Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LauraUna327
    04. Siječanj 2024. 21:10

Leeloo101

Hvala cure na dobrodoslici…

Lela znači pratimo se…

Treba li uz nifty raditi i panoramu? Koja je razlika?
    Ja pijem folacin 5mg. Dr mi je rekao da za sad ne uzimam ništa dodatno🫣

Od simptoma, samo sam umorna, pa uglavnom prespavam popodne, bar sat vremena, od utrica sam još napuhana, a vjerojatno i oni doprinose umoru, nema povraćanja ni mučnina, osim što sam nekad gladna ko vuk, a nekad nemam uopće apetit.. i naravno💩💩💩 problemi.. jutros pojela naranču i popila čašu mlijeka pa sam malo pogurala 😆

Imaš simptome ko ja ... Samo umor i problemi s 💩. Vratila sam se na posao jučer i umorna sam ko pas, jučer u 7 zaspala danas spavala od 6-8 sad se digla da si operem kosu i pripremim sutra za pregled. 🥳🥳
    Radimo i Nifty. 
    Povraćanje i prave mučnine do sada nisam imala, ali zato sam napuhana isto od Utrića. 

It's a girl 💕

• plave_okice
    04. Siječanj 2024. 22:00

Cure drago mi je da pregledi dobro prolaze i da ste vi okej. Mene par dana želudac ubija. Pretpostavljam od blagdanske hrane. Jučer i danas na laganoj i kuhanoj hrani. Juha. Pileća variva. I sad 1. put izbacila svu hranu iz sebe. Taman sam mislila da su te mučnine prošle. Čak sam bademe uzela i grickala prije toga. 🙁

Leeloo101
    04. Siječanj 2024. 22:05

LauraUna327

Leeloo101

Lela znači pratimo se…

Od simptoma, samo sam umorna, pa uglavnom prespavam popodne, bar sat vremena, od utrica sam još napuhana, a vjerojatno i oni doprinose umoru, nema povraćanja ni mučnina, osim što sam nekad gladna ko vuk, a nekad nemam uopće apetit.. i naravno💩💩💩 problemi.. jutros pojela naranču i popila čašu mlijeka pa sam malo pogurala 😆

Imaš simptome ko ja … Samo umor i problemi s 💩. Vratila sam se na posao jučer i umorna sam ko pas, jučer u 7 zaspala danas spavala od 6-8 sad se digla da si operem kosu i pripremim sutra za pregled. 🥳🥳
    Radimo i Nifty.
    Povraćanje i prave mučnine do sada nisam imala, ali zato sam napuhana isto od Utrića.

Lakše je čuti da nas ima još... 
    Utrici su me ubili.. Ali danas je bila zadnja... valjda će sad biti lakše...
    BTW kad si spomenula psa, ako pustim 🌬 muž napusti prostoriju 😆😆😆😆😆

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Perpetua
    04. Siječanj 2024. 23:12

korni

Perpetua drago mi je da je sve super❤️ bome, kod vas se spremaju velike promjene :) sretno! :)

Hvalaaa! 🤗

purple13

Bas sam gledala kako je Perpetuablizu mom terminu, potencijalna cimerica u bolnici, a kad ono ode u Nizozemsku 🙈🙈🙈

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

M-P
    04. Siječanj 2024. 23:42

Cestitam svima na super pregledima💗

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

korni
    05. Siječanj 2024. 05:38

Jutro cure, sretno na pregledima danas ❤️
    Leeloo ma nema na čemu 🤗
    Sreca mislim da je Double test neko osnovno testiranje krvi, a onda se na temelju tih rezultata upućuje eventualno na daljnja testiranja. Pitaj malo ginek.,sigurno će bolje znati. Činjenica je da su svi ti NIPT testovi približno slični i imaju približno jednaku pouzdanost, tako da koji god odabreš sigurno će biti okej 🙂 ja sam navela neke osnovne info, ali svi imaju dobre stranice na kojima se može pročitati sve o njima 🙂

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Sreca3
    05. Siječanj 2024. 07:11

korni

Jutro cure, sretno na pregledima danas ❤️
    Leelooma nema na čemu 🤗
    Sreca mislim da je Double test neko osnovno testiranje krvi, a onda se na temelju tih rezultata upućuje eventualno na daljnja testiranja. Pitaj malo ginek.,sigurno će bolje znati. Činjenica je da su svi ti NIPT testovi približno slični i imaju približno jednaku pouzdanost, tako da koji god odabreš sigurno će biti okej 🙂 ja sam navela neke osnovne info, ali svi imaju dobre stranice na kojima se može pročitati sve o njima 🙂

Hvala ti Korni❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Sreca3
    05. Siječanj 2024. 07:11

Pitanje jos jedno , jesi li radila TORCH? Jel to obavezno ili?

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• LauraUna327
    05. Siječanj 2024. 07:12

Leeloo101

LauraUna327

Leeloo101

Lela znači pratimo se…

Imaš simptome ko ja … Samo umor i problemi s 💩. Vratila sam se na posao jučer i umorna sam ko pas, jučer u 7 zaspala danas spavala od 6-8 sad se digla da si operem kosu i pripremim sutra za pregled. 🥳🥳
    Radimo i Nifty.

Lakše je čuti da nas ima još…
    Utrici su me ubili.. Ali danas je bila zadnja… valjda će sad biti lakše…
    BTW kad si spomenula psa, ako pustim 🌬 muž napusti prostoriju 😆😆😆😆😆

Joj to je najgore 😂😂 

It's a girl 💕

NPelica
    05. Siječanj 2024. 08:10

Jutro curke, sretno na pregledima danas ❤️❤️ 
    Nove curke dobrodošle 🤗❤️ 
    Sreća ja sam radila torch. U 8tt još..  

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.