro cure! Imate li koju preporuku ili link za vjezbanje od kuce? I savjete sto se smije, a sto ne..pretpostavljam da se klasicni trbusnjaci ne bi smijeli izvoditi, a sto je s plankovima? Osjecam se puno bolje kako vrijeme odmice pa bih krenula s laganim vjezbicama cisto da osjetim da sam napravila nesto dobro umjesto dosadasnjeg cjelodnevnog lezanja radi mucnina.

Evo link za 1. i 2. tromjesečje za vježbe.
    https://www.google.com/search?q=vje%C5%BEbe+za+trudnice&oq=vje%C5%BEbe+za+trudnice&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOdIBCDQ2NjFqMGo5qAIAsAIA&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8&chrome_dse_attribution=1#
    https://www.google.com/search?q=vje%C5%BEbe+za+trudnice&oq=vje%C5%BEbe+za+trudnice&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOdIBCDQ2NjFqMGo5qAIAsAIA&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8&chrome_dse_attribution=1#
    Svaka čast što imaš volju za vježbanjem,meni se iskreno neda vježbat.Ja sam u mjesec dana dobila 3,5 kg.Ali nezamaram se inače sam mršava i odma nakon poroda sam ravna nikad u 3 trudnoće nije ostalo ništa od dobivenih kg,čak sam bila i mršavija nego prije trudnoće.

• Srceko23
    15. Siječanj 2024. 09:14

mima95 hvala ti na linku!😊
    .
    I jos jedno pitanje- ima li koja poremecaje u radu srca, kao da nekad brze kuca ili lagano preskoci? Svakako moze biti i od briga i anksioznosti, ali me cisto zanima ako koja zna ima li trudnoca utjecaj i na srce?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.