Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NPelica
    09. Prosinac 2023. 10:10

Hulala18

NPelica

Jutro curke! 👋
    Nadam se da ce vam brzo proci tegobe sa zubićima❤️
    Svima Čestitke na lijepim pregledima 🤗
    Ja ću se malo povući sa teme, nisam raspolozena za ništa. I da vam ne kvarim volju 🤗 Koliko god nije dobro brinuti, brinem. Bojim se da ne ide u dobrom smjeru, jer baš da su me svi simptomi postedili, nevjerujem. Nikad me ništa nije postedilo 😅 no dobro.. 🤞
    Šaljem svima veliki 🤗 i veliku 😘 !
    Neka vam sve ide u dobrom smjeru. ❤️ 👋

Hej, razumijem te, ja sam juče bila u takvom stanju, a danas sam bolja. I ja imam slabo simptome i danas mi je prvi put zasmetalo u prodavnici miris hrane. Obradovalo me, vjeruj da razumijem kako je psihički teško da nemaš osjećaj. Mene zabrine kako imam višak energije, zar ne bi trebalo da sam umorna, na sve strane svi umorni… Itd.
    Koja si ti sad nedelja? Izvini, ne mogu upratiti bez trakice.
    I nemoj da gledaš na to da nećeš da pišeš negativno, grupa je osmišljena kao vid podrške za razne tegobe psihičke i fizičke, a ne samo da se sve samo lijepo dijeli.
    Ali ako tebi odgovara, odmori malo, pa nam se vrati ❤️

Upravo idem u ducan da vidim dali će mi šta smetati 🤷‍♀️😅
    Danas sam 8+4.. 
    Ma jasno mi je čemu grupa, nego nekako imam osjećaj da sam sama sebi dosadna sa tim brigama, pa da i vas ne opterećujem.  Eto jedino što ja osjetim mali umor, ne preveliki, pa neznam. 
    Vjerujem da je kod tebe sve u redu ❤️ ne sumnjam u to 😘

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

korni
    09. Prosinac 2023. 10:12

Npelice vjerujem da ti je strah prisutan i da se brineš. A pogotovo se teško opustiti nakon našeg puta.. Napravi onako kako ti sad najviše paše. Pokušaj se ubaciti nekako na pregled ranije, da se umiriš malo. Ja se iskreno nadam i vjerujem da je sve u redu ❤️ 🤞🍀🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

NPelica
    09. Prosinac 2023. 10:15

Propustila sam mail od gin 🙈 u ponedjeljak u 9 mi je rekao da dođem, da malo počekam pa će me ubaciti i pregledat.  Uh. Ajde, preživjeti ću do ponedjeljka. 
    Hvala cure na podršci, mnogo znači ❤️

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

• Hulala18
    09. Prosinac 2023. 10:16

NPelica

Hulala18

NPelica

Jutro curke! 👋
    Nadam se da ce vam brzo proci tegobe sa zubićima❤️
    Svima Čestitke na lijepim pregledima 🤗
    Ja ću se malo povući sa teme, nisam raspolozena za ništa. I da vam ne kvarim volju 🤗 Koliko god nije dobro brinuti, brinem. Bojim se da ne ide u dobrom smjeru, jer baš da su me svi simptomi postedili, nevjerujem. Nikad me ništa nije postedilo 😅 no dobro.. 🤞
    Šaljem svima veliki 🤗 i veliku 😘 !
    Neka vam sve ide u dobrom smjeru. ❤️ 👋

Hej, razumijem te, ja sam juče bila u takvom stanju, a danas sam bolja. I ja imam slabo simptome i danas mi je prvi put zasmetalo u prodavnici miris hrane. Obradovalo me, vjeruj da razumijem kako je psihički teško da nemaš osjećaj. Mene zabrine kako imam višak energije, zar ne bi trebalo da sam umorna, na sve strane svi umorni… Itd.
    Koja si ti sad nedelja? Izvini, ne mogu upratiti bez trakice.
    I nemoj da gledaš na to da nećeš da pišeš negativno, grupa je osmišljena kao vid podrške za razne tegobe psihičke i fizičke, a ne samo da se sve samo lijepo dijeli.
    Ali ako tebi odgovara, odmori malo, pa nam se vrati ❤️

Upravo idem u ducan da vidim dali će mi šta smetati 🤷‍♀️😅
    Danas sam 8+4..
    Ma jasno mi je čemu grupa, nego nekako imam osjećaj da sam sama sebi dosadna sa tim brigama, pa da i vas ne opterećujem. Eto jedino što ja osjetim mali umor, ne preveliki, pa neznam.
    Vjerujem da je kod tebe sve u redu ❤️ ne sumnjam u to 😘

Pa i ja vjerujem da je kod tebe ❤️ Ajde prošetaj, tamo gdje odjel pita, ribe 😂😂 i javi nam. 
    Još si u ranim nedjeljama, a može da ti nikad i ne počne. 
    A vidiš, osjetiš umor, nije baš strogo ništa. 
    I meni nije smetalo kući da pojedem tu pitu hahahahah, a u prodavnici mi zasmetalo, vjerovatno od pomiješanih mirisa.

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

• Hulala18
    09. Prosinac 2023. 10:17

NPelica

Propustila sam mail od gin 🙈 u ponedjeljak u 9 mi je rekao da dođem, da malo počekam pa će me ubaciti i pregledat. Uh. Ajde, preživjeti ću do ponedjeljka.

Super :)))) eto ponedeljka, držimo fige 🙏

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

ITM
    09. Prosinac 2023. 10:25

NPelica

Propustila sam mail od gin 🙈 u ponedjeljak u 9 mi je rekao da dođem, da malo počekam pa će me ubaciti i pregledat. Uh. Ajde, preživjeti ću do ponedjeljka.

Brzo će ponediljak 🤞
    Ovde imaš klub navijača... A do ponediljka napravi sve što će ti pomoći da se smiriš ☺️

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

Perpetua
    09. Prosinac 2023. 10:25

NPelica

Super, ponedjeljak je ipak puno bliže ❤️
    Ja stvarno razumijem te sve brige 🤗 Pa i osjećaj da si/sam teška i drugima i sebi 🫂🫂 Ali stvarno nisi sama u tome 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

NPelica
    09. Prosinac 2023. 10:37

Hvala cure na podrsci.  Divne ste. ❤️ puno mi znači..  
    Krecem u ducan, javljam se sa odjela ribe 😅 
    Svakako, lakše će bit dočekati ponedjeljak,  nego 29.12 😅 
    Danas ću landrat okolo, da brže prođe vikend ❤️ 

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️

ElisaDay
    09. Prosinac 2023. 10:51

Npelica sretno u ponedjeljak, biti će sve dobro 🖤

Mene je uhvatila neka prehlada i uz su mi se još i leđa upalila, kod lopatica, jedva se okrećem, koma.

28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸

neverland
    09. Prosinac 2023. 12:27

Elisa, ja sam se farbala sad nedavno, bila sam mislila 8.tjedan, tj radila sam neke pramenove jer neću imati frizerku tu do travnja. 
    Mareee evo debelog jarca 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.