Ej cure ja ću izluditi, boli me od umnjaka cijela strana glava i uho lagano, zvala zubarku kaže ona da pitam ginekologa za antibiotik, ali da nebi ona jos preporučila antibiotik dok ne prođe prvo tromjesečje, da ispirem s vodicom i sl.. Znači ne znam do kad će to trajati spojila mi se i viroza ta pun nos zaštopana uha i sve, kaže jos više od toga me boli i sad trpi.. Jučer navečer kad sam prala zube cijela ta strana mi je bas dosta krvarila, a inače mi nikad ne krvare desni… Očito hormoni evo ne znam, jel imala koja s tim problema i kak je riješila? Mučnine da ne spominjem jos mi je super kad povraćam jer ovo jučer me tako ubije cijeli dan zlo do spavanjaa..
Curica je bolje nema temp, bili kod ped, virus isto..
Ja sam imala prije nekih 2 tjedna baš gadnu situaciju sa upaljenim desnima. Krenulo je od jednog zuba i kroz par dana se proširilo na cijela usta. Zubar mi je rekao da ispirem usta sa beloseptom 2 puta dnevno ali ne duže od 14 dana i obavezno čistiti zube sa koncem ili interdentalnom četkicom. Upala mi je trajala nekih 6 dana i bolovi su mi bili takvi da bi mi suze krenule na oči kad idem prati zube, a i svako jelo je bilo bolno jer sva hrana dodiruje zubno meso. A može se kupiti i nešto kao gengigel pa s time mazati desni, bude malo lakše.
Evo do sada nisam imala problema sa desnima, prošla 2 trudnoće bez ikakvih problema s time i sad me baš uhvatilo tako da baš moram posebno paziti na higijenu zubi
Joj meni davno rekli da je konac zlo i samo interdentalnu, a prala sam sa električnom pa mi je možda zato krvarilo, ispirem sa parodontaksom evo danas me i glava boli od buđenja, bas sam koma.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Vidim da smo sve u nekom ne baš najboljem raspoloženju 😅 Nadam se da će nam svima uskoro proći sve tegobe 🤞🍀
Znaci ima vas ima kojima se ranije vidio spol, pa ću se i ja nadati da ću saznati sljedeći put za drugu bebu 🤞🥰
Mare da, ja sam jarac pravi, nisam dupli, ali sam u podznaku ovan, tako da sam svakako duplo rogata 🤣😅 Tvrdoglava ko magarica 🙈🤣 Meni je rođendan za točno mjesec dana, imam još vremena 😊
.
Iza mene još jedna teška noć. Jučer sam cijeli dan imala osjećaj da mi curi nos, ali ništa nisam mogla ispuhati. Začepljeno skroz i ništa nije pomagalo. Na kraju me glava počela boliti od tog pritiska tako da sam ukupno jedan užas 😅 Spavala sam po sat-dva u razmacima, izgledam kao zombi 😅🤦♀️
Ali barem me grlo prestalo boliiti, a i evo jutros se nos malo odčepio i sad stalno curi, a uz to kišem svako malo 🙈
Nadam se da ste vi bolje ❤️
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Jutro cure 🤗
Ja sam budna od 4.45, zacepljena skroz, kihnula već sto puta 🥴 idem se probati inhalirati pa malo srediti kuću. Uživajte u vikendu 🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutro curke! 👋
Nadam se da ce vam brzo proci tegobe sa zubićima❤️
Svima Čestitke na lijepim pregledima 🤗
Ja ću se malo povući sa teme, nisam raspolozena za ništa. I da vam ne kvarim volju 🤗 Koliko god nije dobro brinuti, brinem. Bojim se da ne ide u dobrom smjeru, jer baš da su me svi simptomi postedili, nevjerujem. Nikad me ništa nije postedilo 😅 no dobro.. 🤞
Šaljem svima veliki 🤗 i veliku 😘 !
Neka vam sve ide u dobrom smjeru. ❤️ 👋
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Jutro curke! 👋
Ja ću se malo povući sa teme, nisam raspolozena za ništa. I da vam ne kvarim volju 🤗 Koliko god nije dobro brinuti, brinem. Bojim se da ne ide u dobrom smjeru, jer baš da su me svi simptomi postedili, nevjerujem. Nikad me ništa nije postedilo 😅 no dobro.. 🤞
Znam da briga ne odlazi lako, ali ako ti ista znaci, imam frendicu koja je prošla evo skoro 2 trudnoce sa stvarno NULA simptoma. Osim ajde malo averzije prema kavi u prvom tromjesečju 😄 Ali osim toga stvarno ništa ništa. I eno ima divnog zdravog skoro 4-godišnjaka, i treba roditi curicu kroz par tjedana. 🤗
Tijela su zaista jako jako različita i jako fascinantna!
Želim ti mira gdje god ga našla i držim fige i vjerujem da će to sve biti ok 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Imam pitanje za cure koje se farbaju, da li se u drugom tromjesečju smije ići na pramenove? Još malo sam u 12.tjednu i mislila sam se možda naručiti tamo poslije blagdana ali ne znam je li štetno?
Ja sam u obje trudnoce isla na pramenove na samom početku, u prvoj sam imala termin doslovno dan kad sam popiskila test, u ovoj 5 dana nakon 😂 Mislim da sam u prvoj isla i još bar jednom tijekom trudnoce, možda dvaput, a ići ću i u ovoj sigurno bar jednom.
Generalno se preporučuje izbjegavati najviše u prvom tromjesečju, makar mislim i da je to vise iz predostrožnosti nego sto je stvarno ogroman rizik. Svatko procijeni za sebe, ali meni su pramenovi 1-2x u trudnoci ok.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Jutro curke! 👋
Znam da briga ne odlazi lako, ali ako ti ista znaci, imam frendicu koja je prošla evo skoro 2 trudnoce sa stvarno NULA simptoma. Osim ajde malo averzije prema kavi u prvom tromjesečju 😄 Ali osim toga stvarno ništa ništa. I eno ima divnog zdravog skoro 4-godišnjaka, i treba roditi curicu kroz par tjedana. 🤗
Tijela su zaista jako jako različita i jako fascinantna!
Želim ti mira gdje god ga našla i držim fige i vjerujem da će to sve biti ok 🤗
Hvala ti mila ❤️
Ma jasno mi je da smo različiti, i da postoje i trudnoce bez simptoma, ali eto, briga da ovog puta ipak sve bude kako treba je puno veća ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Lrvarenje desni je normalna pojava u trudnoci zbog progesterona ...i meni krvare evo i u prosloj i u ovoj
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro curke! 👋
Hej, razumijem te, ja sam juče bila u takvom stanju, a danas sam bolja. I ja imam slabo simptome i danas mi je prvi put zasmetalo u prodavnici miris hrane. Obradovalo me, vjeruj da razumijem kako je psihički teško da nemaš osjećaj. Mene zabrine kako imam višak energije, zar ne bi trebalo da sam umorna, na sve strane svi umorni... Itd.
Koja si ti sad nedelja? Izvini, ne mogu upratiti bez trakice.
I nemoj da gledaš na to da nećeš da pišeš negativno, grupa je osmišljena kao vid podrške za razne tegobe psihičke i fizičke, a ne samo da se sve samo lijepo dijeli.
Ali ako tebi odgovara, odmori malo, pa nam se vrati ❤️
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Ps, ja sa Lenom takođe nisam imala simptome do 9-te nedelje i onda malo nešto i one djevojke. Ali opet se bojim. Lakše je u ovim ranim nedaljama, da osjetiš to drugo stanje na nekim simptomima. Iako, kako su se neke cure napatile sa mučninama, fizički nam je sigurno lakše.
1. Missed ab
2. Izvanmaterična
3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)
Sortiraj odgovore
Najstariji