Srceko23 koliko sam čitala to je normalno. Jer se sve rasteže. Tako je i meni.
Cure, ima tko neko iskustvo s krvarenjem u trećem tromjesječju? Ujutro sam išla na wc i na gačicama sviježa krv. Malo već krug. Kod brisanja isto sviježa krv.
Otišla sam na hitnu (sveti duh), beba je hvala bogu okej i srce kuca … Čak je po uzv 12+5.
Tamo sam išla na wc … Nije bilo više sviježe krvi, bilo je kao više smeđkasto, ali onako ful blago.
Na papagajkama je bilo skroz malo krvi (ali nije bila sviježa) (iako me doktor izmasakrirao; baš ih je gurnu).
Ne znaju zašto se to desilo, navodno ništa se ne vidi.
Jeste li vi imale slični situaciju s tako izoliranim krvarenjem? Jeste li dobile neki info zašto?
Krvarim u raznim količinama, bojama i oblicima od 5 tt trudnoće. Vodim trudnoću na Sv. Duhu i zbog obilnijeg krvarenja sam 3 puta bila i na hitnoj.
Dobila sam pojačanu terapiju progesterona, moram strogo mirovati, a uzroka nikad nitko nije vidio. Više doktora mi je reklo da je to često u prvom tromjesečju i da se najčešće nikad ni ne sazna uzrok.
Držim fige da je to bio izolirani slučaj i da se neće ponavljati! 🤞🏻Eonaria hvala ti, umirila si me. Na kojoj si terapiji?
Kako sam ostala trudna u IVF postupku, od transfera koristim Cyclogest 2x1, a onda sam naknadno dobila Utrogestan 3x2.
Ženice, ako koja radi u javnoj službi, mozda znate a mozda je ovo potpuno novo, Ugl meni prvi glas. Znaci komplikacije su od prvog dana na teret HZZo-a max 565 €, ali kaze kolektivni ugovor da poslodavac mora isplatiti razliku do 85% prosjeka zadnje 3 place i to za prva 42 dana komplikacija.
Evo tumačenje.. ja sam u domu zdravlja pa cu se svakako informirat
https://ibb.co/6XGNhCh
Hvala za ovo, nisam imala pojma. Imam frenda koji radi u tim nasim zavodima pa cu ga jos detaljno pitati, ali ne mogu jos dok ne obznanim trudnocu 😀
Pretpostavljam da je 42 dana doslovno 42 dana, ne 42 radna dana?!
Umjesto plaće od 0 eura nakon dva mjeseca bolovanja sam dobila tu uplatu. Dakle, na dan kad se kolegama isplaćivala plaća, ja sam dobila tu uplatu.
Ja sam isto dobila uplatu, zvala me računovotkinja s posla i rekla da po novom moraju isplatit tu razliku za bolovanje do 42 dana,a prije nije bilo tako.
Laurauna bas mi je zao da se tako stresiras...ja sam imala krvarenje na 5+6 i pored Cyklogesta 3x1 su mi uveli i Prolutex. I tako moram do 12 tjedna od tada se nije ponovilo bilo kakvo krvarenje . Takodje koristim i estrofem 3x2 sve do 12 tjedna i Lenzzeto sprej 2x1 mene su ubili bas sa terapijom.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Bok cure, nadam se da uzivate u vikendu 😊
Imam pitanje vezano za zubara. Trebala bih ovaj mjesec ici na redovni pregled, pa bi mu usput rekla za trudnocu i ako ima kakvih savjeta. Medjutim pocela sam zadnjih dana osjecati jedan zub, sto mi nije cudno zbog povracanja i, sramota me reci ali tako je, rijetkog pranja zubi jer doslovno kada stavim cetkicu u usta krenem bljuvat...
Ako bi isli na popravljanje, smije li se uzeti ona injekcija/anestezija, sta god vec je, da ne osjetim bol od brusenja? Pretpostavljam da ce mi i on reci sta se smije sta ne, ali svaki savjet i od vas je dobro dosao 🥰
Bok cure, nadam se da uzivate u vikendu 😊
Imam pitanje vezano za zubara. Trebala bih ovaj mjesec ici na redovni pregled, pa bi mu usput rekla za trudnocu i ako ima kakvih savjeta. Medjutim pocela sam zadnjih dana osjecati jedan zub, sto mi nije cudno zbog povracanja i, sramota me reci ali tako je, rijetkog pranja zubi jer doslovno kada stavim cetkicu u usta krenem bljuvat…
Ako bi isli na popravljanje, smije li se uzeti ona injekcija/anestezija, sta god vec je, da ne osjetim bol od brusenja? Pretpostavljam da ce mi i on reci sta se smije sta ne, ali svaki savjet i od vas je dobro dosao 🥰
Ja idem jednom mjesecno kod zubara jer si lijecim zub vec duze vrijeme. Zubar naravno zna da sam trudna, ginekologinja zna da idem kod njega i svaki put mi daje lokalnu anesteziju. Oba lijecnika su rekla da nema kontraindikacije za lokalnu anesteziju👌
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Možeš anesteziju bez problema.
I ako netko nije znao, trudnice imaju pravo na besplatne bijele plombe.
Inače prije koji tjedan, dva sam svaki dan osjećala neki drugi zub, iako je sve s njima u redu. I onda je odjednom prestalo. Sad me više zubno meso zeza, nije da boli ili krvari, ali nekako kao da je oteklo (?). Zubarica kaže da je to sve normalno u trudnoći.
Hej cure, radite li trajni lak na noktima i smije li se? Mislim, upravo sam ga napravila i sad se tek sjetila mozgat o tome, na kratko sam ocito zaboravila da sam trudna!🙈
Možeš anesteziju bez problema.
I ako netko nije znao, trudnice imaju pravo na besplatne bijele plombe.
Inače prije koji tjedan, dva sam svaki dan osjećala neki drugi zub, iako je sve s njima u redu. I onda je odjednom prestalo. Sad me više zubno meso zeza, nije da boli ili krvari, ali nekako kao da je oteklo (?). Zubarica kaže da je to sve normalno u trudnoći.
Stvarno? Necu platit bijelu plombu?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hvala cure za odgovor 😊 ovo za bijelu nisam znala, bas cu vidjeti hoce li sto naplatiti ako bude potrebna plomba. Javim!
Srceko, ja ti idem svaka 3 tjedna na ruke na trajni lak i svakih cca 5-6 tjedana na noge. Tako sam i prije trudnoce, od pocetka trudnoce i sada...
Meni su za želju za ugljikohidratima rekli da je muško
A što se lica tiče, odjednom sam se naborala... kako sam bila na mpo, koristila sam q10 koji sad ne pijem već 3mj pa tome pripisujem...
Meni noktarica za gel rekla da je ok. Ona ima troje djece...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji