Gabby nadam se da se više neće ponavljati. Uspori malo tempo ovih par dana i onda laganini na GO, pa komplikacije. Hvala ti na preporuci za jastuk 🤗
doram da, to je mala beta da bi trudnoća vidjela na uzv, treba biti bar preko 1000. Držim fige da se za dva dana lijepo udupla i da sve bude okej 🤞🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Leptirko super se uduplala beta. Nek ti vrijeme do prvog uzv-a brzo prodje 🤗🍀
Faith ja sam uzela neki bw s top proizvoda za nekih 20ak eur i posluži svrsi, iako vjerujem da sigurno ima i boljih 🙂

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hvala vam na podrsci, muci me to jako jer prvi test je pokazo 17.12 blagu crticu poslije sam ih svaki dan radila i sve se bolje vidjelo sve do 23.12 svaki dan razlicite proizvodace ali me cudi jako da je tako mala beta a kao po kalendaru gledano to bi vec trebala bit trudnoca od 6 t jer sam zadnju menstraciju imala 17.11. Ali evo ne znam vise sta da mislim zbunjena sam ostaje samo u miru provest narednih 48 h i cekati da vidimo sta ce biti 🙏
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
Samo polako još ta 2 dana, nadam se da se neće više ponavljati 🤞 vidim da si spomenula Baby watcher, možeš mi reći koji imaš?
https://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-ultragel-za-ultrazvuk-250-ml-4578/
Ovaj sam uzela, meni odlican. Cujem otkucaje jos od 10. tjedna. Nekad treba strpljena i traziti ali bebica je jos mala i mice se puno. Sad je vec puno lakse i brze

👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Hvala vam na podrsci, muci me to jako jer prvi test je pokazo 17.12 blagu crticu poslije sam ih svaki dan radila i sve se bolje vidjelo sve do 23.12 svaki dan razlicite proizvodace ali me cudi jako da je tako mala beta a kao po kalendaru gledano to bi vec trebala bit trudnoca od 6 t jer sam zadnju menstraciju imala 17.11. Ali evo ne znam vise sta da mislim zbunjena sam ostaje samo u miru provest narednih 48 h i cekati da vidimo sta ce biti 🙏
Je li ti doktor dao ikakav komentar osim "trudnoće nema"? Dao neko objašnjenje zašto su po njegovom pozitivni testovi, a trudnoća se ne vidi? Je li isključio mogućnost vanmaternične trudnoće? Ja možda pušem i na hladno s obzirom na svoje iskustvo s vanmaterničnom, ali nekako mi se čini bolje barem isključiti tu opciju. Ako su ti školske ovulacije, onda bi se s cca 6tt zaista trebala vidjeti bar gestacijska vrećica, ali ako ti je kasnija ovulacija bila, tko zna, zaista su moguća i razna krvarenja u ranoj trudnoći.
Svakako držim fige da ti bude najbolji mogući scenarij! 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
laurelljesi ti obavila pregled? Kako je proslo? 🤞🏻❤️
Evo meee. U MATERNICI JE 😍🙏🏼. Vide se i gestacijska i zumanjcana na njegovo iznenađenje. Samo mi je gestacijska nešto veća (za 6ti tt, a ja sam po zadnjoj M 4+6 tek) ali kaže da je to zato jer mi je ranije O bila. Valjda je to zbog tog🫣 .
Joj divnooo, tako mi je drago! Taj trenutak olakšanja kad čuješ da je na pravom mjestu nakon vanmaternične... 😭❤️ Neka se sve samo tako nastavi!
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Mene spavanje baš muči zadnjih tjedan dana, nikako se namjestit i zadnje dvije noći stavljam neki jastučić pod trbuh 🙈 jel ima koja preporuku za onaj trudnički jastuk? Razmišljam o njemu, ali ne znam hoće li mi odgovarati 🤷
Cure sretno na pregledima ❤️
Ja sam i u prvoj i u ovoj trudnoći uzela trudnički jastuk/jastuk za dojenje od Malog anđela, i bio mi je skroz dobar. On je među većima na tržištu, tako da ovisi koliko si ti visoka/velika, koliko prostora imate u krevetu i sl., ali meni paše da je veći.
Sad kad sam ga počela koristiti u ovoj trudnoći (dosta rano, već prije par tjedana) na prvu kao da mi je bio prevelik, ali sad mi bome opet skroz paše. :D
Imam osjećaj da mi je zadnjih dana trbuh baš narastao, ako se skroz opustim mislim da mogu proći i za 6-7 mjeseci trudnoće 😂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Mene malo podsjeća na moju biokemijsku trudnoću. Isto tako test pozitivan, ali blaga crtica. Nekoliko drugih jače nego taj prvi. Sa nekih 6+5 prokrvarila da bi mi isto rekli nema trudnoće. Taj dan prije odlaska u bolnicu napravim test i on negativan. Beta je bila čak niža od 100. 😔
Iskreno se nadam da će tvoja beta biti odlična za dva dana! Držim fige da ishod bude pozitivan. 🙏🏻

'21. 💙
'24. 💛
Perpetua moj doktor me nije gledao jos kod njega sam narucena 02.01. Danas sam osla na hitni ginekoloski prijem pregledao me je prvo doktor s onim "spahtlama" kao da vidi jel ima svjeze krvi, nije bilo nista, a zatim na uzv druga doktorica i ona je samo rekla da ona tu ne vidi nikakvu trudnocu, a nije ni odbila mogucnost vanmaternicne ja sam bila van sebe kad mi je rekla da ne vidi nista uopce. Da po njoj tu nema nikakce trudnoce a gledala je bas dosta. Zatim su me opet drugi doktori uputili na betu i eto beta je ispala kakva je i ponavljam za 48 h. A kod svog doktora cu otici svakako 02.01 kako je dogovoreno i prije svega.
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
Pozdrav žene, iz prvog postupka u Pragu na moje veliko iznenađenje ukazao se plusić jako brzo🥰 Druga beta danas je bila 1428. Po menstruaciji to je 4 tj i 1 dan, ali je ovulacija(aspiracija) bila 5 dana ranije no inace. Veselim se s vama družiti i pratiti🥰💗
Dora mislim da je to jako mala beta za vidjeti išta,treba biti preko 1000 da bi se nesto vidjelo. Implantacija se mogla desiti kasnije i sad je najbitnije da se smiriš. I samo ću reći da ima svakakvih doktora, bez empatije i uopće znanja o nećemu.

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji