Dalmatinka čitajući iskustva cura, u svakom slučaju se pred porod bacamo u akciju 😅🙈
Da inače je istina kao da sperma omekšava cerviks u to sve zato mi nismo inače prakticirali da to završi unutra nego van, tek te zadnje tjedne i stvarno ja sam isla u bolnicu jer sam počela lagano krvariti, ali rodila sam kroz 2 i pol sata tak da🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro curke 🤗
Boopsic sretan rođendan curki❤️ 🤗
ITM sretan rođendan ❤️🤗
Što se odnosa tiče, i mi imamo zabranu, davno je to bilo 🤣 I cini mi se da nećemo još dugo, predugo nam je trebalo za ovu mrvicu (5godina) i koliko treba nećemo.. a i kad dobijemo zeleno svjetlo, neznam baš dali ću se moć opustit🤣
Ja sam imala "aktivan" vikend, subotu ručak sa kumovima, pa na rođendan, ali nisam se dugo zadržala, jedva sat vremena, toliko sam bila umorna jer nisam spavala popodne da neznam, zato sam se jučer probudila kao da sam mamurna 😅 i prespavala skoro cijeli dan.. danas sam ko nova 🤗 nakon 13 sati sna i moram bit 😅
Sretno svima na pregledicima danas ❤️🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Dobro jutro cure!
Sretni ročkasi sa zakašnjenjem 🥰
Upravo sam gotova sa pregledom, sve je u redu, u 8.tjednu smo ❤️ srčeko kuca 🥰
Želim vam svima sretan i veseo ponedjeljak 😇
Dobro jutro cure!
Čestitam na super pregledu 😊
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Dobro jutro cure!
Bravo za super pregled 🤗❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Dalmatinka ma da, možda se kasnije opustimo i vjerojatno će i hormoni proraditi 🤭 a do tada imamo na raspolaganju ostale igrice 🙈 a s obzirom da nam je (sve skupa) trebalo dvije godine da dodjemo do ove mrve, ako treba bit ćemo i cijelo vrijeme bez odnosa samo da sve bude okej 🥰
M-P nadam se da će ti uskoro stići 🤞držim fige na najjače 🤞🍀
Sretno ako koja ima pregled danas ❤️ i započinje novo odbrojavanje do (produženog) vikenda 😅
Korni dosla mi je obavijest da moj uzorak krvi mora na ponovnu analizu pa da ce to trajati jos dodatnih 7 dana. Ne moram ponovno vadit krv jer su mozda oni ostetili uzorak prilikom testiranja, pa ce ponoviti, a ako su ostetili cijeli uzirak kod uzimanja ili transporta onda moram ponovno vadit krv. Vidim sa sam ja uzimala 8.12. A stiglo je u laboratorij 11.12. Znaci tj dana tocno. Samo sto ne znam hoce stici ovaj tj , djeluje mi malo dana. A ako ne dode mislim da ce tek u srijedu jer je vikend pa Bozic 🫠 cekamo i dalje 🥲
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
A što da vam ja kažem kad meni nema muža do otprilike 38.tjedna 🙈 pa ćemo vidjeti hahaha
Žene ima li nešto da izbjegavate jest u trudnoći ? I dali mate li neke posebne želje , ili neke kombinacije namirnica koje inače nebi jele skupa ? 😁
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Žene ima li nešto da izbjegavate jest u trudnoći ? I dali mate li neke posebne želje , ili neke kombinacije namirnica koje inače nebi jele skupa ? 😁
Sirovo, suhomesnato, polugotovo. To nekako izbjegavam iako sam se u subotu zaboravila pa sam se natukla tatarskog. 🤦🏼♀️
U trudnoci s malom su mi za mucnine jako pasale hladne jagode, taman im je bila sezona. Pojela valjda 10 kila. I dođem ja na pregled i pitam dr sta ne bi smjela jest, a ona krene: jagodeee… reko krasno. Sad kad sam se natrpala. 😂😂
Uglavnom ona je bila rekla jagode, sirovo, suhomesnato i izbjegavati domace meso.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Dobro jutro cure!
Bravooo! 🥰
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42