Pozdrav svima
Ja sam od nedavno dobila plusić, po zadnjoj menstruaciji sam 5 + 1.
Od prije 3 dana su počele mučnine, obično budu ujutro, zna trajat i do podne, i onda opet popodne od oko 4 nadalje. Bude i mučnina i povraćanja.
Također me na poslu uhvati popriličan umor. Radim u drugom gradu i treba mi sat vremena vožnje do posla.
Zanima me kako ste se vi nosile s tim umorom na poslu?
Evo ja sam jučer došla doma, skuhala nešto na brzinu i jela (da mi ne bude slabo, to sam naučila) i legla oko 7, i spavala do 6 ujutro, znači 11 sati. I svejedno danas na poslu bar pola dana koma, što od mučnine ujutro, a sad nakon podneva mi se prispavalo prilično.
Danas sam se javila ginekologu i imam prvi pregled 22.01.
Inače sam i jako oprezna jer je zadnji plusić bio u 5. mjesecu, što je završilo s blighted ovumom i medikamentoznim pobačajem, i sve je bilo poprilično stresno. Pokušavamo od 12. mjeseca 2022.
Cestitam na plusu!
Sto se tice umora, meni pomogne da nakon rucka na poslu malo izadjem i prosetam. To mi je najkriticni moment jer bi mogla zaspat za stolom. Al bome je tesko!

Hej cure!
Evo ja malo mijenjam temu..došli nalazi panorame..low risk i stiže nam dečko ☺ baš kao što sam i predosjećala 😀😀
Cestitiam ❤️❤️

Hej cure!
Evo ja malo mijenjam temu..došli nalazi panorame..low risk i stiže nam dečko ☺ baš kao što sam i predosjećala 😀😀
Superrrr, cestitam na dečkiću! 🎉🥰

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hellobaby cestitaaaam🥰💙
Mene zanima kada ste najranije preko uzv saznali spol, bez saznanja preko nipt testova?
Pistacija ne znam šta reći, a da ne ponavljam jer su cure sve rekle. ne mogu vjerovati da itko može tako regirati, a kamoli bliska osoba. ne sekiraj se ni najmanje, nek ti na jedno uđe na drugo izađe :D ja sam s godinama to savršeno utrenirala :D
Leptirko ja sam za niski vitamin d (prije MPO postupka) uzimala dvital ampule od 25000 jedinica (jednom tjednom, dva mjeseca) i onda mi je došao na nekih 120, a bio je 50. Sad ga dalje održavam s better you (zeleni) spray od 4000 jedinica (špricnem svaki dan ispod jezika).
Eonaria ja pijem novalac, omegu 3, vitamin D i sad ću kroz koji dan naručiti Roidakal (dobila preporuku, pa ću i to uzeti).
Hvala na savjetu, ali ja nekako ne bih pocela nista bez konzultacija s gin. Ali svakako cu joj spomenuti da sam cula za to dvoje. Hvala ti ❤️
Btw ima li ovdje netko iz Splita ?
Treba mi savjet/preporuka i za soc.ginekologa i za dr.opce prakse. Sad me beba ubrzala da sve moram prebacit ovamo, a inace nisam odavde niti imam koga pitati za preporukz
Ako ti se nitko ne javi, na potpomognutoj je bilo nekoliko cura iz St. Pa probaj i tamo pitati
Hello divne vijesti... 💙💙💙
Arianne ja imam sreću da me uhvati umor oko 17. A sinoć je malo kasnio. Ustala sam doslovno sa pola večere I otišla spavati. Spavala od 20 do 7 jutros...ne znam koliko tu ima pomoći...osim možda malo svježeg hladnog zraka...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Hellobaby cestitaaaam🥰💙
Mene zanima kada ste najranije preko uzv saznali spol, bez saznanja preko nipt testova?
I mene to zanima 🤗
Hellobaby cestitaaaam🥰💙
I mene to zanima 🤗
Meni se u ponedjeljak na kontroli (14+6) nije dalo pokazati nikako, dok je prijateljica saznala u 12 tt. 🙈

Hellobaby cestitaaaam🥰💙
I mene to zanima 🤗
Meni se vidjelo na prosloj kontroli kad sam bila 16 tjedana.
💙5/24💙
Hellobaby cestitaaaam🥰💙
Ja u prve dvije trudnoće spol saznala preko ultrazvuka u 13.tjednu 😁
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Perpetua odlično si napisala 🤗
Hellobaby čestitam na urednom nalazu i dečkiću 💙
Eonaria nema na čemu 🤗
Arianne dobrodošla i želim ti urednu i školsku trudnoću 🙂
Srceko meni je ginekolog na 12+0, po broju odnosno jačini otkucaja, i po nekim mjerama, nagađao da je curica, i to je poslije panorama potvrdila, ali to je dosta rano i na kraju krajeva ne mora biti točno. Mislim da se vec u 16,17tt može vidjeti, osim ako beba ne skriva 🙈

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji