Jutro cure 🤗
Sretan Božić svima koji slave 🎄 lijepo se provedite i fino klopajte 🤗 a idući Božić su s nama i naša klupka sreće ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sretan Božić svima ❤️💚
Uz želje za što manje mučnina i što manje briga, a što više sreće, neopterećenosti, fine hrane i zajedništva. Uživajte u lijepom danu 🥰
Sretan i blagoslovljen Božić svima koji danas slave ❤️ provedite ga u miru i veselju 🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Sretan Božić svima koji slave! Odmorite se, fino papajte, lijepo provedite vrijeme u krugu voljenih i da bude što manje mučnina. 🎄🎅🏻🎄🎅🏻
Trudnice sretan Božić da vam svima donese mir i ljubav ❤️.....
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Sretan i blagoslovljen Božić svima koji slave 🙏🏼✨
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sretan Božić svima!
Potpuno sam nova ovdje. Jutros sam napravila clearblue test i plusic se odmah pojavio, nisam morala cekati nikakve ni 3, ni 5, ni 10min. Proslu M sam imala 24.11.
S obzirom da imam neredovite menstruacije, nismo pratili ni plodne dane niti ista, nego smo jednostavno uzivalii i odmah je uspjelo.
Konstantno imam osjecaj da cu dobiti M i ne prolazi me ta napuhanost, ali koliko sam citala, to je potpuno normalno.
Molim Vas, ako me mozete savjetovat kada je najbolje ici na pregled. I moram li pocet piti kakve prenatalne tablete prije nego li uopce odem na pregled?
Pozdrav svima i hvala na odgovorima 😊🥰
Sretan Božić svima!
Potpuno sam nova ovdje. Jutros sam napravila clearblue test i plusic se odmah pojavio, nisam morala cekati nikakve ni 3, ni 5, ni 10min. Proslu M sam imala 24.11.
S obzirom da imam neredovite menstruacije, nismo pratili ni plodne dane niti ista, nego smo jednostavno uzivalii i odmah je uspjelo.
Konstantno imam osjecaj da cu dobiti M i ne prolazi me ta napuhanost, ali koliko sam citala, to je potpuno normalno.
Molim Vas, ako me mozete savjetovat kada je najbolje ici na pregled. I moram li pocet piti kakve prenatalne tablete prije nego li uopce odem na pregled?
Pozdrav svima i hvala na odgovorima 😊🥰
Prije svega, čestitam 🤎 Najbolje ti je odmah nazvati jer po zadnjoj menstruaciji si točno mjesec dana trudna, vjerojatno nećeš dobiti termin odmah pa taman dok dođeš na red će se moći nešto vidjeti. Ja sam odmah nakon pozitivnog testa počela piti Novalac kapsule i tako mi je gin.rekla da i nastavim kroz cijelu trudnoću. One su dobre jer imaju sve što je potrebno.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji