Jutro cure🙂
Mushi čestitam na pregledu!
Bopsich sretan rođendan curki i tebi ITM također ❤❤
Odnosi- što je to 😅 mi imamo zabranu od početka, i neznam do kada..ali tako je bilo u prošloj trudnoći, pa sam znala.što me čeka
Nego, kako ste provele vikend?
Mama je imala u sub rođendan pa smo jučer bili kod mojih na ručku. Za tjedan dana je Božić i nakon njega ima moja najmanja curka rođendan 😀
12.mj nam je baš vesel 🙂🙂🙂
Sretno na pregledima danas ❤❤❤
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Lista pregleda:
mala6 - 18.12.
Bebade - 18.12.
Mommyof3 - 18.12.
marta96 - 19.12.
Mareeeee - 19.12.
plave_okice - 19.12.
dijana22 - 19.12.
katy_kaya - 20.12.
bopsich - 20.12.
betames12345 - 20.12.
Martina1931 - 20.12.
ITM - 21.12.
mamadrama22 - 21.12.
Hulala18 - 22.12.
Sreca3 - 22.12.
ElisaDay - 28.12.
Lela91 - 28.12.
purple13 - 28.12.
NPelica - 29.12.
Hellobaby - 3.1.
Perpetua - 4.1.
pistacija13 - 5.1.
mima95 - 5.1.
Dalmatinka_u_zg - 8.1.
bebade - 8.1.
M-P - 8.1.
korni - 8.1.
Eonaria - 8.1.
Melian - 8.1.
Haru - 10.1.
Freya - 10.1.
neverland - 12.1.
malaBubamara123 - 16.1.
Mushi - 17.1.
Dalmatinka_u_zg - 19.1.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Dalmatinka ma da, možda se kasnije opustimo i vjerojatno će i hormoni proraditi 🤭 a do tada imamo na raspolaganju ostale igrice 🙈 a s obzirom da nam je (sve skupa) trebalo dvije godine da dodjemo do ove mrve, ako treba bit ćemo i cijelo vrijeme bez odnosa samo da sve bude okej 🥰
M-P nadam se da će ti uskoro stići 🤞držim fige na najjače 🤞🍀
Sretno ako koja ima pregled danas ❤️ i započinje novo odbrojavanje do (produženog) vikenda 😅
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Dobro jutro i sretno svima na pregledima! 🥰
Ja se odjavljujem na nekoliko dana zbog poslovnog puta. Necu moci pratiti. Zadnjih par dana sam imala najodvratnije mucnine i sad ne znam kako ce proteci ovaj tjedan. S bozjom pomoci, drzite mi fige 🥲
Cure,kako vi stojite sa odnosima tijekom trudnoće?
Meni je prva trudnoća i baš se osjećam nesigurno i napeto oko toga, ne mogu se opustiti i nekako ih uglavnom izbjegavam🫣🫣
Meni je u prvoj trudnoći bila zabrana negdje do 9tt onda dalje ok kad je hematom nestao, ali je to bilo rijetko ful nego inače, tipa jednom tjedno tek toliko, sad je rekao da je sve ok da nemam nikakve zabrane, ali isto mi nije bas lagodno ove mjesece prve pa je to isto jednom do dva puta tjedno, nekad i rijeđe. Čekam pregled da vidimo stanje. Inače svako ima svoje mišljenje o tome, ali sad ako nema nikakvih problema bezveze je 9mj izbjegavati jer i doprinosi lakšem porodu i sve, ja sam umjesto te masaže međice od 35tt s mužem prakticirala svaki dan odnose uz dodatak kokosovog ulja stvarno nisam ni rezana ni pukla, ugodno s korisnim, je da sam imala trbuh ko kit, ali sve se može kad se hoće 🤣
Meni jedino žao da se ne mogu bas skroz opustiti i ograničim si poze i sve zbog tog straha
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Meni je prva trudnoća i baš se osjećam nesigurno i napeto oko toga, ne mogu se opustiti i nekako ih uglavnom izbjegavam🫣🫣
Meni je u prvoj trudnoći bila zabrana negdje do 9tt onda dalje ok kad je hematom nestao, ali je to bilo rijetko ful nego inače, tipa jednom tjedno tek toliko, sad je rekao da je sve ok da nemam nikakve zabrane, ali isto mi nije bas lagodno ove mjesece prve pa je to isto jednom do dva puta tjedno, nekad i rijeđe. Čekam pregled da vidimo stanje. Inače svako ima svoje mišljenje o tome, ali sad ako nema nikakvih problema bezveze je 9mj izbjegavati jer i doprinosi lakšem porodu i sve, ja sam umjesto te masaže međice od 35tt s mužem prakticirala svaki dan odnose uz dodatak kokosovog ulja stvarno nisam ni rezana ni pukla, ugodno s korisnim, je da sam imala trbuh ko kit, ali sve se može kad se hoće 🤣
Meni jedino žao da se ne mogu bas skroz opustiti i ograničim si poze i sve zbog tog straha
Uf svaka čast😀 ja mislim da ja pred kraj se necu moc pomaknut a kamoli imat odnose 😅 hvala ti sto si podijelila svoje iskustvo,bas mi znaci procitati razlicita iskustva i razmisljanja.
Ma svakako mislim da svatko treba raditi kako mu paše,naravno ovisno i o samoj trudnoci,a sigurno da nas strah u puno toga ogranicava,kao i u svemu u zivotu
Dobro jutro žene !
Kako ste ?
Hellobaby ako možeš mene dodati na listu za pregled ? 24.01 🙂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Jutrooo i dalje umornaaa i smrkava 🤣😆😆nikako da prehlada ode ..inhaliram i sve al nos ko od slona...svima sretno na pregledu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Uf svaka čast😀 ja mislim da ja pred kraj se necu moc pomaknut a kamoli imat odnose 😅 hvala ti sto si podijelila svoje iskustvo,bas mi znaci procitati razlicita iskustva i razmisljanja.
Ma svakako mislim da svatko treba raditi kako mu paše,naravno ovisno i o samoj trudnoci,a sigurno da nas strah u puno toga ogranicava,kao i u svemu u zivotu
Meni su odnosi pomogli u vezi poroda. Sigurna sam. Teško je malo pred kraj trudnoće zbog stomaka ali ležat na boku nije problem 😂...
Od 37.tjedna u svakoj trudnoći prakticiram dosta seksa ( doktor prvi put rekao 😆 ) ali ne samo zbog odnosa već i sperma omekšava cerviks. Tako da sam se ja od 37.tjedna počela otvarat malo po malo.
Prvi porod krenuo sam 39+2 , jedva stigla do bolnice. Došla otvorena 8 prsta. Rodila kroz pola sata. Imala 2 šava.
Drugi porod indukcija 39+4 zato što je moja mrva imala malo veću glavu 😅, došla otvorena 4 prsta.Rodila za 3 sata , nikakve razlike nisam imala prirodno i na dripu.
Ženice se često boje indukcije pa eto ja želim sa vama podjelit da je meni bilo dobro. Lijep porod.
Pošto si rekla da voliš čuti iskustva i razmišljanja. Sori na dugoj poruci 😊
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Dalmatinka čitajući iskustva cura, u svakom slučaju se pred porod bacamo u akciju 😅🙈
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji