Jutro curke 🤗 čestitam na lijepim pregledima 🤗
Korni meni je moj jastuk prisvojio pas, tako da sam ja ostala bez njega 🙈 mislim da ću si kupit drugi 😅
Haru ja sam radila Nifty u četvrtak, nalaz došao u utorak. S tim da je to bio taman vikend kad je bila nova godina. Tako da sam zapravo jako brzo dobila, niti puna 2 radna dana.
Sretno svima na pregledima 🤗
Haha neka je, najboljim prijateljima je sve dopušteno ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Čestitam! ☺️
Odlični pregledi i odlični nalazi! Samo neka se tako i nastavi.
.
Ja u ponedjeljak radim Nifty. Koliko ste čekale nalaz vi koje ste ga radile?
Ja sam radila Harmony. U prošli petak dala uzorak, jučer me zvala .. cca 6 dana
It's a girl 💕
Jutro 😃
Hvala cure na lijepim željama i čestitkama ❤
LauraUna327 tebi čestitam na dobrim nalazima i curki 💗 nego, nemam zapisan termin poroda?
Što imate u planu za vikend? Trebalo bi biti lijepo vrijeme 😁
Premam zadnjem uzv-u termin je 27.7.
It's a girl 💕
Dobro jutro svima!
.
Sretno na pregledima tko ima i čestitke na dobrima koji su prošli, kao i na spolovima 🥰
Mene opet uhvatilo povraćanje i mučnine, stvarno imam osjećaj da se pogoršava pa ću za vikend lagano, polako i vjerojatno u krevetu. Toliko sam očajna da sam rekla mužu nek me uspava i probudi kad budem morala tiskat 🥲
Curke cestitam na otkrivenim spolovima i sto je sve dobro🥰❤️
Ja sam jucer povracala jedno 3puta, vise ni ne brojim dane oko tog. Jedino sto me sad uzasno pece grlo i zdrijelo jer sam puna kiselina😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Čestitam cure na dobrim nalazima 🥰 ja radim nifty 22.01. A iduća kontrola mi je 06.02. Naručila sam Baby wacher pa čekam da mi stigne 🙈 jeste već počele s kupovinom, kolica, robice? Što je za početak najbitnije?
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Čestitam na dobrim pregledima, nalazima i otkrivenim spolovima! 🤗🥰
Sretno curama koje imaju danas preglede! 🍀
Pistacija i Martina- ajme bas grozno da vam mucnine i povracanje Jos traju i u tim tjednima. 😞 Nadam se da će proći uskoro i da će doći malo ljepši period trudnoće.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Čestitam cure na dobrim nalazima 🥰 ja radim nifty 22.01. A iduća kontrola mi je 06.02. Naručila sam Baby wacher pa čekam da mi stigne 🙈 jeste već počele s kupovinom, kolica, robice? Što je za početak najbitnije?
Zasad sam kupila samo jastuk za spavanje/dojenje haha. Iduci mjesec planiramo kupiti kolica.
💙5/24💙
Cure jeli ste vi dobile trudničku knjižicu i kada? Vodim trudnoću kod privatnika i nisu mi to još spomenuli pa ni ne znam jeli to još aktualno? Da se ne osramotim s pitanjem ako to više ne postoji
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
I ja sam samo jastuk, ostalo zasad samo gledam pa ću se baciti na naručivanje kroz veljaču. 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji