Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zeka123
    18. Prosinac 2023. 20:26

Sreca3

zeka123

Sreca3

Sreca3

zeka123

Sreca3

Sreca3

zeka123

Sreca3

zeka123

Sreca3 ako smijem pitati odakle si ? 😊

Zagreb, ali rodom Beograd🥰

Kod mene obrnuto. Rodom iz Zagreba a ovdje su udala 😁😂😊 !! Nadam se da ti je lijepo kod nas u Zagrebu ❤…meni je ovdje fantastično 🙈

🤣….jeste …. super je. Zadovoljna. Ali uskiro cemo opet biti malo vise u Beogradu. Inace moj suprug iz Dubrovnika.

Cekaj, ti si u Beogradu?

Jesam da 😂😂🙈

Top!

Ako bude sve ok planiram roditi u Beogradu.

Ja sam se odlučila za porodiliše OB MediGroup.
    Ne znam , nekako želim imati potpuno povjerenje u sve ljude koji budu okruženi oko mene i da sam u nekoj lijepo , opuštenoj atmosferi.

Nisam baš popratila sve od početak. Ovo ti je prva beba ili ?

Jeste, prva,planiram istu bolnicu,( ne verujem) koliko si T?

Ja sam ti sad 7+5 a ti ? 😁

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

zeka123
    18. Prosinac 2023. 20:27

doram

Dobro večer svima !
    Evo i mene na forumu nakon dugoooo vremena, dvije godine pokušavanja i rada na trudnoći te jedna neuspješna. Jučer ujutro i danas ujutro radila tt i eto crtice🤭🤭, danas mi je 32. Dan ciklusa lijepo se vidi. Zvala doktora prvi pregled stavio 02.01.2024. Propisao dupahstone (zbog ranijeg slucaja gubitka) i folnu.
    Nisam preevise entuzijastična jer imam traume od prve neuspješne trudnoće ali se nadam da je ovaj put moj i da će sve sada ipak biti u redu.
    Dodala bi slike testa ali ne znam kako se to ovdje dodaje 🫣
    Svima želim lijepu ugodnu i sretnu trudnoću te da bebe budu zdrave i vitalne. Čitam i pratim te javljam situaciju 🤭

Čestitke na pozitivnom testu.
    Držim fige da sve bude u najboljem redu. Želim ti školsku trudnoću 🥰

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Mareeeee3112
    18. Prosinac 2023. 20:38

doram

Dobro večer svima !
    Evo i mene na forumu nakon dugoooo vremena, dvije godine pokušavanja i rada na trudnoći te jedna neuspješna. Jučer ujutro i danas ujutro radila tt i eto crtice🤭🤭, danas mi je 32. Dan ciklusa lijepo se vidi. Zvala doktora prvi pregled stavio 02.01.2024. Propisao dupahstone (zbog ranijeg slucaja gubitka) i folnu.
    Nisam preevise entuzijastična jer imam traume od prve neuspješne trudnoće ali se nadam da je ovaj put moj i da će sve sada ipak biti u redu.
    Svima želim lijepu ugodnu i sretnu trudnoću te da bebe budu zdrave i vitalne. Čitam i pratim te javljam situaciju 🤭

Ukucaj na google photo to phorum ubaci sliku i kppiraj link ovdje...i cestitan😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• dasii
    18. Prosinac 2023. 20:46

zeka123

doram

Dobro večer svima !

Hvalaa puno !! Također svee najljepše i najbolje 🤰♥️
    Samo da čujem srčeko i da me malo sreća prati da ovo bude trudnoća kakva mora biti. Bog me je baš iznenadio sad pred Božić nije mi mogao biti ljepši poklon,  samo neka tako i ostane. 
    Kako se vi cure osjećate imate li mučnine? Smeta li Vam što?? 

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌

zeka123
    18. Prosinac 2023. 20:48

doram

zeka123

doram

Dobro večer svima !

Samo da čujem srčeko i da me malo sreća prati da ovo bude trudnoća kakva mora biti. Bog me je baš iznenadio sad pred Božić nije mi mogao biti ljepši poklon, samo neka tako i ostane.

Meni se zgadila kava i cigarete ( hvala bogu ) , smrdi mi  meso ponekad 😂 ! Mučnine imam tu i tamo. Dosta se smanjilo 😊 ! A ti ?

• dasii
    18. Prosinac 2023. 21:00

zeka123

doram

zeka123

doram

Dobro večer svima !

Samo da čujem srčeko i da me malo sreća prati da ovo bude trudnoća kakva mora biti. Bog me je baš iznenadio sad pred Božić nije mi mogao biti ljepši poklon, samo neka tako i ostane.

Meni se zgadila kava i cigarete ( hvala bogu ) , smrdi mi meso ponekad 😂 ! Mučnine imam tu i tamo. Dosta se smanjilo 😊 ! A ti ?

Mučnine malo, nisam ni prvi put imala nešto. Općenito nisam sklona povraćanju, u zivotu ako sam 2-3 puta povratila ikada. Grudi me bole, tvrde su. I za sad mi samo mirisi smetaju. Otvaram po ovoj zimi prozore ko luda stalno mi nesto smrdi haha ii zivcana sam, prosli tjedan sam mislila da trebam dobiti M  pa sam ispade bijesa pripisala nadolazecoj M ali ovo je ipak hard core. Sve mi smeta 🫣 

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌

zeka123
    18. Prosinac 2023. 21:15

Doram ja sam u prve dvije trudnoće bila ko zombi. Dušu sam ostavila u wcu.
    Sad toga nema.
    I što se tiče grudi nisu mi nešto baš osjetljive ali zato se znojim ko luda ! Hormoni rade svoje.

Sreca3
    18. Prosinac 2023. 22:32

zeka123

Sreca3

zeka123

Sreca3

Sreca3

zeka123

Sreca3

Sreca3

zeka123

Sreca3

zeka123

Sreca3 ako smijem pitati odakle si ? 😊

Zagreb, ali rodom Beograd🥰

Kod mene obrnuto. Rodom iz Zagreba a ovdje su udala 😁😂😊 !! Nadam se da ti je lijepo kod nas u Zagrebu ❤…meni je ovdje fantastično 🙈

🤣….jeste …. super je. Zadovoljna. Ali uskiro cemo opet biti malo vise u Beogradu. Inace moj suprug iz Dubrovnika.

Cekaj, ti si u Beogradu?

Jesam da 😂😂🙈

Top!

Ako bude sve ok planiram roditi u Beogradu.

Ja sam se odlučila za porodiliše OB MediGroup.
    Ne znam , nekako želim imati potpuno povjerenje u sve ljude koji budu okruženi oko mene i da sam u nekoj lijepo , opuštenoj atmosferi.

Nisam baš popratila sve od početak. Ovo ti je prva beba ili ?

Jeste, prva,planiram istu bolnicu,( ne verujem) koliko si T?

Ja sam ti sad 7+5 a ti ? 😁

6+4

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• mala6
    18. Prosinac 2023. 23:39

Ka prvo cestitke svim novim clanicama (malo sam priletila povijest,ali pileci mozak ne pamti nista) i cestitke ma dobrim pregledima 😍

Ja san danas obavila svoj. Promijenjen mi je termin na 22.07. Jer se beba super razvija ali po razvoju je tjedan mlađa. Danas sam cak uspila viti kako se formiraju rucice,glavica 🥰🥰 srce tuce tuta forca (ako bude na mene,tuci ce jos jace). Mucnine su mi naravno tu,ali ne mogu povratiti sto je cudno za mene jer ja to ka dobar dan i inace. Ali ok,izgurat cu nekako,samo sto san se vec par puta prizderala doslovno pa cemo to morati paziti 😆

Hellobaby
    19. Prosinac 2023. 07:32

Jutro cure! 
    Čestitam svima na dobrim pregledima!
    Mommyof3 bit će to sve ok, ne brini ❤ 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.