laurell možeš i tako da. Ja sam išla na prvi pregled s 5+0 samo da budem sigurna da je na svom mjestu. Beta mi je bila oko 2.200 i vidjela se gestacijska i žumanjčana, za plod je još bilo rano. Možda ti je lijevi jajnik osjetljiviji jer je na njemu bila O. Bit će sve okej, držim fige na najjače 🍀❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Laurell dobrodošla i nadam se da će ovaj put biti sve u redu 🤗🍀 mene su oba jajnika znala probadati tamo negdje do 7-8tt (a radi se o MPO trudnoći), na uzv sam rekla da mi ih pogleda i bilo je sve okej s oba. Čini mi se da je sve normalno u trudnoći, osim jakih bolova i krvarenja, koji mogu upućivati na nešto. Na uzv-u će ti moći vidjeti nešto ako je beta preko 1000. Znam da je teško, ali pokušaj se opustiti do prvog uzv-a. Sretno ❤️
Hvalaaa🙏🏼🤞🏽
Znam to za uzv i betu.. mislim se čak možda dan ranije pregleda izvaditi betu cisto da sam pripremljena hoće li ičeg biti 🤣 .
Sto se jajnika tiče osjećam bas puno vise lijevi, kao da mi je neka cista na njemu ne znam. I ovisi o položaju u kojem sam.
Desni malo ne toliko, a možda zato jer mi je ta strana bez jajovoda pa i ne osjećam vise ništa 🫣
Dobro nam doslaaa!! ❤️❤️
I ja sam se jako rano prikljucila ovdje jer mi je bio bed pisat tamo o simptomima i strahovima.
I ja sam ovulirala na lijevom jajniku i taj me bolio neko vrijeme. Ne sjecam se tocno do kad. Sad znam i dalje imati pritisak povremeno, ali posvuda, ne samo na jajniku.
Ja sam bila na pregledu 5+0 i vidjela se samo gestacijska s nekom tockicom unutra malom. Na 5+6 smo imali otkucaje.
Disi do tog prvog pregleda i bit ce sve ok! Sigurna sam. ❤️❤️❤️❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Pozdrav cure, evo i ja sam vam se mislila priključiti nakon prvog pregleda, ali evo me ipak prije. Bila sam aktivna u Jesenskim bebama 2020 i sad sam se opet vratila na forum. Trudna sam 5+5 a prvi pregled je tek 8.1. Mislila sam da će me mučnine ovaj put zaobići, ali ipak nisam te sreće. 🤦 Samo da sve bude ok. Sto preporučujete za mučnine, osim badema i đumbira? Treba preživjeti ove blagdanske dane 🤣
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jutro cure.
Nadam se da uživate danas.
Laurel neki dan sam imala sličnu situaciju, beta dosta niža, na U.Z se nista nije vidjelo 5+1, ni GV ni ništa. Odem dan kasnije na hitnu i dr odmah vidi na UZ gestacijsku u maternici, a isto me tako probadalo u jajnicima, pa sam umislila sve moguce simptome. Isto čekam pregled u srijedu nestrpljivo. Probaj bar negdje odraditi betu da vidiš da li se dupla ili bar na hitnu prije toga pregleda 8.1. Pokušaj se opustiti iako znam da je teško, i mene su cure ovde tjesile i smirivale 🙈🙈
Žao mi je zbog tvoj prethodnog iskustva i želim ti sve najbolje da sve bude ok sada 🙏❤️
Nada meni su samo pomagale cariban tablete namjenjene za trudnice i mučninu, od tih prirodnih preporuka nista nažalost.
Jutro cure.
Laurelneki dan sam imala sličnu situaciju, beta dosta niža, na U.Z se nista nije vidjelo 5+1, ni GV ni ništa. Odem dan kasnije na hitnu i dr odmah vidi na UZ gestacijsku u maternici, a isto me tako probadalo u jajnicima, pa sam umislila sve moguce simptome. Isto čekam pregled u srijedu nestrpljivo. Probaj bar negdje odraditi betu da vidiš da li se dupla ili bar na hitnu prije toga pregleda 8.1. Pokušaj se opustiti iako znam da je teško, i mene su cure ovde tjesile i smirivale 🙈🙈
Žao mi je zbog tvoj prethodnog iskustva i želim ti sve najbolje da sve bude ok sada 🙏❤️
Nadameni su samo pomagale cariban tablete namjenjene za trudnice i mučninu, od tih prirodnih preporuka nista nažalost.
Morat ću probati jer stvarno ništa ne pomaže. Da li su te tablete na recept ili? Trebam ih što prije nabaviti. Prošlu trudnoću sam muku mučila prva 3 mjeseca, ali nisam uzimala nikakve tablete.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Laurell dobrodošla i nadam se da će ovaj put biti sve u redu 🤗🍀 mene su oba jajnika znala probadati tamo negdje do 7-8tt (a radi se o MPO trudnoći), na uzv sam rekla da mi ih pogleda i bilo je sve okej s oba. Čini mi se da je sve normalno u trudnoći, osim jakih bolova i krvarenja, koji mogu upućivati na nešto. Na uzv-u će ti moći vidjeti nešto ako je beta preko 1000. Znam da je teško, ali pokušaj se opustiti do prvog uzv-a. Sretno ❤️
Hvalaaa🙏🏼🤞🏽
Znam to za uzv i betu.. mislim se čak možda dan ranije pregleda izvaditi betu cisto da sam pripremljena hoće li ičeg biti 🤣 .
Sto se jajnika tiče osjećam bas puno vise lijevi, kao da mi je neka cista na njemu ne znam. I ovisi o položaju u kojem sam.
Desni malo ne toliko, a možda zato jer mi je ta strana bez jajovoda pa i ne osjećam vise ništa 🫣
Ajme Laurell, kako me razveselilo vidjeti te ovdje! ❤️🥳
Ja koliko znam svakakva su razna probadanja i osjeti mogući, makar te apsolutno razumijem da ti je to posebno stresno s obzirom na vanmaterničnu. Ja osobno nisam imala takva probadanja ni u svojoj vanmaterničnoj, tako da je sve to opet jako individualno. I to čekanje pregleda za potvrdu lokacije mi je ovaj put bilo baš baš stresno, mislim da baš taj specifični strah razumiju samo oni koji su nažalost prošli isto. 🫂 A opet, većina nas ovdje ima neke svoje strahove, veće ili manje.
Držim ti fige da nekako što bolje izguraš ove sad dane čekanja, i veselim se da se javiš s dobrim vijestima u četvrtak <3
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Jutro cure.
Laurelneki dan sam imala sličnu situaciju, beta dosta niža, na U.Z se nista nije vidjelo 5+1, ni GV ni ništa. Odem dan kasnije na hitnu i dr odmah vidi na UZ gestacijsku u maternici, a isto me tako probadalo u jajnicima, pa sam umislila sve moguce simptome. Isto čekam pregled u srijedu nestrpljivo. Probaj bar negdje odraditi betu da vidiš da li se dupla ili bar na hitnu prije toga pregleda 8.1. Pokušaj se opustiti iako znam da je teško, i mene su cure ovde tjesile i smirivale 🙈🙈
Nadameni su samo pomagale cariban tablete namjenjene za trudnice i mučninu, od tih prirodnih preporuka nista nažalost.
Morat ću probati jer stvarno ništa ne pomaže. Da li su te tablete na recept ili? Trebam ih što prije nabaviti. Prošlu trudnoću sam muku mučila prva 3 mjeseca, ali nisam uzimala nikakve tablete.
Ja živim u De, ali predpostavljam da ih ima i u Hr. Ovde ja na recept, ali mogu se i ovako kupiti.
Jutro cure.
Ja živim u De, ali predpostavljam da ih ima i u Hr. Ovde ja na recept, ali mogu se i ovako kupiti.
Ok, budem vidjela. Hvala 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ćao , nisam baš sve pohvatala ali nove cure dobrodošle ❤
Došla sam vas samo pozdravit , nadam se da ste dobro i čujemo se poslije Božića. Lijepo se napapajte 😋
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Cureee hvala vam puno na podršci 🩷🩷🩷 zato mi i je lakse ovdje s vama!!🤭
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji