Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eonaria
    23. Prosinac 2023. 09:09

Kako strogo mirujem, ne pečem ništa, ali već imamo brdo kolača jer stalno netko donese. 😀
    Osobne ne jedem slatko, ali muž zato za svo troje. 😂

• Hulala18
    23. Prosinac 2023. 09:54

Jutro svima,
    Sinoć nisam mogla ni pisati od umora, došli kasno kući.
    Kod nas sve u redu 🥳 Doktor kaže čista 10. 
    04.01. radimo ponovo UZV za mjerenje nuhalnog nabora i prenatalni test. 
    Uživajte svi u vikendu, ko ne radi ☺️🥳

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Sreća2012
    23. Prosinac 2023. 10:07

Hvala vam svima na odgovorima, naručit ću se onda nakon Božića❣️ recite mi samo još smijem li piti neke tablete za grčeve, imam grčeve kao da cu svaki tren procuriti i to kroz cijeli dan, uzasno me nervira i strasi iako sam citala da je to normalno…

Sreca3
    23. Prosinac 2023. 11:56

Sreća2012

Hvala vam svima na odgovorima, naručit ću se onda nakon Božića❣️ recite mi samo još smijem li piti neke tablete za grčeve, imam grčeve kao da cu svaki tren procuriti i to kroz cijeli dan, uzasno me nervira i strasi iako sam citala da je to normalno…

Draga moja Sreco….cestitam ti!
    Uzimaj Folnu i Magnezijum smanjice grceve ( mada meni nije pomoglo) sami su nestali tek 2 tjedna od implantacije otprilike. Ali i dalje ih ima tu i tamo.
    Kupi neke prenatalne vitamine oni imaju sve sto trebas.
    Jedi ciklu nema zdravijeg povrca za trudnice.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Sreća2012
    23. Prosinac 2023. 13:41

Sreca3 hvala od srca. Kupila sam novalac, te navodno sadrze sve potrebno..  još mi se evo i danas ujutro javio jaki pritisak u glavi i nervoza, sve mi je nekako brzo pocelo😂 na svaku skacem… nadam se da ce i to vremenom proci. Hvala za savijet, pravo cu u ducan po ciklu, nadam se da cu je prihvatit posto nisam bas ljubitelj ali za zdravlje bebice nista nije problem. Pusa❣️

• Mommyof3
    23. Prosinac 2023. 22:35

Dobro nam došle nove cure čestitke na plusićima. ❤️🤰🥰

korni
    24. Prosinac 2023. 07:38

Jutro cure, uživajte u današnjem danu 🤗🌲 nadam se da nećete imati mučnine, i da ćete moći fino papati 🤭🤗
    Hulala bravo za dobar pregled 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell
    24. Prosinac 2023. 08:28

Jutro cure (stare poznanice i nove 🫣) 🩷 nadam se da ćemo se družitiiiii do kraja sve ovdje 

Rekla sam na drugoj temi da se neću ovdje priključivati dok ne prođe prvi pregled, ali evo nestrpljiva sam. Za one koje ne znaju, prije nekoliko dana dobila sam svoj plusić 7 mjeseci nakon prve neuspjele trudnoće koja je završila operacijom i odstranjivanjem jednog jajovoda. 
    U četvrtak mi je prvi pregled (tek ću biti 5 tjedana), a naručena sam tako rano isključivo radi prethodne trudnoće (vanmatericne) da bi se za početak potvrdilo da je na dobrom mjestu.
    Ono sto mene brine su probadanja i žiganja na lijevoj strani (jajniku) s kojeg sam i ovulirala ovaj mjesec. Želim samo utjehu jel koja to osjećala jer me jeza hvata od prošlog puta kad me desno boljelo (jače nego sad) pa se neslavno završilo..  mislim da ću izluditi do četvrtka 😫😫😫🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

korni
    24. Prosinac 2023. 08:41

Laurell dobrodošla i nadam se da će ovaj put biti sve u redu 🤗🍀 mene su oba jajnika znala probadati tamo negdje do 7-8tt (a radi se o MPO trudnoći), na uzv sam rekla da mi ih pogleda i bilo je sve okej s oba. Čini mi se da je sve normalno u trudnoći, osim jakih bolova i krvarenja, koji mogu upućivati na nešto. Na uzv-u će ti moći vidjeti nešto ako je beta preko 1000. Znam da je teško, ali pokušaj se opustiti do prvog uzv-a. Sretno ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell
    24. Prosinac 2023. 09:04

korni

Laurell dobrodošla i nadam se da će ovaj put biti sve u redu 🤗🍀 mene su oba jajnika znala probadati tamo negdje do 7-8tt (a radi se o MPO trudnoći), na uzv sam rekla da mi ih pogleda i bilo je sve okej s oba. Čini mi se da je sve normalno u trudnoći, osim jakih bolova i krvarenja, koji mogu upućivati na nešto. Na uzv-u će ti moći vidjeti nešto ako je beta preko 1000. Znam da je teško, ali pokušaj se opustiti do prvog uzv-a. Sretno ❤️

Hvalaaa🙏🏼🤞🏽 
    Znam to za uzv i betu.. mislim se čak možda dan ranije pregleda izvaditi betu cisto da sam pripremljena hoće li ičeg biti 🤣 . 
    Sto se jajnika tiče osjećam bas puno vise lijevi, kao da mi je neka cista na njemu ne znam. I ovisi o položaju u kojem sam. 
    Desni malo ne toliko, a možda zato jer mi je ta strana bez jajovoda pa i ne osjećam vise ništa 🫣

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.