Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ElisaDay
    02. Siječanj 2024. 20:39

Jel ima tko problema s portalom zdravlje? Jutros mi je gin.poslao doznaku na CEZIH (na komplikacijama sam od 1.1.) i sad bi to trebalo biti vidljivo na portalu, ali nema. 

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

• Srceko23
    02. Siječanj 2024. 20:44

Cure, da li koja ima bolove u donjem dijelu leda? U 11.sam tjednu pa me zanima jel to normalno?

• Mommyof3
    02. Siječanj 2024. 20:54

Bebade žao mi je jako. Drži se🫂

Npelica čestitam na dobrom nalazu i malenoj 💝

zeka123
    02. Siječanj 2024. 21:05

Haru hvala draga na odgovoru. Meni prošlo kroz glavu da nije upala mjehura 😅...paranoje !! 

NPelica čestitam na curki 🌻
    Bebade žao mi je , drži se !!
    Cure kako ste ?! Kako provodite večer ? 🥰

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

laurell
    02. Siječanj 2024. 21:15

Elisa meni često znaju nalazi i uputnice kasniti na portalu, pa možda je do toga.. možda budu sutra vidljive. 
    Zeka123 ja evo baš se mužu žalim danas me bas crpi ovo malo bice u meni🫣 nemam snage u sebi ni trunke. za ništa sam. samo bi ležala na kauču 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• LauraUna327
    02. Siječanj 2024. 21:23

Ne sjećam se to je preporučio onaj baby watcher s top proizvoda, ali ugl uzela sam ga. Danas stigao. 
    Isprobala sam ga i malo me zbunilo. Znači tamo gdje sam pretpostavila da je beba očita oko 120 i iznad otkucaja i onda budu one tri crtice (kao nestane). Ne znam jel ga dobro koristim. Pa ako imate neki tips...
    Ja si nekako mislim da mi je možda rano pa zato nestaju...
    I da jel koristite neki gel, kremu ... Kad slušate? 
    Još jedno pitanje ... Imate li za preporučiti neku knjigu o trudnoći? 
    Ja sam uzela Što očekivati u trudnoći.. ali moram priznati da mi je malo fali informacija iako ima dosta.. 

It's a girl 💕

laurell
    02. Siječanj 2024. 21:53

E i da, pitanje-jel spavate na boku ili ima vas sto još spavate na drobu? jel se to uopće smije? 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

korni
    02. Siječanj 2024. 21:54

LauraUna327

Ne sjećam se to je preporučio onaj baby watcher s top proizvoda, ali ugl uzela sam ga. Danas stigao.
    Isprobala sam ga i malo me zbunilo. Znači tamo gdje sam pretpostavila da je beba očita oko 120 i iznad otkucaja i onda budu one tri crtice (kao nestane). Ne znam jel ga dobro koristim. Pa ako imate neki tips…
    Ja si nekako mislim da mi je možda rano pa zato nestaju…
    I da jel koristite neki gel, kremu … Kad slušate?
    Još jedno pitanje … Imate li za preporučiti neku knjigu o trudnoći?
    Ja sam uzela Što očekivati u trudnoći.. ali moram priznati da mi je malo fali informacija iako ima dosta..

Ja isto imam taj bw. Prije korištenja stavim gel za uzv (bio je oko euro i pol u ljekarni), i onda ga tek uključim. Nisam sigurna na koje tri crtice misliš, s desne strane je oznaka (punjenja) za bateriju, a s lijeve strane je glasnoća. Ako ti se bw zagasi nakon pola min - min, moguće da su ti baterije stare. Tako je bilo meni (valjda su doma dugo stajale) pa sam uzela nove i od tada lijepo radi. Gore lijevo će ti i treptati srce kad uloviš, a poslije ćeš i čuti 🥰 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

katy_kaya
    02. Siječanj 2024. 21:59

laurell

E i da, pitanje-jel spavate na boku ili ima vas sto još spavate na drobu? jel se to uopće smije?

Ja znam jos zaspati na trbuhu. Znalo mi je zasmetati, ali za sad mi uglavnom jos odgovara. 

korni
    02. Siječanj 2024. 22:03

laurell

Ja spavam na boku od samog početka (rekli su mi da ću se lakše priviknuti ako odmah krenem s bokom). Mislim da smiješ na trbuhu, samo će ti s vremenom kad trbuh počne rasti biti malo nezgodno i onda uopće više nećeš moći 🙂

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI