Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dalmatinka_u_zg
    17. Prosinac 2023. 20:08

Cure,kako vi stojite sa odnosima tijekom trudnoće?
    Meni je prva trudnoća i baš se osjećam nesigurno i napeto oko toga, ne mogu se opustiti i nekako ih uglavnom izbjegavam🫣🫣

Lela91
    17. Prosinac 2023. 20:17

Dalmatinka_u_zg

Meni je prva trudnoća i baš se osjećam nesigurno i napeto oko toga, ne mogu se opustiti i nekako ih uglavnom izbjegavam🫣🫣

Meni zabranjeni jos uvijek zbog hematoma. Dakle nista vec mjesec dana. 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

zeka123
    17. Prosinac 2023. 20:31

Dalmatinka_u_zg

Mi prakticiramo ali onako laganije , bez nekih egzibicija. Naravno uz predhodno savjetovanje sa ginekologom. U svakoj trudnoći sam čekala zeleno svijetlo doktora. 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

zeka123
    17. Prosinac 2023. 20:33

Mommyof3

Dobro večer cure.
    Hvala vam na dobrodošlici i čestitke svim curama na urednim pregledima. Suosjecam sa vama koje imate tegobe posebno, mucninu i povraćanje. Za sada toga nema kod mene, ali u prošle dvije trudnoće mi je to bio haos. Jedva sam izgurala prvo tromjesečje. Jedino što mi je pomagalo da uopste funkcionisem su Cariban tablete, nemjenjene za trudnice.
    Da li neka od vas ima pritisak u lumbalnom dijelu kicme ono kao pred menstruaciju? Kod mene za sada jedino to, i sutra ocekujem da se mrvica jasnije vidi na U.Z u 11 h.
    ❤️

Sretno sutra na pregledu i javi kako je prošlo ❤

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

korni
    17. Prosinac 2023. 20:48

Dalmatinka nama su bili zabranjeni (od dana transfera) zbog koristenja progesterona. Jučer sam zadnji stavila, ali mislim da će odnosi još malo sačekati 🙈 U prvoj trudnoci (koja je završila missed ab) smo imali i baš mi bilo nelagodno, nikako se opustit i prepustit, tako da zasad ništa od odnosa. 😏

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Dalmatinka_u_zg
    17. Prosinac 2023. 21:10

korni

Dalmatinka nama su bili zabranjeni (od dana transfera) zbog koristenja progesterona. Jučer sam zadnji stavila, ali mislim da će odnosi još malo sačekati 🙈 U prvoj trudnoci (koja je završila missed ab) smo imali i baš mi bilo nelagodno, nikako se opustit i prepustit, tako da zasad ništa od odnosa. 😏

Da i nama su bili zabranjena prva tri mjeseca, također od transfera. Isto sam prestala sa progesteronom i zadnji put sam na pregledu pitala ginekologicu za odnose,rekla je da mozemo normalno imati odnose,ali da "baš ne visim s plafona" 🤣 lakse mi je kad cujem od vas da imate istih dilema. Vidjet cu kako cu se osjecat s vremenom,ali za sad sto manje 😅

Mareeeee3112
    17. Prosinac 2023. 21:38

Vecer cure ajme moram sve procitat mi smo danas ono bas chill i pokusavam si napraviti sve kaj mogu po kuci jer me ceka naporan tjedan...moj pregled je u utorak a sutra svima koji imaju pregledice zelim srecu 💛

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P
    17. Prosinac 2023. 21:55

Korni nisi propustila.. nije mi jos stiglo :( nadam se da ce ovaj tj, mislim bar bi trebalo. Iako mi je danas osmi dan ali posto sam radila u petak, 4 dana idu na vikende. Znam da su nekim nalazi dolazili i subotom, ali moji idu prvo doktorici pa me ona zove. Nije radila ovu subotu pa me nije ni mogla zvati i ako je doslo. Drzite palceve da dode sto prije. Vikend mi je prosao super i nisam bas razmisljala o tome, a sad me lagano opet hvata nervozica 🤭🤭
    .
    Bopsich sretan rockas curici❤️
    Itm i tebii sretan 🥳🥳🥳🥳💗

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• mala6
    18. Prosinac 2023. 00:20

keti91

Mame jel ovo pozitivan test ?
    https://ibb.co/nzHZpk4
    Kasni 3dana menga
    Jutros uraden i ocitano u vremenskom roku

https://ibb.co/pX0FWk0

Evo ovo je bia moj isto na treci dan kasnjenja,s tim da se na pocetku bas slabo vidilo. Sacekaj dan dva,pa ponovi. Meni je drugi test nakon tri dana itekako bia vidljiv

Dalmatinka_u_zg sto se tice odnosa,mi smo za sad imali jednom. Jednom ponajvise zbog mog povracanja 🙄
    Ali san prvo pitala ginekologa i posto mi je sve ok,reka mi je "trudna si,nisi bolesna" 🙂 
    Ali da mi ne predstavlja ugodu,tj da imam ikakvu nelagodu ili slično,nema sanse da bi bilo akcije 

• Hulala18
    18. Prosinac 2023. 05:31

Dalmatinka_u_zg

Ja nisam imala sa L čitavu trudnoću, niti planiram sada. I da nemam cervikalni polip gdje odnos može izazvati krvarenje, opet ne bih imala, ne znam, tako se osjećam sigurnije 😂 i obzirom da sam djelimično aseksualna osoba, tako mi je extra, odmorim se od toga i od obilne menstruacije, nije losa trudnoća u tom pogledu 😂 Samo mi žao muža, ali jbg, on ne zna šta je školska trudnoća, vjer misli da niko nema Bog zna koliko 🤣

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.