Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    02. Siječanj 2024. 19:39

Bebade žao mi je 💔
    Npelice bravoooo, čestitam na curki 🩷 🥰 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell
    02. Siječanj 2024. 20:37

NPelica

Curke da javim, stigao nalaz niftya-low risk, stiže curka 🩷🩷

Bravoo cestitam 🙏🏼🩷

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

ElisaDay
    02. Siječanj 2024. 20:39

Jel ima tko problema s portalom zdravlje? Jutros mi je gin.poslao doznaku na CEZIH (na komplikacijama sam od 1.1.) i sad bi to trebalo biti vidljivo na portalu, ali nema. 

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

• Srceko23
    02. Siječanj 2024. 20:44

Cure, da li koja ima bolove u donjem dijelu leda? U 11.sam tjednu pa me zanima jel to normalno?

• Mommyof3
    02. Siječanj 2024. 20:54

Bebade žao mi je jako. Drži se🫂

Npelica čestitam na dobrom nalazu i malenoj 💝

zeka123
    02. Siječanj 2024. 21:05

Haru hvala draga na odgovoru. Meni prošlo kroz glavu da nije upala mjehura 😅...paranoje !! 

NPelica čestitam na curki 🌻
    Bebade žao mi je , drži se !!
    Cure kako ste ?! Kako provodite večer ? 🥰

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

laurell
    02. Siječanj 2024. 21:15

Elisa meni često znaju nalazi i uputnice kasniti na portalu, pa možda je do toga.. možda budu sutra vidljive. 
    Zeka123 ja evo baš se mužu žalim danas me bas crpi ovo malo bice u meni🫣 nemam snage u sebi ni trunke. za ništa sam. samo bi ležala na kauču 

baby boy

• LauraUna327
    02. Siječanj 2024. 21:23

Ne sjećam se to je preporučio onaj baby watcher s top proizvoda, ali ugl uzela sam ga. Danas stigao. 
    Isprobala sam ga i malo me zbunilo. Znači tamo gdje sam pretpostavila da je beba očita oko 120 i iznad otkucaja i onda budu one tri crtice (kao nestane). Ne znam jel ga dobro koristim. Pa ako imate neki tips...
    Ja si nekako mislim da mi je možda rano pa zato nestaju...
    I da jel koristite neki gel, kremu ... Kad slušate? 
    Još jedno pitanje ... Imate li za preporučiti neku knjigu o trudnoći? 
    Ja sam uzela Što očekivati u trudnoći.. ali moram priznati da mi je malo fali informacija iako ima dosta.. 

It's a girl 💕

laurell
    02. Siječanj 2024. 21:53

E i da, pitanje-jel spavate na boku ili ima vas sto još spavate na drobu? jel se to uopće smije? 

baby boy

korni
    02. Siječanj 2024. 21:54

LauraUna327

Ne sjećam se to je preporučio onaj baby watcher s top proizvoda, ali ugl uzela sam ga. Danas stigao.
    Isprobala sam ga i malo me zbunilo. Znači tamo gdje sam pretpostavila da je beba očita oko 120 i iznad otkucaja i onda budu one tri crtice (kao nestane). Ne znam jel ga dobro koristim. Pa ako imate neki tips…
    Ja si nekako mislim da mi je možda rano pa zato nestaju…
    I da jel koristite neki gel, kremu … Kad slušate?
    Još jedno pitanje … Imate li za preporučiti neku knjigu o trudnoći?
    Ja sam uzela Što očekivati u trudnoći.. ali moram priznati da mi je malo fali informacija iako ima dosta..

Ja isto imam taj bw. Prije korištenja stavim gel za uzv (bio je oko euro i pol u ljekarni), i onda ga tek uključim. Nisam sigurna na koje tri crtice misliš, s desne strane je oznaka (punjenja) za bateriju, a s lijeve strane je glasnoća. Ako ti se bw zagasi nakon pola min - min, moguće da su ti baterije stare. Tako je bilo meni (valjda su doma dugo stajale) pa sam uzela nove i od tada lijepo radi. Gore lijevo će ti i treptati srce kad uloviš, a poslije ćeš i čuti 🥰 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.