Super za pregled, pistacija, imale smo u isto vrijeme danas 😄
Kod nas isto sve super, tako mi je milo vidjeti kako se miga unutra ❤️ Nije baš bio raspoložen za slikanje, u jednom trenutku je ginekologica probala dobiti lice, ali je prekrio 😂 Ali nema veze, samo neka se on miga i uživa.
Meni je ovo potencijalno zadnji pregled kod ove moje ginekologice, mi smo usred planiranja/realizacije selidbe u Nizozemsku, pa krajem mjeseca idemo tražiti stan, i onda ću ili nastaviti tamo odmah ili možda otići još na jedan pregled ovdje sredinom veljače kad se (nadamo se) dođemo spakirati još za skroz selidbu.
Tako da je kod nas definitivno vrlo uzbudljivo razdoblje na svim razinama 😂
Perpetua drago mi je da je sve super ❤️ bome, kod vas se spremaju velike promjene :) sretno! :)
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cestitke svima na super pregledima. 🥰❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
NanaBanana držim fige za pozitivan testić :)
Pistacija bravo za dobar pregled
op, curke su nam trenutno u prednosti
Bome cure vode! 🩷
Hellobaby meni iduci put nabaci plavo srce 🥳🩵
Ima bas puno termina u 6. mjesecu!
Bas sam gledala kako je Perpetua blizu mom terminu, potencijalna cimerica u bolnici, a kad ono ode u Nizozemsku 🙈🙈🙈
💙5/24💙
Cure, stigao mi je baby watcher. Iako sam tek u 11.tjednu nisam previse ocekivala, ali umrla bih da ga nisam pokusala isprobati. Ali me zbunjuje jedna stvar..nasla sam otkucaje od 150-160 u minuti te za to pretpostavljam da su bebini iako brzo nestanu jer je vjv jos prerano. Ali dok sam trazila te otkucaje po trbuhu nekad mi se budu pokazali i puno nizi brojevi, cca 60,70 pa me zanima da li to nesto uredaj zeza ili je to normalno?
Hvala cure na dobrodoslici...
Lela znači pratimo se...
Treba li uz nifty raditi i panoramu? Koja je razlika?
Ja pijem folacin 5mg. Dr mi je rekao da za sad ne uzimam ništa dodatno🫣
Od simptoma, samo sam umorna, pa uglavnom prespavam popodne, bar sat vremena, od utrica sam još napuhana, a vjerojatno i oni doprinose umoru, nema povraćanja ni mučnina, osim što sam nekad gladna ko vuk, a nekad nemam uopće apetit.. i naravno💩💩💩 problemi.. jutros pojela naranču i popila čašu mlijeka pa sam malo pogurala 😆
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Dobar dan svima, evo još jedne ljetne bebe, termin kraj srpnja prva trudnoća ikad i milijon pitanja pa se nadam da neću biti predosadna
Je li tko radio NIPT test Veritas? Kako ste odabrale koji test raditi? Što više čitam to sam zbunjenija...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ajme kako mi je drago da su svima pregledi super prosli! Odmah me neka brutalna sreca obuzme kad procitam da je svima sve u redu i da bebice super napreduju🙈❤️🩵
Bas me zanima sto ce biti ovdje u ponedjeljak navecer, nakon nas 8,9 sto imamo preglede 😂😂
Da li su pritisak, grcevi i bolovi normalni i za 11.tjedan ili vam je vec tad to pocelo lagano prolazit? Meni se desi da par dana nista ne osjetim pa par dana zateze i tako stalno u krug al nikako da nestane skroz.
Da li su pritisak, grcevi i bolovi normalni i za 11.tjedan ili vam je vec tad to pocelo lagano prolazit? Meni se desi da par dana nista ne osjetim pa par dana zateze i tako stalno u krug al nikako da nestane skroz.
Mislim da je skroz normalno, ja sam 17 tjedana pa me sve zivo boli, ko baba sam 😅
A ono sto si pitala za babywatcher, jel moguce da ulovis svoje otkucaje pa te to buni?
Samo ideja, nemam iskustva s tim.
💙5/24💙
Mene zateže kao da imam upalu jajnika.. tek je počelo...je l to to?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji