Sreca3 ako smijem pitati odakle si ? 😊
Zagreb, ali rodom Beograd🥰
Kod mene obrnuto. Rodom iz Zagreba a ovdje su udala 😁😂😊 !! Nadam se da ti je lijepo kod nas u Zagrebu ❤…meni je ovdje fantastično 🙈
🤣….jeste …. super je. Zadovoljna. Ali uskiro cemo opet biti malo vise u Beogradu. Inace moj suprug iz Dubrovnika.
Cekaj, ti si u Beogradu?
Jesam da 😂😂🙈
Top!
Ako bude sve ok planiram roditi u Beogradu.
Ja sam se odlučila za porodiliše OB MediGroup.
Ne znam , nekako želim imati potpuno povjerenje u sve ljude koji budu okruženi oko mene i da sam u nekoj lijepo , opuštenoj atmosferi.
Nisam baš popratila sve od početak. Ovo ti je prva beba ili ?
Jeste, prva,planiram istu bolnicu,( ne verujem) koliko si T?
Ja sam ti sad 7+5 a ti ? 😁
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Dobro večer svima !
Evo i mene na forumu nakon dugoooo vremena, dvije godine pokušavanja i rada na trudnoći te jedna neuspješna. Jučer ujutro i danas ujutro radila tt i eto crtice🤭🤭, danas mi je 32. Dan ciklusa lijepo se vidi. Zvala doktora prvi pregled stavio 02.01.2024. Propisao dupahstone (zbog ranijeg slucaja gubitka) i folnu.
Nisam preevise entuzijastična jer imam traume od prve neuspješne trudnoće ali se nadam da je ovaj put moj i da će sve sada ipak biti u redu.
Dodala bi slike testa ali ne znam kako se to ovdje dodaje 🫣
Svima želim lijepu ugodnu i sretnu trudnoću te da bebe budu zdrave i vitalne. Čitam i pratim te javljam situaciju 🤭
Čestitke na pozitivnom testu.
Držim fige da sve bude u najboljem redu. Želim ti školsku trudnoću 🥰
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Dobro večer svima !
Evo i mene na forumu nakon dugoooo vremena, dvije godine pokušavanja i rada na trudnoći te jedna neuspješna. Jučer ujutro i danas ujutro radila tt i eto crtice🤭🤭, danas mi je 32. Dan ciklusa lijepo se vidi. Zvala doktora prvi pregled stavio 02.01.2024. Propisao dupahstone (zbog ranijeg slucaja gubitka) i folnu.
Nisam preevise entuzijastična jer imam traume od prve neuspješne trudnoće ali se nadam da je ovaj put moj i da će sve sada ipak biti u redu.
Svima želim lijepu ugodnu i sretnu trudnoću te da bebe budu zdrave i vitalne. Čitam i pratim te javljam situaciju 🤭
Ukucaj na google photo to phorum ubaci sliku i kppiraj link ovdje...i cestitan😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Dobro večer svima !
Hvalaa puno !! Također svee najljepše i najbolje 🤰♥️
Samo da čujem srčeko i da me malo sreća prati da ovo bude trudnoća kakva mora biti. Bog me je baš iznenadio sad pred Božić nije mi mogao biti ljepši poklon, samo neka tako i ostane.
Kako se vi cure osjećate imate li mučnine? Smeta li Vam što??
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
Dobro večer svima !
Samo da čujem srčeko i da me malo sreća prati da ovo bude trudnoća kakva mora biti. Bog me je baš iznenadio sad pred Božić nije mi mogao biti ljepši poklon, samo neka tako i ostane.
Meni se zgadila kava i cigarete ( hvala bogu ) , smrdi mi meso ponekad 😂 ! Mučnine imam tu i tamo. Dosta se smanjilo 😊 ! A ti ?
Dobro večer svima !
Meni se zgadila kava i cigarete ( hvala bogu ) , smrdi mi meso ponekad 😂 ! Mučnine imam tu i tamo. Dosta se smanjilo 😊 ! A ti ?
Mučnine malo, nisam ni prvi put imala nešto. Općenito nisam sklona povraćanju, u zivotu ako sam 2-3 puta povratila ikada. Grudi me bole, tvrde su. I za sad mi samo mirisi smetaju. Otvaram po ovoj zimi prozore ko luda stalno mi nesto smrdi haha ii zivcana sam, prosli tjedan sam mislila da trebam dobiti M pa sam ispade bijesa pripisala nadolazecoj M ali ovo je ipak hard core. Sve mi smeta 🫣
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
Doram ja sam u prve dvije trudnoće bila ko zombi. Dušu sam ostavila u wcu.
Sad toga nema.
I što se tiče grudi nisu mi nešto baš osjetljive ali zato se znojim ko luda ! Hormoni rade svoje.
Sreca3 ako smijem pitati odakle si ? 😊
Zagreb, ali rodom Beograd🥰
Kod mene obrnuto. Rodom iz Zagreba a ovdje su udala 😁😂😊 !! Nadam se da ti je lijepo kod nas u Zagrebu ❤…meni je ovdje fantastično 🙈
🤣….jeste …. super je. Zadovoljna. Ali uskiro cemo opet biti malo vise u Beogradu. Inace moj suprug iz Dubrovnika.
Cekaj, ti si u Beogradu?
Jesam da 😂😂🙈
Top!
Ako bude sve ok planiram roditi u Beogradu.
Ja sam se odlučila za porodiliše OB MediGroup.
Ne znam , nekako želim imati potpuno povjerenje u sve ljude koji budu okruženi oko mene i da sam u nekoj lijepo , opuštenoj atmosferi.
Nisam baš popratila sve od početak. Ovo ti je prva beba ili ?
Jeste, prva,planiram istu bolnicu,( ne verujem) koliko si T?
Ja sam ti sad 7+5 a ti ? 😁
6+4
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Ka prvo cestitke svim novim clanicama (malo sam priletila povijest,ali pileci mozak ne pamti nista) i cestitke ma dobrim pregledima 😍
Ja san danas obavila svoj. Promijenjen mi je termin na 22.07. Jer se beba super razvija ali po razvoju je tjedan mlađa. Danas sam cak uspila viti kako se formiraju rucice,glavica 🥰🥰 srce tuce tuta forca (ako bude na mene,tuci ce jos jace). Mucnine su mi naravno tu,ali ne mogu povratiti sto je cudno za mene jer ja to ka dobar dan i inace. Ali ok,izgurat cu nekako,samo sto san se vec par puta prizderala doslovno pa cemo to morati paziti 😆
Jutro cure!
Čestitam svima na dobrim pregledima!
Mommyof3 bit će to sve ok, ne brini ❤
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Sortiraj odgovore
Najstariji