Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    05. Siječanj 2024. 12:10

Korni može samo pitanje koliko si čekala Panoramu nalaz? Zapisala sam se i ja za taj test 16og, savjetovali su mi Panoramu najširi panel. I jeli dobiješ mail ili te oni zovu? Oprosti ako si pisala već pa pitam ponovo.

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

korni
    05. Siječanj 2024. 12:35

ericaa

Korni može samo pitanje koliko si čekala Panoramu nalaz? Zapisala sam se i ja za taj test 16og, savjetovali su mi Panoramu najširi panel. I jeli dobiješ mail ili te oni zovu? Oprosti ako si pisala već pa pitam ponovo.

ma nije nikakav problem :) išla sam točno provjeriti datume, vadila sam krv 11.12. (navečer),  a nalazi su stigli 21.12.(ujutro), znači 10. dan. U dogovoru s ginekologom, nalaz je poslan njemu i meni (u isto vrijeme), dobiješ ga na mail, i odmah napišu rečenicu kakav je nalaz. Za spol sama biraš da li želiš znati.  imaš koju stranicu prije, stavila sam kako nalaz izgleda. 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• LauraUna327
    05. Siječanj 2024. 12:44

Evo da se i ja javim s dobrim vijestima. 
    Pregled prošao odlično, 11+1. Veseli smo jako. Mašemo nogama i rukama. Prava bebica. 💕💕💕
    Idući pregled 26.1.
    Radila sam ipak Harmony Kvartet (520eura), čovjek odmah uzeo uzorak tako da bi trebali rezultati idući tjedan. 
    Brisevi svi uredni. 
    Do idućeg pregleda moram napraviti krvnu grupu i urinokulturu. 

It's a girl 💕

korni
    05. Siječanj 2024. 12:48

LauraUna327

Evo da se i ja javim s dobrim vijestima.
    Pregled prošao odlično, 11+1. Veseli smo jako. Mašemo nogama i rukama. Prava bebica. 💕💕💕
    Idući pregled 26.1.
    Radila sam ipak Harmony Kvartet (520eura), čovjek odmah uzeo uzorak tako da bi trebali rezultati idući tjedan.
    Brisevi svi uredni.
    Do idućeg pregleda moram napraviti krvnu grupu i urinokulturu.

Čestitam na dobrom pregledu  držim fige da nalaz bude uredan i da dođe brzo :) 

10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Eonaria
    05. Siječanj 2024. 13:58

Čestitam na dobrim pregledima i sretno svim curama danas! ❣️

Ja iščekujem ponedjeljak, nadam se da će nam htjeti pokazati spol. Vidim da nas ima puno za ponedjeljak. 🥳

Pratim tjedne u aplikaciji stalno piše da će umor i mučnine prestati, kad ono nikako. 😂

Leptirko22
    05. Siječanj 2024. 14:00

laurell

Dobro jutro svima 🌸
    moj jučerašnji dan ponovno popraćen mučninama i boli u želudcu nenormalnom, ne znam kako si pomoći? Ima li IŠTA da olakša?
    , i naravno ponovno zatvor 😫 od utorka ništa..
    mimasretno na pregledu!!🩷

Laurell vidim da smo tu u dan, dva po trudnoci. Kod mene je isto stanje, cak se navecer malo javlja i vrtoglavica. 

Meni je nekako muka dok nesto ne pojedem, kad pojedem, smiri se to. Iako saam prestala doruckovati jer jednostavno ne mogu to ujutro podnijeti. Svako jutro samo bademi i limunada. Zadnjih nekoliko dana cak sami limun nakapam u usta i moram priznat bude mi ekstra! Pa ne znam pokusaj, mozda i tebi pomogne.

Sto se tice stolice i zatvora, stvarno vise ne znam kako s tim, po 3,4 dana nista, a stvarno jedem raznovrsno tako da mi nista ne pada na pamet. Pokusavam jednostavno ne razmisljat o tome i ne opterecivat se pa kako bude. 

M-P
    05. Siječanj 2024. 14:11

katy_kaya

Leeloo101

Jutro cure

Koje su okvirne cijene tih testova, ne nalazim ih
    .

