Jutro! Svima zelim lijep i miran vikend🥰
Da li je kojoj poznat bol u stidnim kostima, ili kostima straznjice, nekako ne znam opisat, ali bol i pritisam u tim nekim kostima dole?
Ja ću se baviti na pravljenje ručka sada, a kad malca stavim na spavanje doći će mi mama u "ispomoć". Okušat ću se prvi puta u pravljenju krancli po njenom receptu pa će nadzirati proces. 😅 I mislim da će biti dan za rješavanje rublja, pranje, sušenje, peglanje.
'21. 💙
'24. 💛
Pozdrav curke, svima lep vikend , evo moram da kazem da su me M bolovi malo prosli od juce tu i tamo se jave u manjem intenzitetu a sad samo tezinu osecam i malo umora nista strasno.
Drago mi he za sve preglede koji su prosli dobro i neka se nastavi u istom tonu.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Da li je kojoj poznat bol u stidnim kostima, ili kostima straznjice, nekako ne znam opisat, ali bol i pritisam u tim nekim kostima dole?
Upravo ih imam kao pritisak u zdjelici ili tako nesto ko da ce nesto da ispadne🤣
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Meni, probaj potražiti malo o bolovima, pod pojmom "simfiza", bolovi se pojačavaju sa stajanjem, hodanjem. Bilo mi je i u prvoj i sad je već počelo. Navodno su svi ligamenti omeksali i šire se. Nekad zna boljeti kao nakon vožnje bicikla nakon dugo vremena, tako nešto, a nekad kao da će sve dolje ispasti.
.
Ja sam opet u nekoj fazi da mi je predugo do pregleda još mjesec dana, a već 2 tjedna nisam išla pa razmišljam ići privatno samo da ju vidim. Odgovorite me!
Meni, probaj potražiti malo o bolovima, pod pojmom "simfiza", bolovi se pojačavaju sa stajanjem, hodanjem. Bilo mi je i u prvoj i sad je već počelo. Navodno su svi ligamenti omeksali i šire se. Nekad zna boljeti kao nakon vožnje bicikla nakon dugo vremena, tako nešto, a nekad kao da će sve dolje ispasti.
.
Ja sam opet u nekoj fazi da mi je predugo do pregleda još mjesec dana, a već 2 tjedna nisam išla pa razmišljam ići privatno samo da ju vidim. Odgovorite me!
Tako si to dobro opisala tacno je to to.
Ja te necu odgovarati jer ja bi sad na UZV samo da mi jazu da srce kuca, joj zivote.😌
Hej cure, što se tiče bolova mene boli lijeva strana kičme skroz dolje uzas vjerojatno od sjedenja u nekom čudnom položaju na poslu. A u prvoj trudnoći me trtica boljela do poroda jer se sve to širi.
Inače i danas je jutro prošlo sa povraćanjem, ne znam kad će više tome kraj 🥺
Danas imamo i domjenak navečer, a onda sam vec slomljena uopće ne znam kako ću to izdržati užas..
I kad vidim vaše preglede tako dugo razmaka, mislim ja vodim privatno trudnoću i imam pregled svaka 3 tjedna, a i to mi je nekad dugo. Evo jedva čekam utorak napokon 🙏
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
.
Ajme, vidim da mi je poznata bol i nikako se sjetiti..tocno kao nakon bicikla. Onda mi je mrvicu lakse ako nisam jedina s tim simptomom😊
Sto se pregleda tice- vjerojatno vecina nas ovdje jedva iscekuje te preglede i sve bismo svaki dan isle. Tako da krive pitas jer te mozemo samo podrzati u tome da odes🙈
.
Ajme, vidim da mi je poznata bol i nikako se sjetiti..tocno kao nakon bicikla. Onda mi je mrvicu lakse ako nisam jedina s tim simptomom😊
Sto se pregleda tice- vjerojatno vecina nas ovdje jedva iscekuje te preglede i sve bismo svaki dan isle. Tako da krive pitas jer te mozemo samo podrzati u tome da odes🙈
Naručila sam se već, odmah mi je lakše.
Neću vas utješiti s bolovima ako je to to kao i meni, bilo je sve gore i gore, aliii srecom, samo kad sam se kretala. Tada je bila korona i nigdje nismo mogli ići pa sam išla u duuuuge setnje. Nekako sam vecu prednost vidjela od koristi setnje nego od tih bolova jer su prestajali nakon odmora. Na porodu npr ništa od toga nisam osjetila, dakle vjerojatno je uzork stajanje i pritisak prema dolje
Ćao..vidim da pišete o bolovima. Ja znam imati neka žiganja u stidnoj kosti i ne znam dali se kome događa ali imam jako neugodne bolove u ruci. Kaže dr sindrom karpalnog tunela. Uhvati me navečer i ne znam šta bi od neugodnosti. Ali eto , budemo i to preživjeli 😬😏
Nadam se da lijepo provodite vikend.
Ja vodim bitke sa svojim curkama , bili malo u šetnji , šoping i tako 😄
Uživajte 🦋
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Sortiraj odgovore
Najstariji