Korni može samo pitanje koliko si čekala Panoramu nalaz? Zapisala sam se i ja za taj test 16og, savjetovali su mi Panoramu najširi panel. I jeli dobiješ mail ili te oni zovu? Oprosti ako si pisala već pa pitam ponovo.
ma nije nikakav problem :) išla sam točno provjeriti datume, vadila sam krv 11.12. (navečer), a nalazi su stigli 21.12.(ujutro), znači 10. dan. U dogovoru s ginekologom, nalaz je poslan njemu i meni (u isto vrijeme), dobiješ ga na mail, i odmah napišu rečenicu kakav je nalaz. Za spol sama biraš da li želiš znati. imaš koju stranicu prije, stavila sam kako nalaz izgleda.
E hvala punovidjela sam test koji si stavila, super je i hvala. Znači do kraja siječnja ćemo znati sve
spol, obavezno da mogu tu i tamo nešto kupiti hahah
nema na čemu :) tako je, uskoro saznaješ i onda shoping ja ne bih mogla izdržati da ne znam spol do poroda
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sto se tice stolice i zatvora, stvarno vise ne znam kako s tim, po 3,4 dana nista, a stvarno jedem raznovrsno tako da mi nista ne pada na pamet. Pokusavam jednostavno ne razmisljat o tome i ne opterecivat se pa kako bude.
Jesi li probala pojacati magnezij? Mozda pomogne s probavom. Po preporuci ginekologa otpocetka pijem dodatno mg pored prenatala, mislim da je 350mg, ali mi je na zadnjoj kontroli rekla da smijem slobodno povecati na 500.
💙5/24💙
Nikako! Jedva čekam saznat sve
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Hej cure, mozda je netko vec pitao pa oprostite ako ponavljam jer ne mogu naci odgovor. Na zadnjem pregledu beba je bila veca par dana pa jel racunate tjedne po tim korigiranim tjednima ili svejedno po zadnjoj M?
Hej cure, mozda je netko vec pitao pa oprostite ako ponavljam jer ne mogu naci odgovor. Na zadnjem pregledu beba je bila veca par dana pa jel racunate tjedne po tim korigiranim tjednima ili svejedno po zadnjoj M?
Ja po M, cak mi je i gin. ostavila u nalazu po M iako je UZV pokazao da je beba par dana veća. Normalna su ta odstupanja, a radi se vecinom o max. tjedan dana gore dolje tako da...
Mislim, termin poroda koji nam daju je samo teorija, brojka na papiru. Ja zato bas ni ne govorim ljudima termin, kazem bit ce u 7 mjesecu i aj cao 😅
Hvala vam cure...
Koliko sam skuzila nifty je za najčešća oboljenja tipa Down. A svi prosireni za sve daleko rjeđe anomalije... vidit cu što će mi gin još savjetovati. Jer za panoramu i nešto veće od nifty moram putovati 🙄🙄
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Večer curke!
ericaa ja sam na utrogestanima do 15. tt 😬
LauraUna327 čestitke na dobrom pregledu ☺
Leptirko22 samo uzmi malo više magnezija
Haru nemam te na listi za pregled
Srceko uvijek računaju po zadnjoj M, bar meni
Leeloo101 kako to da nemaš nigdje u blizini za izvaditi krv za nipt test?
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Uletavam, ali ja bih iskreno zaista detaljno istražila pouzdanost tih stvari koje testiraju najveći paketi u bilo kojem od NIPT testova. Ja sam samo za Panoramu gledala detaljnije, ali mislim da je slično sa svima, i pouzdanosti za te neke mikrodelecije koje su uglavnom razlika između najvećih i srednjih paketa su zaista jako jako niske. Npr. za Panoramu, prema njihovim informacijama šanse su 2-17% da je pozitivan rezultat za neke mikrodelecije stvarno pozitivan (kako za koju mikrodeleciju), što znači da su šanse 83-92% da bude lažno pozitivno, i da se dobije zapravo krivi rezultat, što čini takvo testiranje manje-više beskorisnim.
Tako da nije nužno najveći paket i najkorisniji, pa je šteta baciti novac ako nije baš potrebno.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Hvala vam cure…
Koliko sam skuzila nifty je za najčešća oboljenja tipa Down. A svi prosireni za sve daleko rjeđe anomalije… vidit cu što će mi gin još savjetovati. Jer za panoramu i nešto veće od nifty moram putovati 🙄🙄
Samo info, nije Nifty "manji", a drugi veći, nego svaki od tih testova ima svoju neku osnovnu/najjeftiniju opciju (koja obično uključuje Downov, Edwardsov, Patau sindrom), onda srednju opciju koja uključuje nešto dodatno, i najveću opciju koja obično uključuje razne mikrodelecije.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ako nije tajna koliko ste kila do sad dobile? Radi mucnina jedem sve redom, a zelim se prebacit ipak na zdravije obroke, ali nekako se ne mogu natjerat jer na sve zdravo mi se povraca. Nadam se da cu biti aktivnija i fokusiranija kad te mucnine prestanu, jer ovako se osjecam lose i imam griznju savjesti sto ne jedem zdravije obroke.
Sortiraj odgovore
Najstariji