I mogu li se raditi kod državnih ili samo privatno?

Ja sam ovako dobila info od svog ginekologa (privatno):

Nifty Basic 477,8€
    Nifty Standard 504,35€
    Nifty Plus 610,52€

Da, samo prije tog testa se treba napraviti mini anomaly, tj ultrazvuk .. citala sam da ne bi trebalo proci vise od 3 dana os uzv do testa. Ja sam radila nifty tu gdje vodim trudnocu tako da mi je tocno prije testiranja napravljen uzv. Ostalo kad se negdje narucis i ides je vecinom samo vadenje krvi bez pregleda prije toga. Radi se uzv prije gdje se mjeri nuhalni i gleda nosna kost, ruke, noge. Tu to Rade jer se neke stvari mogu po tim mjerama vidjeti . Nedaj Boze ali da ne placas 800 eura test, koliko neki kostaju, tj oni se na taj nacin malo ograde. Ja sam citala i te poliklinike di se ide vadit krv i svi oni podrazumijevaju da si prije toga obavila uzv.    

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Haru
    05. Siječanj 2024. 14:30

Čestitam na dobrim pregledima i otkrivenim spolovima. ♥️
    Mene čeka pregled krajem idućeg tjedna. 🙂 Krvnu grupu, krvnu sliku i urin sam već obavila.
    Jučer sam išla u kupovinu i nadobudno uzela dvoje hlače ( imaju gumu), kao moći ću ih nositi još dok radim. 🤭 
    Mučnine mi znaju biti samo ako popijem tablete ujutro na prazan želudac, ali inače ne. Simptoma nema skoro više nikakvih osim redovnih noćnih pohoda u WC. 

'21. 💙
    '24. 💛

korni
    05. Siječanj 2024. 14:33

M-P

katy_kaya

Leeloo101

Jutro cure

Koje su okvirne cijene tih testova, ne nalazim ih
    .

I mogu li se raditi kod državnih ili samo privatno?

Ja sam ovako dobila info od svog ginekologa (privatno):

Nifty Basic 477,8€
    Nifty Standard 504,35€
    Nifty Plus 610,52€

Da, samo prije tog testa se treba napraviti mini anomaly, tj ultrazvuk .. citala sam da ne bi trebalo proci vise od 3 dana os uzv do testa. Ja sam radila nifty tu gdje vodim trudnocu tako da mi je tocno prije testiranja napravljen uzv. Ostalo kad se negdje narucis i ides je vecinom samo vadenje krvi bez pregleda prije toga. Radi se uzv prije gdje se mjeri nuhalni i gleda nosna kost, ruke, noge. Tu to Rade jer se neke stvari mogu po tim mjerama vidjeti . Nedaj Boze ali da ne placas 800 eura test, koliko neki kostaju, tj oni se na taj nacin malo ograde. Ja sam citala i te poliklinike di se ide vadit krv i svi oni podrazumijevaju da si prije toga obavila uzv.

istina da, dobro si se sjetila to napisati :) ja sam sve kod svog ginekol.obavila, pa nisam išla za tim. imala sam prvo pregled, odradili mini anomaly i onda na kraju pregleda vadila krv. iako mi ginek.rekao da ne treba raditi mini anomaly (kad ide odmah i NIPT) jer je NIPT svakako precizniji.

ericaa
    05. Siječanj 2024. 14:53

korni

ericaa

ma nije nikakav problem :) išla sam točno provjeriti datume, vadila sam krv 11.12. (navečer), a nalazi su stigli 21.12.(ujutro), znači 10. dan. U dogovoru s ginekologom, nalaz je poslan njemu i meni (u isto vrijeme), dobiješ ga na mail, i odmah napišu rečenicu kakav je nalaz. Za spol sama biraš da li želiš znati. imaš koju stranicu prije, stavila sam kako nalaz izgleda.

E hvala puno  vidjela sam test koji si stavila, super je i hvala. Znači do kraja siječnja ćemo znati sve  spol, obavezno da mogu tu i tamo nešto kupiti hahah 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.