Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eonaria
    01. Siječanj 2024. 11:11

Sve najbolje u novoj godini! 🥰❣️

laurell
    01. Siječanj 2024. 11:29

Doram zao mi je 😫 želim ti puno snage i vratiti ćeš se ti lijepim temama ponovno 🤞🏽💜 isto nam javi na kraju kako se završilo 
    Ostale curke sretna vam svima 2024.ta, da ste žive i zdrave i da nam trudnoće prođu mirno i školski 🙏🏼🥰

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Sreca3
    01. Siječanj 2024. 11:36

Cure sretna Nova ❤️❤️❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Perpetua
    01. Siječanj 2024. 11:39

Sretna nova godina svima, želim nam svima što manje briga i muka, što više mira i radosti, i da maksimalno uživamo s novim članovima obitelji koji će nam se pridružiti ove godine! ❤️❤️❤️

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Haru
    01. Siječanj 2024. 11:46

Sretna Nova cure! Neka bude najbolja do sada! 🌟

'21. 💙
    '24. 💛

Perpetua
    01. Siječanj 2024. 11:56

Srceko23

Jutro cure! Zanima me kako svakodnevni mali stresovi mogu utjecati na bebu? Ima dana kad sam super, a ima i onih kad sam pod stresom pa to dodatno pogorsa razmisljanje hoce li to utjecati na dijete, hocu li radi toga prokrvatiti itd..

Ma svi smo pod stresovima, ovakvim ili onakvima, i iako je u jednu ruku dobro biti svjestan ako nam je previše i pokušati smanjiti neke stresove, stvarno nema koristi od pretjeranog opterećivanja time. Nisu bebe baš tako jako osjetljive, tj ipak tu ima raznih mehanizama zaštite od strane prirode. Rastu i razvijaju i rađaju se bebe i u (nažalost) strahovitim uvjetima, kamoli neće u ovim za većinu nas ipak srećom generalno mirnim i sigurnim uvjetima. 🤗

manu11

Mislim da ne, svi ih imamo vise ili manje 🤗
    Curke sta znate o SIDSu? Bas me strah toga 😭 naravno da planiram da beba spava na cvrstom madracu predvidjenom za nju bez icega u krevecu i u vreci za spavanje ali opet… toga me najvise strah od svega

S imanjem djece dođe puno raznih strahova, na nama je da naučimo se nekako nositi s njima i da povećavamo svoje kapacitete za to. 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

nada23
    01. Siječanj 2024. 15:45

Sretna Nova cure! 💖✨
    Neka nam svima donese sve najljepše 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Mommyof3
    01. Siječanj 2024. 16:37

Sretna vam Nova godina cure, želim vam sve najljepše! ❤️
    Doram žao mi je javi nam se svakako, nadam se na kraju ipak dobrim vijestima od tebe.🫂❤️

• Srceko23
    01. Siječanj 2024. 18:02

Kao prvo svima sretna Nova!❤️
    Zanima me radi cega se pojavljuje zelenkasti iscjedak? Nema ga puno, vecinom je bijelkast (cini mi se da se gljivice opet pojavljuju pa sam pocela koristit rojazol opet), ali ovaj zelenkasti se isto nekad malo pojavi. 

• plave_okice
    01. Siječanj 2024. 20:32

Sretna 2024. svima. 🥂
    Doram drži se. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI