Sreca hvala ti 🤗 krenule su rano, ali su bile slabe, odnosno podnošljive, i ni jednom nisam povratila. U 9tt su se nekako povukle, i od tada mi npr.budu dva dana, pa dan dva ništa i tako. S tim da kad se baš najedem kao prasica, onda mi je baš muka 🙈😅
Kad vidim kako se ovdje neke cure muče s mučninama i povracanjem, moram priznati da mi je drago da su meni ovakve 🙈Korni,naravno da je bolje , super.
Uglavnom, nemoj se brinuti jer ih nemaš ili zato jer su slabe. Sve smo drukcije i svaka trudnoća je za sebe. Opusti se i nek ti brzo prodje vrijeme do prvog uzv ❤️
Hvala ti, ja se nadam da cu izdrzati do Petka. Da necu ranije otici.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Volela bih sa znam koliko sam tacno i trudna jer ubacili su mi 5 dnevni embrij 26 dana ciklusa sto bi znacilo da je O bila 21 dana sto znaci da mi je razlika bar 5 dana- kasnim toliko i ne znam sta me ceka pa da resim tu dilemu.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Ja sam u ogromnom zaostatku, sve sam pročitala, ali neću se ni truditi sve komentirati jer ću više od pola zaboraviti 🤦♀️😅
Uglavnom, vidim da imamo puno novih trudnica ❤️ Dobro nam došle i da se lijepo družimo do kraja trudnoće 🥰
Bilo je i nekih dobrih pregleda, za to mi je posebno drago 🥰❤️🎉
Mi smo jučer proslavili kćerin rođendan, ali danas joj je zapravo 🥰 Tako da se odjavljujem i nadam se biti malo aktivnija na forumu od ponedjeljka 😅 U srijedu mi je pregled i nadam se možda da ćemo saznati spol druge bebe iako sam svjesna da su nam male šanse za to 😅
Uživajte u vikendu 🎉❤️
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Ja sam u ogromnom zaostatku, sve sam pročitala, ali neću se ni truditi sve komentirati jer ću više od pola zaboraviti 🤦♀️😅
Uglavnom, vidim da imamo puno novih trudnica ❤️ Dobro nam došle i da se lijepo družimo do kraja trudnoće 🥰
Bilo je i nekih dobrih pregleda, za to mi je posebno drago 🥰❤️🎉
Mi smo jučer proslavili kćerin rođendan, ali danas joj je zapravo 🥰 Tako da se odjavljujem i nadam se biti malo aktivnija na forumu od ponedjeljka 😅 U srijedu mi je pregled i nadam se možda da ćemo saznati spol druge bebe iako sam svjesna da su nam male šanse za to 😅
Uživajte u vikendu 🎉❤️
Sretan ročkas kčerki 😊🥰🥳🥳🥳🥳
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Mame jel ovo pozitivan test ?
https://ibb.co/nzHZpk4
Kasni 3dana menga
Jutros uraden i ocitano u vremenskom roku
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Dobrodošle nove cure... Sretne i uredne trudnoće vam želim 🤞😊
Bopsich, tvoja kćer i ja slavimo na isti dan... Sretan joj rođendan! 🎂
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Sreca početno uvijek računaju od zadnje M, ali mislim da onda korigiraju s obzirom da je O bila kasnije. Meni je transfer bio na 21dc (što je bilo 6dpo) i tjedni i dani mi odgovaraju po zadnjoj M. Brzo će petak 🤞🍀
Bopsich sretan rođendan kćeri 🥳🎂 uživajte ❤️
ITM sretan ti ročkas 🥳🎂
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sretan rođenadan ITM!! 🥳🥳🥰
bopsich, neka je i curetku najsretniji na svijetu!! 🥳❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Mame jel ovo pozitivan test ?
https://ibb.co/nzHZpk4
Kasni 3dana menga
Jutros uraden i ocitano u vremenskom roku
Izgleda mi kao evaporacijska. A i malo je slaba za 3 dana kasnjenja, ali sve je moguce. Probaj ponoviti sutra ujutro s trakicom pa javi. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Dobro večer cure.
Hvala vam na dobrodošlici i čestitke svim curama na urednim pregledima. Suosjecam sa vama koje imate tegobe posebno, mucninu i povraćanje. Za sada toga nema kod mene, ali u prošle dvije trudnoće mi je to bio haos. Jedva sam izgurala prvo tromjesečje. Jedino što mi je pomagalo da uopste funkcionisem su Cariban tablete, nemjenjene za trudnice.
Da li neka od vas ima pritisak u lumbalnom dijelu kicme ono kao pred menstruaciju? Kod mene za sada jedino to, i sutra ocekujem da se mrvica jasnije vidi na U.Z u 11 h.
❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji