Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mammy
    07. Siječanj 2024. 07:56

Srceko23

Cure, stigao mi je baby watcher. Iako sam tek u 11.tjednu nisam previse ocekivala, ali umrla bih da ga nisam pokusala isprobati. Ali me zbunjuje jedna stvar..nasla sam otkucaje od 150-160 u minuti te za to pretpostavljam da su bebini iako brzo nestanu jer je vjv jos prerano. Ali dok sam trazila te otkucaje po trbuhu nekad mi se budu pokazali i puno nizi brojevi, cca 60,70 pa me zanima da li to nesto uredaj zeza ili je to normalno?

to su tvoji otkucaji

korni
    07. Siječanj 2024. 08:01

Jutro cure 🤗
    Sreca jesam da.. 💔
    Mammy dobrodošla i želim ti urednu i školsku trudnoću 🥰
    Cure, pije li koja Roidakal? Vidjela sam dosta uputa da ih je dobro piti.. baš ću pitati sutra na pregledu za njih, i da li mogu raditi kakve vjezbe za trudnice, jer mi baš fali neka aktivnost.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Mammy
    07. Siječanj 2024. 08:47

korni

Jutro cure 🤗
    Srecajesam da.. 💔
    Mammydobrodošla i želim ti urednu i školsku trudnoću 🥰
    Cure, pije li koja Roidakal? Vidjela sam dosta uputa da ih je dobro piti.. baš ću pitati sutra na pregledu za njih, i da li mogu raditi kakve vjezbe za trudnice, jer mi baš fali neka aktivnost.

hvala...ne znam iz kojeg si grada ali u našem imaju baš vježbe za trudnice koji još obuhvaća i pripremu na porod, vježbe disanja i vježbe za mišice zdjelicnog dna
    ja sam sad uzela piti prenatal almagea, u obje sam pila elebaby. od almagee mi se podriguje pa osjećam riblje ulje u ustima i onda mi bude baš loše

M-P
    07. Siječanj 2024. 10:58

Mammy

žao mi je cure koja je izgubila bebicu, prošla sam to dva puta nažalost.
    Prvi puta se javljam jer sam tek jučer imala drugi pregled pa sam se nećkala hoću li se pridružiti ili ne jer s prvim imam super ekipu s foruma, s drugim djetetom je ekipa s foruma ispala čisti debakl ali evo voljela bih ipak vas pratiti pa ću se javljati kad stignem.
    sad idem pročitati zadnjih 470 stranica da vas upoznam.

termin mi je na oluju…po menstuaciji 10.8 ali zbog jako rane ovulacije i trećeg poroda, pete trudnoće rekla je da računam kraj srpnja početak kolovoza ali da njoj (ginekologinji) lijepo zvuči datum oluje pa smo tako i upisali u knjižicu heh
    šaljem puno pozdrava svima

Dobrodosla, 
    Zelim ti urednu i skolsku trudnocu. 
    Oprosti, al moram pitat, zasto je ispala debakl? Sta nije forum da svi izmjenjuju neka iskustva? 
    Mislim da mi tu nismo imale nikakvih problema. Vecinom dijelimo svoja iskustva i neke savijete ako netko pita. tako da s ovom grupom nemas  brige 🙂

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Perpetua
    07. Siječanj 2024. 10:59

Aha, moj sljedeći termin za tablicu je potencijalno 16.2., tj tad sam si još dogovorila termin kod ove svoje ginekologice ovdje, a vidjet ću dal ću otići na pregled možda tjedan ili dva ranije dok smo u Nizozemskoj i tražimo stan (jer tad mi pada cca mjesec dana od prošlog pregleda 4.1.), pa da se odmah i s njihovim pristupom bolje upoznam. 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

laurell
    07. Siječanj 2024. 12:02

Dobro jutro svimaaa 🥰
    Ja sam se jučer pohvalila kako ne povracam i 2 sata nakon tog sam povracala 🤣🤣🤣 
    mammy čestitke i dobrodosla 🥂
    .
    Sretan I blagoslovljen Božić ako imamo koga ko slavi danas 🙏🏼🤍

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Leptirko22
    07. Siječanj 2024. 12:51

Jel bi mi htio netko reci od cega se sve sastoji prvi pregled kod ginica u trudnoci? 

Pretpostavljam da je vaganje, racunanje termina, vaginalni uzv!? 🤔

Mozda je glupo pitanje, ali prva mi je trudnoca i ne mogu docekat sutra 🙈🙈

Leeloo101
    07. Siječanj 2024. 13:32

Bbebach

Leeloo101

Bbebach

Bok svima..javila sam se u grupu na fb ,no ne znam da smo sve tamo..zeza me logiranje na forum i jedva sam uspjela sada…jučer pregled s 10tt i ne kuca srceko više…u pon moram po tablete u bolnicu… ne trebam opisivati kako se osjećam jer sam prazna i tupa…svima puno sreće…ne znam kako na poslu rec jer nitko nije znao za trudnoću.. trenutno sam nigdje..

Žao mi je… ako nitko na poslu ne zna. Ne mora ni znati… reci da si prehlađena, blaga temp…

Ne znaju,ali kad dobijem doznaku od ginekologice vidjet će da je nešto drugo. Mislila sam javit da moram obavit neke pretrage kroz dnevnu bolnicu pa da me ne zapitkuju…gin jecrdkla da u pon i sri idem u bolnicu i možda da uzmem i cet I pet bol da se dobijem…prepisala mi normabel 2mg..jučer popila rapidol s i normabel jer nebi bilo spavanja drukčije…danas cijeli dan u pidami…leda bole,glava srećom prestala,umorna sam…

A možeš predati doznake od dr opće prakse... ne znam...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

purple13
    07. Siječanj 2024. 13:35

Leptirko22

Jel bi mi htio netko reci od cega se sve sastoji prvi pregled kod ginica u trudnoci?

Vjerojatno ces prije pregleda piskiti u casu pa sestra provjeri urin s onom trakicom. Onda se vazes i izmjeri ti tlak. Vaginalni ultrazvuk, doktor ce ti dati uputnice za vadenje krvi i sigurno neke savjete. 🥰 sretnooo!

💙5/24💙

Leeloo101
    07. Siječanj 2024. 13:38

Leptirko22

Kod mene je bio sam uzv...

Mammy dobrodošla... jesam dobro shvatila 5?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI