Drage žene, drago mi je za sve dobre vijesti i odlične preglede, nek se tako i nastavi!
Nadam se da ćemo se sve lijepo odmoriti u nadolazećim danima i uživati u finoj hrani. 🥰
Unatoč mučninama, danas nisam mogla odoliti francuskoj salati i ostala je na mjestu, smatram to sigurnom hranom za Božić. 😂
Pozdrav drage moje,
Prije 2 dana napravila sam test koji je pokazao lijepo vidljivu crticu cak 4 dana prije (ne)ocekivane menstruacije. Sreći nije bilo kraja🥰 Pošto mi je ovo prva trudnoća i još je rano da bilo kome govorim molila bi vas neki savijet, kad otić kod ginekologa? Trebam li izbjegavat određenu hranu? Internetu ne vjerujem, a svaki savijet bi mi dobrodošao od iskusnih zenica. Nadam se da će sve biti u redu, nakon nekoliko neuspješnih mjeseci ovaj plusic mi je najlijepsi bozicni poklon🥰
Čestitam. 🥰
Nazovi ginekologa pa će te naručiti za koji tjedan.
Meni je isto prva trudnoća pa nisam baš iskusna, ali ja se ovoga držim https://www.bebe.hr/savjeti-njega/sto-trudnice-ne-smiju-jesti/
Pozdrav drage moje,
Prije 2 dana napravila sam test koji je pokazao lijepo vidljivu crticu cak 4 dana prije (ne)ocekivane menstruacije. Sreći nije bilo kraja🥰 Pošto mi je ovo prva trudnoća i još je rano da bilo kome govorim molila bi vas neki savijet, kad otić kod ginekologa? Trebam li izbjegavat određenu hranu? Internetu ne vjerujem, a svaki savijet bi mi dobrodošao od iskusnih zenica. Nadam se da će sve biti u redu, nakon nekoliko neuspješnih mjeseci ovaj plusic mi je najlijepsi bozicni poklon🥰
Ja sam test radila na dan ocekivane menstruacije, javila sam se ginekologu sutradan i narucio me na prvi pregled kad sam bila 7+3 po zadnjoj menstruaciji. Izludila sam cekajuci, ali sam znala da su vece sanse da odmah cujemo otkucaje. Neke cure idu ranije i odmah sve vide/cuju. Kod nekih treba cekati pa to izazove stres ako se odmah ne vidi nesto na UZV. U konacnici, sve je do procjene ginekologa.
Ja sam u medjuvremenu piskila na test dva puta da se uvjerim da je crta tamnija, iako realno ni to nema smisla. Al eto. Bitno da se javis i dogovorite termin.
Hej cure imam guzvu na poslu pa me nema...ugl cestitke svima na lijepim pregledima...a sto se tice krvarenja iz nosa i zubnog mesa imala ga i u prvoj i drugoj trudnoci to je zbog progesterona i to je normalni simptom... eto ....
Cujemo se posliie blagdana ..uzivajte i pazite se
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Dobro jutro svima!
Ja se vraćam na forum, nije me bilo jedno vrijeme.
Mučnine ujutro su mi nestale, ali sada se javljaju popodne i navečer, a prije spavanja je obvezno povraćanje. Nadam se da je to neki znak da se polako povlače. Stvarno mi ih je dosta više 🤢
Cure kojima su mučnine prošle ili jako se smanjile, jeste li se vratile na staru prehranu i možete li jesti ono što vam se gadilo za vrijeme mučnina? Strah me da mi ta averzija ne ostane za cijele trudnoće jer mi je trenutni jelovnik koma. Sami ugljikohidrati, meso i jaja mi se gade, povrće mi izgleda sluzavo, na ribu pomisliti ne mogu... A to sam najviše jela prije trudnoće 🥲
Jutro cure 🤗
Perpetua žao mi je da vam se tako sve zaredalo. Nadam se da će malena brzo ozdraviti 🍀🤞
Sreća2012 čestitam na božićnom plusiću 🥳 ginekolozi obično vole naručivati oko 7tt jer bi se tada trebalo sve vidjeti na uzv. Ja sam iz straha išla na 5+0, pa onda na 7+1. Ako imaš neki strah ili jednostavno želiš, naruci se ranije, čisto da ti povrdi da je sve na svom mjestu, pa za tjedan dva ponoviš uzv. Svakako nazovi i posavjetuj se, sretno 🍀
Samira Ne želim te strasiti, ali ako si zbilja 7+6 tada bi se sve trebalo vidjeti i srčeko kucati. Možda je ovulacija bila dosta kasnije nego šta misliš, pa se zato još ne vidi sve. Svakako ce na iducem uzv biti sve jasnije, držim fige da bude sve okej 🍀🤞
Pistacija nemam neki pamentan savjet, jer sam ja imala baš neke lagane mučnine i mogla sam skoro sve jesti.. nadam se da će se uskoro povuci i da ćeš moći klopati sve 🙂
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Nove curke dobrodošle! 🥰 Meni dani i tjedni brzo prolaze. U utorak sam imala pregled. Sve ok. Sljedeći je 23.1.2024. Naručila sam se odmah na anomaly scan. Dobro se osjećam. Jučer sam sa psom propješačila 6 km. Jedino još hrana teže pada na želudac. Bitno da su se mučnine smanjile. Jedino migrene zadnja dva dana. Ne znam jel to zbog promjene vremena i ove južine tijekom dana. Danas i sutra me očekuje pečenje kolača. Želim svima lijepe blagdane! 🎄
Nove curke dobrodošle! 🥰 Meni dani i tjedni brzo prolaze. U utorak sam imala pregled. Sve ok. Sljedeći je 23.1.2024. Naručila sam se odmah na anomaly scan. Dobro se osjećam. Jučer sam sa psom propješačila 6 km. Jedino još hrana teže pada na želudac. Bitno da su se mučnine smanjile. Jedino migrene zadnja dva dana. Ne znam jel to zbog promjene vremena i ove južine tijekom dana. Danas i sutra me očekuje pečenje kolača. Želim svima lijepe blagdane! 🎄
Bravo za dobar pregled ❤️ bravo i za pješačenje. Kazu da je drugo tromjesečje najljepši dio trudnoće, sa najviše volje i snage. Nadam se da će ti migrene brzo proći! Ugodni blagdani 🌲🤗
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hej curke!
Dobro jutro 😀
Nove cure dobrodošle i sretno!
Perpetua želim vam brz oporavak!
plave_okice drago mi je što je pregled dobro prošao 🙂 nadam se da će migrena stati i sretno u pečenju kolača 😄
Ja ću pokušati što više toga obaviti do popodne kada se pojačaju mučnine, pa nemogu ništa osim baviti se djecom..
Što pečete od kolača? Ja to sve nešto odlučim u zadnji tren..
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Hellobaby moja polovica ne jede skoro ništa od "klasičnih" božićnih kolača, tako da sam ja u biti free od pečenja iako sam sad malo gledala po netu, i pokušala naći neki novi receptić 😁 plus, naši nam dolaze na Božić na ručak i svatko će donijeti malo kolača 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji