Pozdrav svima,
Ja čekam pregled, tek je u 18:00h, čitav dan u iščekivanju.
Misli skrećem na to šta bih mogla jesti, a da nije pecivo, jer sam sva buknula od toga, a nemam volje više ni da ga jedem. Pomisao na bilo šta konkretno me odbija i straši da će mi biti jako mučno.
Nadam se da je sve u redu večeras, kad se već ovako patim i jedva čekam da ovo stane. 🤣
Hvala svima na lijepim željama ☺️
Sreća,
Drago mi je da je sve u redu ❤️ Mislim da su i mjere u redu, ništa ne brini, oni kad nešto nije u redu, moraju reći, mislim inače.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Pozdrav svima,
Ja čekam pregled, tek je u 18:00h, čitav dan u iščekivanju.
Misli skrećem na to šta bih mogla jesti, a da nije pecivo, jer sam sva buknula od toga, a nemam volje više ni da ga jedem. Pomisao na bilo šta konkretno me odbija i straši da će mi biti jako mučno.
Nadam se da je sve u redu večeras, kad se već ovako patim i jedva čekam da ovo stane. 🤣
Hvala svima na lijepim željama ☺️
Sreća,
Drago mi je da je sve u redu ❤️ Mislim da su i mjere u redu, ništa ne brini, oni kad nešto nije u redu, moraju reći, mislim inače.
Hulala,bice sve top na tvom pregledu i da valjda je dobro.🌹
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Sreca super, bravo 🤗 sigurna sam da bi ti rekla da su mjere ne odgovaraju. Ne brini se i opusti se 🤗
Hulala bit će sve okej, nek ti što prije dodje 18h 😁
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sreca bravoo!! Meni je ova bebica u 5+6 bila 3,2mm, a mala mi je sa 6+2 bila 2,6mm i sve je bilo ok. Tako da mislim da su ti to odlicne mjere. Cestitke! ❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Jutro cure!
M-Pčestitam na dečkiću i tebi Martina na curki!
LauraUna327jesi bila kod ginekologice?
Mommyof3 a kada je takva situacija što reć samo sretno sa svime ❤
Sretno na oreglwdima danas ❤❤❤
@Hellobaby bila sam odmah kod ginekologice. Sa bebom je sve bilo u redu, ultrazvuk pokazao 8+2. E sad kaze da je to bio hematom. Prvi put kada je stavila papagajke nije bilo krvi, onda je napravila ultrazvuk i sve je bilo okej s bebeom. Onda je ponovno stavila papagajke da mi izvadi briseve lad sam vec bila tamo. Nakon toga je bilo malo jace krvi vjerojatno je dodatno iziritirala hematom pa je prokrvario.
Ugl, dala mi je Duphaston 10mg - odmah sam uzela 4 i onda svakih 8 sati po 1. I lezanje tu srijedu, lezala sam i cetvrtak ali sam otisla navecer do ducana prosetat s muzem i kad sam se vratila bilo mi je onako malo vise svijetlo roskasto-smeđe tako da sam odmah legla i kad mi je bilo vrijeme za popit tabletu uzela 2 (tako mi je rekla).
Nakon toga bila je samo jedna tockica ujutro.
Ugl, vjerujem da nije nista, ali covjeka strecne.
Jel imao netko iskustva?
Imam hematom od 5+3… još uvijek nije cijeli iscurio. Bila sam na duphastonima 3x2 do jučer, sad sam dobila cyclogest vaginalete da ga napadnemo iz drugog kuta 😂
Smeđarenje traje od početka uz 4 izljeva svježe krvi. Beba se normalno razvija i hematom joj ne smeta.
Preporučujem ti da miruješ koliko možeš i piješ tablete. Je li ti hematom vidljiv na ultrazvuku?
Na ultrazvuku mi je rekla da nije vise vidljiv
Hvala ti .. umirila si me
It's a girl 💕
Srecabravoo!! Meni je ova bebica u 5+6 bila 3,2mm, a mala mi je sa 6+2 bila 2,6mm i sve je bilo ok. Tako da mislim da su ti to odlicne mjere. Cestitke! ❤️
Hvala Lela puno❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Jutro cure!
M-Pčestitam na dečkiću i tebi Martina na curki!
LauraUna327jesi bila kod ginekologice?
Mommyof3 a kada je takva situacija što reć samo sretno sa svime ❤
Sretno na oreglwdima danas ❤❤❤
@Hellobaby bila sam odmah kod ginekologice. Sa bebom je sve bilo u redu, ultrazvuk pokazao 8+2. E sad kaze da je to bio hematom. Prvi put kada je stavila papagajke nije bilo krvi, onda je napravila ultrazvuk i sve je bilo okej s bebeom. Onda je ponovno stavila papagajke da mi izvadi briseve lad sam vec bila tamo. Nakon toga je bilo malo jace krvi vjerojatno je dodatno iziritirala hematom pa je prokrvario.
Ugl, dala mi je Duphaston 10mg - odmah sam uzela 4 i onda svakih 8 sati po 1. I lezanje tu srijedu, lezala sam i cetvrtak ali sam otisla navecer do ducana prosetat s muzem i kad sam se vratila bilo mi je onako malo vise svijetlo roskasto-smeđe tako da sam odmah legla i kad mi je bilo vrijeme za popit tabletu uzela 2 (tako mi je rekla).
Nakon toga bila je samo jedna tockica ujutro.
Ugl, vjerujem da nije nista, ali covjeka strecne.
Jel imao netko iskustva?
Imam hematom od 5+3… još uvijek nije cijeli iscurio. Bila sam na duphastonima 3x2 do jučer, sad sam dobila cyclogest vaginalete da ga napadnemo iz drugog kuta 😂
Smeđarenje traje od početka uz 4 izljeva svježe krvi. Beba se normalno razvija i hematom joj ne smeta.
Preporučujem ti da miruješ koliko možeš i piješ tablete. Je li ti hematom vidljiv na ultrazvuku?
Na ultrazvuku mi je rekla da nije vise vidljiv
Hvala ti .. umirila si me
Nema na čemu... Čuvaj se 🥰
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Pozdrav svima, ja preletim koliko mogu, ali nikako da uspijem i pisati 🙈
Lijepo mi je pročitati za dobre preglede, neka se samo tako nastavi! I čestitke svima koji su saznali spol! 🥳🤗❤️
.
Nama je dosta šugav mjesec jer ćemo ga manje-više cijelog provesti doma bolesni 🙈 Od 2.12. smo doma, uz kratku pauzu prošli tjedan što je kći išla u vrtić 2,5 dana i uspjeli smo za vikend proslaviti mužev rođendan, i nakon toga evo nas opet, i to nažalost sa zakompliciranom situacijom jer su posumnjali čak na upalu pluća kod kćeri. Muž i ona su proveli jučer dan u Klaićevoj, ja nisam išla tako da on može s njom ući na rentgen kad već ja trenutno ne mogu, čini se da je ipak "samo" akutni bronhitis, sad ih čekam da se vrate od kontrole kod naše pedijatrice pa da vidimo što dalje. Ja sam isto onako li-la, jučer glavobolja i veliki umor, boli grlo, sad mi curi nos, nisam u nekoj top formi. 😄
.
A ovo nam je drugi takav prosinac zaredom, prošle godine isto tako proveli skoro cijeli u nekim virozama i onda ovako taman 2 dana pred Badnjak mi tata završio na Hitnoj s visokim tlakom, puno neizvjesnosti oko situacije, to je onda trajalo sljedećih par tjedana, sad je manje više ok; svekar je tad bio u pripremi za kemoterapiju pa se isto nismo družili.
I evo repriza ove godine, isto smo otkazali već druženja s roditeljima i za Badnjak i za Božić 😬
.
Ispadne da sam se došla samo žaliti, žao mi je 🙈🙈 Ali ok, kako sam se jučer uplašila da će kći morati možda i ostati u bolnici, sve je ovo ok, neka njoj ide na bolje, bit će nama i doma sasvim dobro. Ja i inače ne pečem nikakve kolače ili kekse, nešto smo kupili, francusku isto, neće nam ništa faliti 😂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Pozdrav drage moje,
Prije 2 dana napravila sam test koji je pokazao lijepo vidljivu crticu cak 4 dana prije (ne)ocekivane menstruacije. Sreći nije bilo kraja🥰 Pošto mi je ovo prva trudnoća i još je rano da bilo kome govorim molila bi vas neki savijet, kad otić kod ginekologa? Trebam li izbjegavat određenu hranu? Internetu ne vjerujem, a svaki savijet bi mi dobrodošao od iskusnih zenica. Nadam se da će sve biti u redu, nakon nekoliko neuspješnih mjeseci ovaj plusic mi je najlijepsi bozicni poklon🥰
Pozdrav drage žene, nova sam ovdje.
Radila sam test 18.12 i pozitivan je. Kod doktora sam bila jučer i po zadnjoj menstruaciji sam 7,6. Al on na ultrazvuku kaže da vidi nešto al kao da sačekam još 7 dana pa da dodjem. Da li se neka od vas susretala s tim?
Sortiraj odgovore
Najstariji