mima95 hvala ti na linku!😊
.
I jos jedno pitanje- ima li koja poremecaje u radu srca, kao da nekad brze kuca ili lagano preskoci? Svakako moze biti i od briga i anksioznosti, ali me cisto zanima ako koja zna ima li trudnoca utjecaj i na srce?
Jutro, sretno na pregledima danas 🍀🥰
Meni su jucer cijeli dan usnice bile jako suhe, i danas se probudim s tri mala herpesa 🥴
I meni, u petak jedan, u nedjelju drugi. Kaže muž hormoni ti divljaju, brineš se, normalno je to 🥰

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
mima95 hvala ti na linku!😊
.
I jos jedno pitanje- ima li koja poremecaje u radu srca, kao da nekad brze kuca ili lagano preskoci? Svakako moze biti i od briga i anksioznosti, ali me cisto zanima ako koja zna ima li trudnoca utjecaj i na srce?
Nemoj se brinuti ako je tako povremeno, nije poremećaj nego jednostavno povećana količina/volumen krvi u organizmu pa srce (kao i brojni drugi organi) mora raditi više. Ja sam neki dan mijenjala posteljinu i taj posao od nekih ajmo reć 5-10 minuta mi je ubrzao rad srca na oko 130 otkucaja (imam pametni sat pa vidim). Praktički kao da sam mini trening odradila 😂
Nemoj se samo previše naprezati, lagana aktivnost i odmor kad ti treba...

Jutro cure.
Nisam se javila poslije pregleda ali
sam u sub bila i sve je super..
Malo mi je upalila 3 d al je posteljica naprijed pa se u biti vidi glava 😂. za 4 tj anomaly. Imam jako bolove jer se sve siri ali kaze normalno je to sve.
Evo slicica hahaha nemojte se uplasit svemirca
https://ibb.co/k4yYQfk

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Srceko, ja sam ceo zivot u treningu, iskreno nemoj jos raditi pogotovo plenk, sad ti je najvaznija beba, imaju bas vezbe za trudnice to svakako mozes ali nemoj nista na svoju ruku.
Ja necu do 12 tj . A posle cu ici na grupne treninge za trudnice i vezbe koje su dozvoljene.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Jutro cure.
Nisam se javila poslije pregleda ali
sam u sub bila i sve je super..
Malo mi je upalila 3 d al je posteljica naprijed pa se u biti vidi glava 😂. za 4 tj anomaly. Imam jako bolove jer se sve siri ali kaze normalno je to sve.
Evo slicica hahaha nemojte se uplasit svemirca
https://ibb.co/k4yYQfk
Divan svemirac💝

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Leeloo ma da, ali me baš iritiraju :D
M-P braov za dobar pregled, slika je divnaaaa kakve bolove imaš? ti si malo ispred mene, pa da znam šta mogu očekivati.. :D
što se tiče pulsa, isto imam pametan sat, i od početka trudnoće mi je viši. Inače mi je puls bio oko 63 u stanju mirovanja, a od trudnoće je prosjek 73. i ovo što kaže Pistacija neki poslovi mi baš ubrzaju puls, ali se brzo primiri.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Srceko i meni je neku večer preskakalo srce, mislim da je to sve pod normalno.
M P preslatko malo stvorenje 😍

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sto se trajnog i gela tiče, ja isto redovno idem na gel na rukama. Skinuti ću tamo mjesec pred porod na rukama.
A na nogama idem na trajni uvijek od 5ogmj do 10mj
Tako da ću i ove godine tako, mislim da na nogama nije problem

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ćao cure ! Bila sam malo odsutna , haos mi je doma. Dvoje djece , kuhaj , peri , čisti..
Muž radi po cijele dane. Čitam kad stignem.
Ja sam dobila nalet energije , mučnine otišle u zaborav.
Što se tiče pulsa meni u svakoj trudnoći nakon neke male aktivnosti počne srce jako lupat i otkucaji su visoki. Nekad mi i preskače srce. U prvoj sam trudnoći mislila da sam razvila tahikardiju 😂..al sve je ok.
Sve vas pozdravljam 🤗🤗🤗
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji