Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    04. Siječanj 2024. 18:33

Leelo i nifty i panorama su NIPT testovi. Dovoljno ti je raditi jedan od njih. Testovi se razlikuju po platformi na kojoj rade analizu i po opsegu testiranja. Ja sam našla testove koji su me zanimali na netu (Harmony, Qualified i Panoramu), gledala opseg testiranja i na kraju se odlučila za Panoramu (prošireni panel). Tvoj ginekolog će vjerojatno u ponudi imati neke od testova, ali ti naravno možeš odlučiti raditi koji god želiš, ukoliko se odlučiš raditi ga.
    erica veritas nisam proučavala, pa ti ne mogu pomoći 🙂
    Srceko sve je to normalno. I ja sa bw nalazim niže otkucaje (u području oko bebe), ali bebine sad čujem pa odmah znam da je ona 🥰 bebine ćeš prepoznati tako šta bi trebali biti izmedju 110 i 160, ako se ne varam 😁

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Lela91
    04. Siječanj 2024. 18:42

Leeloo101

Hvala cure na dobrodoslici…

Lela znači pratimo se…

Treba li uz nifty raditi i panoramu? Koja je razlika?
    Ja pijem folacin 5mg. Dr mi je rekao da za sad ne uzimam ništa dodatno🫣

Od simptoma, samo sam umorna, pa uglavnom prespavam popodne, bar sat vremena, od utrica sam još napuhana, a vjerojatno i oni doprinose umoru, nema povraćanja ni mučnina, osim što sam nekad gladna ko vuk, a nekad nemam uopće apetit.. i naravno💩💩💩 problemi.. jutros pojela naranču i popila čašu mlijeka pa sam malo pogurala 😆

Nifty i Panorama su NIPT testovi. U principu ista stvar, samo postoje razlike u paketima i mozda minimalne u tome koji sto testira. I u cijenama. 
    Ja sam u prvoj trudnoci radila Nifty pa sam se i ovaj put odlucila za njega. 

Ja s probavom nemam problema, ali mucnine me ubijaju. 😩

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Leeloo101
    04. Siječanj 2024. 18:56

Hvala cure, ja sam mislila da ide jedno pa drugo... imam svakako pregled prije.. on mi je nudio samo nifty, pa ću ga pitati i za panoramu... ipak imam godina 😪

Rezultat kaže samo postotak rizika ili?

Hvala

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

korni
    04. Siječanj 2024. 19:07

Leeloo panorama prvo radi procjenu rizika na temelju godina, a onda ide procjena rizika temeljem analize krvi. U nalazu pišu pojedinačni rezultati za sve što se testira, npr. za (pojedinu) trisomiju 1/10.000 itd. Pretpostavljam da slični nalazi budu i kod drugih testova, ali za ovaj znam pouzdano kako rezultat izgleda 🙂
    Vjerujem da imaš strah zbog godina, to je i mene dosta kopkalo + MPO trudnoća. Ali sigurna sam da koji god test odabereš, da će rezultat biti low risk 🤗

10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell
    04. Siječanj 2024. 19:10

Lela91

Leeloo101

Lela znači pratimo se…

Od simptoma, samo sam umorna, pa uglavnom prespavam popodne, bar sat vremena, od utrica sam još napuhana, a vjerojatno i oni doprinose umoru, nema povraćanja ni mučnina, osim što sam nekad gladna ko vuk, a nekad nemam uopće apetit.. i naravno💩💩💩 problemi.. jutros pojela naranču i popila čašu mlijeka pa sam malo pogurala 😆

Nifty i Panorama su NIPT testovi. U principu ista stvar, samo postoje razlike u paketima i mozda minimalne u tome koji sto testira. I u cijenama.

I mene mučnine ubijaju :(( toliko da me želudac počne boljeti 
    nemam volje ni jesti ma fuj mi je sve 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Mareeeee3112
    04. Siječanj 2024. 19:30

laurell

Lela91

Leeloo101

Lela znači pratimo se…

😍😍😍a wiii ljetna bebica...but ce jos mucnina bar do 14 tj😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

korni
    04. Siječanj 2024. 20:06

Leeloo101

Hvala cure, ja sam mislila da ide jedno pa drugo… imam svakako pregled prije.. on mi je nudio samo nifty, pa ću ga pitati i za panoramu… ipak imam godina 😪

Rezultat kaže samo postotak rizika ili?

Hvala

Evo ovako izgleda nalaz Panorame.
    https://ibb.co/fkPZFHL 

Sreca3
    04. Siječanj 2024. 20:29

Dobro je  da pricate o tome ja nista ne razumem!
    Sta je Double test? I ako radim Panoramu ili Veritas da li radim i taj Double? Koji je u stvari najbolji? Pomooooc jer mi je doktorica preporucila Veritas 😳🤔

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Leeloo101
    04. Siječanj 2024. 20:32

korni

Leeloo panorama prvo radi procjenu rizika na temelju godina, a onda ide procjena rizika temeljem analize krvi. U nalazu pišu pojedinačni rezultati za sve što se testira, npr. za (pojedinu) trisomiju 1/10.000 itd. Pretpostavljam da slični nalazi budu i kod drugih testova, ali za ovaj znam pouzdano kako rezultat izgleda 🙂
    Vjerujem da imaš strah zbog godina, to je i mene dosta kopkalo + MPO trudnoća. Ali sigurna sam da koji god test odabereš, da će rezultat biti low risk 🤗

U istom smo sosu🫣

Hvala na pojašnjenju,  pitat ću ginekologa može li panorama🤟🤟🤟 samo da sve bude low risk🤞

Hvala i na slici

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• manu11
    04. Siječanj 2024. 21:02

laurell

Lela91

Leeloo101

Lela znači pratimo se…

Meni su prestale u 9.tt, izdrzite jos malo 🙈

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.