Pozdrav svima
Ja sam od nedavno dobila plusić, po zadnjoj menstruaciji sam 5 + 1.
Od prije 3 dana su počele mučnine, obično budu ujutro, zna trajat i do podne, i onda opet popodne od oko 4 nadalje. Bude i mučnina i povraćanja.
Također me na poslu uhvati popriličan umor. Radim u drugom gradu i treba mi sat vremena vožnje do posla.
Zanima me kako ste se vi nosile s tim umorom na poslu?
Evo ja sam jučer došla doma, skuhala nešto na brzinu i jela (da mi ne bude slabo, to sam naučila) i legla oko 7, i spavala do 6 ujutro, znači 11 sati. I svejedno danas na poslu bar pola dana koma, što od mučnine ujutro, a sad nakon podneva mi se prispavalo prilično.
Danas sam se javila ginekologu i imam prvi pregled 22.01.
Inače sam i jako oprezna jer je zadnji plusić bio u 5. mjesecu, što je završilo s blighted ovumom i medikamentoznim pobačajem, i sve je bilo poprilično stresno. Pokušavamo od 12. mjeseca 2022.
It's a boy 💙
Hej cure!
Evo ja malo mijenjam temu..došli nalazi panorame..low risk i stiže nam dečko ☺ baš kao što sam i predosjećala 😀😀
Odlicnooo! Cestitam! 💙💙💙💙💙
💙5/24💙
Htjela sam dodati, zadnji put nisam imala toliko problema s tim, jer sam slučajno taman nakon plusića imala godišnji, a onda je taman prije prvog pregledam počelo i krvarenje i kako nije vidio ni plod ginekolog je otvorio odmah komplikacije pa sam bila doma cijelo vrijeme.
I sjećam se da sam se i prošli put na tom godišnjem jaaako puno spavala i odmarala i pitala sam se kako bi izdržala na poslu.
Imala sam i mučnine i tad, ali slabije.
Sad, draže mi je da je sve ok, makar s tim mukama, ali stvarno nije lako.
It's a boy 💙
Htjela sam dodati, zadnji put nisam imala toliko problema s tim, jer sam slučajno taman nakon plusića imala godišnji, a onda je taman prije prvog pregledam počelo i krvarenje i kako nije vidio ni plod ginekolog je otvorio odmah komplikacije pa sam bila doma cijelo vrijeme.
I sjećam se da sam se i prošli put na tom godišnjem jaaako puno spavala i odmarala i pitala sam se kako bi izdržala na poslu.
Imala sam i mučnine i tad, ali slabije.
Sad, draže mi je da je sve ok, makar s tim mukama, ali stvarno nije lako.
Dobrodosla.
Ja sam isto imala uzasan umor. Isto sam tako spavala po 12 sati i dalje mi nije bilo dosta. Sto je najgore 17. Tj sam i i dalje mi je tako samo ne bas tolko da nemogu drzat glavu.. u pocetku mi je bas trebalo da budem doma, ali nisam mogla pa sam radila. Izdrzat ces
Nekako. Ja sam pila puno vode i umivala se malo malo 🤭
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Hej cure!
Evo ja malo mijenjam temu..došli nalazi panorame..low risk i stiže nam dečko ☺ baš kao što sam i predosjećala 😀😀
Hellobaby cestitaaaaam na malom deckicu 💙💙💙💙
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Pozdrav svima
Ja sam od nedavno dobila plusić, po zadnjoj menstruaciji sam 5 + 1.
Od prije 3 dana su počele mučnine, obično budu ujutro, zna trajat i do podne, i onda opet popodne od oko 4 nadalje. Bude i mučnina i povraćanja.
Također me na poslu uhvati popriličan umor. Radim u drugom gradu i treba mi sat vremena vožnje do posla.
Zanima me kako ste se vi nosile s tim umorom na poslu?
Evo ja sam jučer došla doma, skuhala nešto na brzinu i jela (da mi ne bude slabo, to sam naučila) i legla oko 7, i spavala do 6 ujutro, znači 11 sati. I svejedno danas na poslu bar pola dana koma, što od mučnine ujutro, a sad nakon podneva mi se prispavalo prilično.
Danas sam se javila ginekologu i imam prvi pregled 22.01.
Inače sam i jako oprezna jer je zadnji plusić bio u 5. mjesecu, što je završilo s blighted ovumom i medikamentoznim pobačajem, i sve je bilo poprilično stresno. Pokušavamo od 12. mjeseca 2022.
Cestitam na plusu!
Sto se tice umora, meni pomogne da nakon rucka na poslu malo izadjem i prosetam. To mi je najkriticni moment jer bi mogla zaspat za stolom. Al bome je tesko!
Hej cure!
Cestitiam ❤️❤️
Hej cure!
Superrrr, cestitam na dečkiću! 🎉🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hellobaby cestitaaaam🥰💙
Mene zanima kada ste najranije preko uzv saznali spol, bez saznanja preko nipt testova?
Pistacija ne znam šta reći, a da ne ponavljam jer su cure sve rekle. ne mogu vjerovati da itko može tako regirati, a kamoli bliska osoba. ne sekiraj se ni najmanje, nek ti na jedno uđe na drugo izađe :D ja sam s godinama to savršeno utrenirala :D
Leptirko ja sam za niski vitamin d (prije MPO postupka) uzimala dvital ampule od 25000 jedinica (jednom tjednom, dva mjeseca) i onda mi je došao na nekih 120, a bio je 50. Sad ga dalje održavam s better you (zeleni) spray od 4000 jedinica (špricnem svaki dan ispod jezika).
Eonaria ja pijem novalac, omegu 3, vitamin D i sad ću kroz koji dan naručiti Roidakal (dobila preporuku, pa ću i to uzeti).
Hvala na savjetu, ali ja nekako ne bih pocela nista bez konzultacija s gin. Ali svakako cu joj spomenuti da sam cula za to dvoje. Hvala ti ❤️
Btw ima li ovdje netko iz Splita ?
Treba mi savjet/preporuka i za soc.ginekologa i za dr.opce prakse. Sad me beba ubrzala da sve moram prebacit ovamo, a inace nisam odavde niti imam koga pitati za preporukz
Ako ti se nitko ne javi, na potpomognutoj je bilo nekoliko cura iz St. Pa probaj i tamo pitati
Hello divne vijesti... 💙💙💙
Arianne ja imam sreću da me uhvati umor oko 17. A sinoć je malo kasnio. Ustala sam doslovno sa pola večere I otišla spavati. Spavala od 20 do 7 jutros...ne znam koliko tu ima pomoći...osim možda malo svježeg hladnog zraka...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji