Bebade žao mi je 💔
Npelice bravoooo, čestitam na curki 🩷 🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Curke da javim, stigao nalaz niftya-low risk, stiže curka 🩷🩷
Bravoo cestitam 🙏🏼🩷
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Jel ima tko problema s portalom zdravlje? Jutros mi je gin.poslao doznaku na CEZIH (na komplikacijama sam od 1.1.) i sad bi to trebalo biti vidljivo na portalu, ali nema.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Cure, da li koja ima bolove u donjem dijelu leda? U 11.sam tjednu pa me zanima jel to normalno?
Bebade žao mi je jako. Drži se🫂
Npelica čestitam na dobrom nalazu i malenoj 💝
Haru hvala draga na odgovoru. Meni prošlo kroz glavu da nije upala mjehura 😅...paranoje !!
NPelica čestitam na curki 🌻
Bebade žao mi je , drži se !!
Cure kako ste ?! Kako provodite večer ? 🥰
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Elisa meni često znaju nalazi i uputnice kasniti na portalu, pa možda je do toga.. možda budu sutra vidljive.
Zeka123 ja evo baš se mužu žalim danas me bas crpi ovo malo bice u meni🫣 nemam snage u sebi ni trunke. za ništa sam. samo bi ležala na kauču
baby boy
Ne sjećam se to je preporučio onaj baby watcher s top proizvoda, ali ugl uzela sam ga. Danas stigao.
Isprobala sam ga i malo me zbunilo. Znači tamo gdje sam pretpostavila da je beba očita oko 120 i iznad otkucaja i onda budu one tri crtice (kao nestane). Ne znam jel ga dobro koristim. Pa ako imate neki tips...
Ja si nekako mislim da mi je možda rano pa zato nestaju...
I da jel koristite neki gel, kremu ... Kad slušate?
Još jedno pitanje ... Imate li za preporučiti neku knjigu o trudnoći?
Ja sam uzela Što očekivati u trudnoći.. ali moram priznati da mi je malo fali informacija iako ima dosta..
It's a girl 💕
E i da, pitanje-jel spavate na boku ili ima vas sto još spavate na drobu? jel se to uopće smije?
baby boy
Ne sjećam se to je preporučio onaj baby watcher s top proizvoda, ali ugl uzela sam ga. Danas stigao.
Isprobala sam ga i malo me zbunilo. Znači tamo gdje sam pretpostavila da je beba očita oko 120 i iznad otkucaja i onda budu one tri crtice (kao nestane). Ne znam jel ga dobro koristim. Pa ako imate neki tips…
Ja si nekako mislim da mi je možda rano pa zato nestaju…
I da jel koristite neki gel, kremu … Kad slušate?
Još jedno pitanje … Imate li za preporučiti neku knjigu o trudnoći?
Ja sam uzela Što očekivati u trudnoći.. ali moram priznati da mi je malo fali informacija iako ima dosta..
Ja isto imam taj bw. Prije korištenja stavim gel za uzv (bio je oko euro i pol u ljekarni), i onda ga tek uključim. Nisam sigurna na koje tri crtice misliš, s desne strane je oznaka (punjenja) za bateriju, a s lijeve strane je glasnoća. Ako ti se bw zagasi nakon pola min - min, moguće da su ti baterije stare. Tako je bilo meni (valjda su doma dugo stajale) pa sam uzela nove i od tada lijepo radi. Gore lijevo će ti i treptati srce kad uloviš, a poslije ćeš i čuti 🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji