Gabby dobrodošla!
korni drago mi je što je sve super i čestitam na curki 💗
ITM čestitke na dobrom pregledu 🙂
bopsich pa samo želiš saznati spol..biti nestrpljiv je ljudski 😅 i sama sam za puno stvari takva, a pogotovo neodlučna
Martina ajmmmmeeee slikica je baš baš preslatka 💗
mia_ super za pregled 🙂 brzo će slijedeći pregled i saznanje spola
Mommyof3 🥳🥳🥳🥳 eto vidiš da je sve super
zeka123 dani samo lete, bar meni 😅 ne želite vidjeti na što liči pod u dnevnom..ima svega, od papira, bojica, igrački do slikovnica i praznih kutija 😄 dobili su jučer i danas poklone djeda mraza pa su sad u tome..
A mene naravno kao i svaku večer zafrkava mučnina, ali ubrzo će djeca na kupanje i u 20:15 pravac krevet.
Kako je kod tebe?
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Gabby dobrodošla!
korni drago mi je što je sve super i čestitam na curki 💗
ITM čestitke na dobrom pregledu 🙂
bopsich pa samo želiš saznati spol..biti nestrpljiv je ljudski 😅 i sama sam za puno stvari takva, a pogotovo neodlučna
Martina ajmmmmeeee slikica je baš baš preslatka 💗
mia_ super za pregled 🙂 brzo će slijedeći pregled i saznanje spola
Mommyof3 🥳🥳🥳🥳 eto vidiš da je sve super
zeka123 dani samo lete, bar meni 😅 ne želite vidjeti na što liči pod u dnevnom..ima svega, od papira, bojica, igrački do slikovnica i praznih kutija 😄 dobili su jučer i danas poklone djeda mraza pa su sad u tome..
A mene naravno kao i svaku večer zafrkava mučnina, ali ubrzo će djeca na kupanje i u 20:15 pravac krevet.
Kako je kod tebe?
Hahaha suosjećam što se tiče dječjih nereda 😅🥰 ! Ne znam koliko su tvoji stari ? Ili jedno ? 😊
Sa večom curicom ( 4 godine ) nemam problema ,ona ima neki svoj ritam , nije zahtijevna.
Ali druga mlađa samo gleda da s nečim zeza 😂 ! Taman ih okupala , napravile mi poplavu i sad mogu ić spavat 😁
A ja se ovako osjećam okej , samo što bi stalno nešto jela a ne znam šta 😂...pa pojedem milion stvari , da saznam šta je to što želim 😂🤦♀️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Martina super sličice 🥰
Martina, bopsich zvuči kao da je napeto na fb 😅
Mommyof3 super, bit će to sve dobro 🤗🥰
Bravo za dobre preglede i hvala svima na čestitkama 🩷
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Drage zene, kako mi je prvi pregled prosao kako treba, sad sam u fazi odabira prenatalnog testa. Meni ginekolog preporuca nifty (ja bi naravno odmah ovu skuplju verziju uzela jer kao pokriva vise stvari), ali zapravo ne razumijem razliku izmedju Nifty, Harmony i Panorame. Zna li neka od vas koje su prednosti kojeg testa?
P.s. Sljedeci pregled mi je 17.01. 🫶
I pobogu, kako za trajno zakeljiti ovaj tracker a da ne kopiral stalno 🫣
Martina super sličice 🥰
Martina, bopsich zvuči kao da je napeto na fb 😅
Mommyof3 super, bit će to sve dobro 🤗🥰
Bravo za dobre preglede i hvala svima na čestitkama 🩷
Mila moja, same suze i smjeh 🤣
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Npelica hahah 😅
Kati_kaya baš smo neki dan malo tipkale o testovima. Razlikuju po opsegu testiranja. Najbolje ti je svaki naći na netu i pogledati šta koji nudi, pa na temelju toga odlučiti. Što se tiče tickera, stisni na bilo koji od naših, ponudit će ti opcije za izabrati koji zelis, i mislim da drugi link kopiraš u potpis. 🙂
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
zeka123 dvije curke su starije, a od ovih dvoje malih zvrka sin ima 5, a kćer će slijedeći tjedan 2 godine.
Muž se čudi pa kako imam volju imati još djece nakon svih njih 🤣 jer on ode na posao i nema ga cijeli dan, a ja nisam nikada sama..ali nekako sam naučena stalno biti okružena sa djecom ❤ pa sam mu rekla da dok najmanji porastu ćemo biti noneti 🤣🤣🤣
I vama je veselo 😅😅😅 što bi mama inače radila, bilo bi ti dosadno 🤣
katy_kaya ja nisam istraživala i uspoređivala jer kod mog ginekologa se radi samo panorama
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Hellobaby ajme svaka ti čast ! Kapa do poda ! Ja se nekad pitam kako ću kad dođe treća beba ali vidim da se sve može 😁 ! Ove dvije me nekad izlude ali šta ću s njima , moje su 😂😂😝 ! A dosadno nikako ne može biti 😂
Vidim da pišete o tim raznim testovima. Ja u prve dvije trudnoće nisam radila ništa osim kombiniranog probira.
Nekako sam u dogovoru sa svojim ginekologom odlučila da neću.
Da je on rekao da bi trebala , pristala bi. Naravno.
Cure kako stavljate ispod neki tekst ? I ove trake ? Ako se nekoj da objasniti 😁
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Korničestitam na djevojčici i na urednom nalazu! 🥰🥰🥰🩷🩷
ITM super za pregled 🎉🥰
Gabby dobro došla 🥰 Sjećam se da smo se na potpomognutoj otprilike pratile, sad vidim da smo 2 dana razlike 🥰 Ne mogu otvoriti sličicu, ako ti se da pokušaj ponovno jer me baš zanima kako beba izgleda na 3D u ovim tjednima. Ja sam jučer bila na ultrazvuku i slike su mi očajne 😅🤣
https://ibb.co/BttCHCV Probaj sada, nije danas valjda uopce link radio. Ova prva top, to se lijepo na ekranu vidi, onako smeđe i onda on to okreće, ma stvarno zakon. Ja ga zamolila ako mi moze napraviti neku lijepu slicicu za uspomenu, nisam ni znala da to ima. A ove ostale su klasične, isto očajne 🤣
Bas mi je drago da je sve okej s bebama i da se druzimo i dalje. Kad se sjetim moje bete i vidim tvoju. Ja sam 100% mislila da se moj 1 embrij podijelio i da cu imat blizance 🙈
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji