Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple13
    24. Prosinac 2023. 14:36

Baš je lijepo vidjedi da nas ima sve više! 🩵🩷
    Żelim nam svima bezbrižne blagdane i uspješne buduće preglede! Uživajte u Božiću! 🎅💞

💙5/24💙

nada23
    24. Prosinac 2023. 15:31

Hvala vam 🥰
    Svima koji slave želim sretan Božić i nadolazeće dane ispunjene veseljem. 🌟💞🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Sreća2012
    24. Prosinac 2023. 18:07

Drage moje je li se koja susrela s konstantnim grcevima nalik onim pred menstruaciju? Trebala bi biti u 5.tjednu ali me ti bolovi muce. Dok sam u pokretu osjetim ih manje ali dok odmaram ne prestaju, nisu toliko jaki ali su neugodni nekako. Inace imam jako bolne menstruacije i predmenstrualne bolove, ne znam jel postoji ikakva povezanost? Želim svima ugodnu i lijepu badnju večer ❤️🎄

• dasii
    24. Prosinac 2023. 18:52

Sreća2012 također ih imam, nekad su konstantni nekad malo stanu, ali osjećam ih nekako skroz. Nemam iskustva puno, prethodno sam bila trudna 10 tjedana pa izgubila ali i tad sam imala grčeve. Čekam pregled nadamn se najboljem, betu nisam radila doktor me nije slao, za sad mi je dao duphastone i folacin  mozda sam mogla privatno ali ne zelim si stvarati stres jer sto mora bit bit ce. Tako da mislim i po onom sto citam da je to normalno. 
    Svim curama sretan i blagoslovljen Božić i blagdane 🥰

Mene zanimju knjige o trudnoci, prehrani u trudnoci i slicno. Pa ako netko ima neku preporuku nakon pregleda ako je sve u redu voljela bih se malo educirati i kupiti,  a ne citati na internetu. 

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌

• Sreća2012
    24. Prosinac 2023. 19:00

doram hvala na poruci. Nadam se da je sve okej. Ja cu se u srijedu narucit privatno pa cemo sve vidjet. Želim nam uspjesan pregled🤞🏼

• dasii
    24. Prosinac 2023. 19:14

Ja imam tek 02.01 pregled,  znatizeljna sam i zelim sve znati ali nekako pustam i ovaj put uvjeravam samu sebe to je sve okej cekaj pregled ne budi dosadna, svakako prije nece nis vidjeti jer ne bi ni volila u ovako ranoj trudnoci otici na pregled radi nestrpljivosti pa da ne vidi nista  pa da se bediram cekajuci. Ovako znam idem bit ce to vec 7tt pa  se nesto mora odigrati. 
    Zelim ti srecu i neka sve bude u redu, cuvaj se ! Tipkamo se 🥰

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌

• Sreća2012
    24. Prosinac 2023. 19:39

Meni je prva trudnoca tako da mi je bas sve novo, ali naravno mislim samo pozitivno. Jako sam sretna ali isto tako ne zelim previse brzati. Citam dugo forume i znam da svega ima. Vjerujem da ce jednoj i drugoj proci sve u najboljem redu i da ce nam to biti najljepsi bozicni poklon. 
    Takoder! ❤️❣️

• dasii
    24. Prosinac 2023. 19:58

Vjerujem u to i znam da hoce, Božićni poklon najbolji mogući 🥰 

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni

Haru
    24. Prosinac 2023. 20:36

Cure želim vam svima koje slavite sretan i blagoslovljen Božić sutra i da ove blagdane provedete u krugu svojih najdražih ljudi! 🌟

'21. 💙
    '24. 💛

M-P
    24. Prosinac 2023. 20:54

laurell

Jutro cure (stare poznanice i nove 🫣) 🩷 nadam se da ćemo se družitiiiii do kraja sve ovdje

Rekla sam na drugoj temi da se neću ovdje priključivati dok ne prođe prvi pregled, ali evo nestrpljiva sam. Za one koje ne znaju, prije nekoliko dana dobila sam svoj plusić 7 mjeseci nakon prve neuspjele trudnoće koja je završila operacijom i odstranjivanjem jednog jajovoda.
    U četvrtak mi je prvi pregled (tek ću biti 5 tjedana), a naručena sam tako rano isključivo radi prethodne trudnoće (vanmatericne) da bi se za početak potvrdilo da je na dobrom mjestu.
    Ono sto mene brine su probadanja i žiganja na lijevoj strani (jajniku) s kojeg sam i ovulirala ovaj mjesec. Želim samo utjehu jel koja to osjećala jer me jeza hvata od prošlog puta kad me desno boljelo (jače nego sad) pa se neslavno završilo.. mislim da ću izluditi do četvrtka 😫😫😫🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️

Dobrodosla ❤️❤️
    Ja sam u pocetku imala bas grceve.. prvo kao menstruacijske i to dosta dugo. A onda kasnije su me bas hvatali grcevi dok nisam pocela mg piti .. mislim da je u pocetku to sve normalno. Vjerujem da je svakoj individualno ali sve smo prolazile u oocetku taj strah i imale milijun pitanja. Bit ce sve dobro ❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.