Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mushi
    16. Prosinac 2023. 20:56

Nisam se stigla javiti nakon pregleda u četvrtak. Sve je uredu, trudnoća odgovara tjednima. Vadila sam krv 2 dana prije pregleda pa je doktorica odmah mogla pogledati nalaz i budući da je sve uredno naručila me idući puta 17.1.
    Ovaj puta sam sretna zbog glukoze koja je bila 4.6, a u prošloj trudnoći sam imala 5.9 zbog toga što sam jedno dva dana prije vađenja krvi jela tjesteninu😅
    Trenutno mi starija kćer ima vodene kozice, a mlađa proljev tako da imam pune ruke posla.
    S obzirom da sam se tek vratila na posao početkom 11. mjeseca sad osjećam laganu nervozu jer ću morati reći da sam opet trudna. Radim u maloj privatnoj firmi i znam da šefica računa na mene prilikom dogovaranja poslova pa će joj se sad poremetiti planovi. Zato sad ne bih dugo čekala da kažem pa neka zna na čemu je

34👩‍❤️‍👨35 👨‍👩‍👧‍👧
    💝 7/2020
    💝 11/2022
    🤍 7/2024

• Hulala18
    17. Prosinac 2023. 06:29

Jutro svima,
    Danas nam je okruglo 9 nedelja i zvanično je proletio oko 5 nedelja od kad znam da sam trudna. Iskreno, kao da je 5 dana, kad skontam, pa se nadam da će sve tako brzo da proleti, jer je meni i dalje koma kad skontam gdje jul 🤣
    Pozdrav novim članicama, uredne trudnoće želim.
    Meni su se mučnine malo smanjile, to jest kontrolisem ih tako što ne jedem ništa jako, mesno i mliječno. I skontala sam da mi slatko pomaže, a nije mi se tražilo i nisam ga jela, a veliki slatkoljubac inače. Sad kad sebi navučem gestacijski sa ovim 😵‍💫🤣

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

korni
    17. Prosinac 2023. 07:28

Mushi čestitam na dobrom pregledu 🙂
    Hulala odbrojavamo dan po dan i prođe na kraju vrijeme brzo 😁nadam se da će ti se mučnine skroz smanjiti, kao i ostalim curama 🤗 
    Ja sam jučer stavila zadnji progesteron ☺️ uživajte u danu cure 🫠

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

M-P
    17. Prosinac 2023. 08:02

Hulala18

Jutro svima,
    Danas nam je okruglo 9 nedelja i zvanično je proletio oko 5 nedelja od kad znam da sam trudna. Iskreno, kao da je 5 dana, kad skontam, pa se nadam da će sve tako brzo da proleti, jer je meni i dalje koma kad skontam gdje jul 🤣
    Meni su se mučnine malo smanjile, to jest kontrolisem ih tako što ne jedem ništa jako, mesno i mliječno. I skontala sam da mi slatko pomaže, a nije mi se tražilo i nisam ga jela, a veliki slatkoljubac inače. Sad kad sebi navučem gestacijski sa ovim 😵‍💫🤣

Da.. meni vrijeme sporo bas prolazi jer znam da ima jos jako puno do 6. Mj.. a opet nekad kad stanem si pomislim, ajme vec je proslo 10 dana od zadnjeg pregleda al trebam cekat jos 14 i onda mi se cini daleko . sve ovisi kak gledam 😵‍💫🤣🤣 al proci ce i to sve brzo 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

zeka123
    17. Prosinac 2023. 08:12

Dobro jutro žene 😊 !

Ja uvijek u prvom tromjesečju vičem kako vrijeme ide sporo a onda ide ko ludo !! Barem meni 😊
    Ja vodim trudnoću privatno ali ovdje kod nas se ide na pregled svakih 6 tjedana , tako da ja imam fore 🥺..ali sam se sa suprugom dogovorila da ću ponekad i kod nekog drugog privatnika na uzv čisto da vidim da je sve dobro.

Uživajte u nedjelji 🥰

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

korni
    17. Prosinac 2023. 08:18

M-P

Hulala18

Jutro svima,

Da.. meni vrijeme sporo bas prolazi jer znam da ima jos jako puno do 6. Mj.. a opet nekad kad stanem si pomislim, ajme vec je proslo 10 dana od zadnjeg pregleda al trebam cekat jos 14 i onda mi se cini daleko . sve ovisi kak gledam 😵‍💫🤣🤣 al proci ce i to sve brzo

M-P mi je promaknulo ili ti nisu još stigli nalazi nifty-a? 

10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Sreca3
    17. Prosinac 2023. 08:36

korni

Mushi čestitam na dobrom pregledu 🙂
    Hulala odbrojavamo dan po dan i prođe na kraju vrijeme brzo 😁nadam se da će ti se mučnine skroz smanjiti, kao i ostalim curama 🤗
    Ja sam jučer stavila zadnji progesteron ☺️ uživajte u danu cure 🫠

Korni,verujrm da je dobar osećaj( što se tice progesterona) , da i dalje sve bude dobro.
    Jutro svima! Ja sam primetila da se ujutro osecam najbolje.

Korni,kada su  i da li su ti pocele mucnine uopste?
    Ja nemam nista, na vece samo malo muka ali nista strasno.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

korni
    17. Prosinac 2023. 08:46

Sreca hvala ti 🤗 krenule su rano, ali su bile slabe, odnosno podnošljive, i ni jednom nisam povratila. U 9tt su se nekako povukle, i od tada mi npr.budu dva dana, pa dan dva ništa i tako. S tim da kad se baš najedem kao prasica, onda mi je baš muka 🙈😅 
    Kad vidim kako se ovdje neke cure muče s mučninama i povracanjem, moram priznati da mi je drago da su meni ovakve 🙈

Sreca3
    17. Prosinac 2023. 08:49

korni

Sreca hvala ti 🤗 krenule su rano, ali su bile slabe, odnosno podnošljive, i ni jednom nisam povratila. U 9tt su se nekako povukle, i od tada mi npr.budu dva dana, pa dan dva ništa i tako. S tim da kad se baš najedem kao prasica, onda mi je baš muka 🙈😅
    Kad vidim kako se ovdje neke cure muče s mučninama i povracanjem, moram priznati da mi je drago da su meni ovakve 🙈

Korni,naravno da je bolje , super.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

korni
    17. Prosinac 2023. 08:52

Sreca3

korni

Korni,naravno da je bolje , super.

Uglavnom, nemoj se brinuti jer ih nemaš ili zato jer su slabe. Sve smo drukcije i svaka trudnoća je za sebe. Opusti se i nek ti brzo prodje vrijeme do prvog uzv ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.